Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
gabitoo88
üzenetére
Én E8500-ról váltottam Core i5-re.. mit mondjak.. jobban melegszik
ennyi.. bár a 4 magnál azt vettem észre, hogy a forgalmat jobban bírja a gép. Vagyis nem esik akkorát az FPS mint az E8500-nál. Van itt a PH-n egy jó pár ember aki váltott i5-750-ről i7-860,870-re és leírta a véleményét. Ha gondolod olvass utána. A lényeg, hogy a plusz 4 HT szálért nem érte meg nekik mivel jobban melegszik a CPU ha húzzák (ez ugye fontos FSX-nél). Ha meg letiltják benne, akkor jobb (melegedés szempontjából) de akkor meg ugyanott vagy és még fesz is nagyobb kell neki. Ha rám hallgatsz akkor veszel egy i5-760-at + ne olyan a hűtőt mint az enyém, mert szerintem gyenge szar (Freezer extreme rev2), hanem valami nagylégszállításút és meghúzod 3.8-4.0Ghz-ig. Én 3.6 fölé nem viszem, mert így is FSX alatt 70-75 között van.. Már ezt sem szeretem. Csak sajnos a Scythe mugen 2 a magas memóriáim miatt meg nem fér el
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Linux Mint
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ennyi.. bár a 4 magnál azt vettem észre, hogy a forgalmat jobban bírja a gép. Vagyis nem esik akkorát az FPS mint az E8500-nál. Van itt a PH-n egy jó pár ember aki váltott i5-750-ről i7-860,870-re és leírta a véleményét. Ha gondolod olvass utána. A lényeg, hogy a plusz 4 HT szálért nem érte meg nekik mivel jobban melegszik a CPU ha húzzák (ez ugye fontos FSX-nél). Ha meg letiltják benne, akkor jobb (melegedés szempontjából) de akkor meg ugyanott vagy és még fesz is nagyobb kell neki. Ha rám hallgatsz akkor veszel egy i5-760-at + ne olyan a hűtőt mint az enyém, mert szerintem gyenge szar (Freezer extreme rev2), hanem valami nagylégszállításút és meghúzod 3.8-4.0Ghz-ig. Én 3.6 fölé nem viszem, mert így is FSX alatt 70-75 között van.. Már ezt sem szeretem. Csak sajnos a Scythe mugen 2 a magas memóriáim miatt meg nem fér el
.