Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
egyikse
PSS szenvedős (ahogy hallottam - még nem próbáltam), Wilco bugos, bár patch-olva már elviselhető... mondjuk a fizikáján még dolgozhattak volna... okozott pár nyugtalan percet, főleg amikor online meg szerették volna könnyíteni az életem a rövidítésekkel, de csak szenvedés lett belőle, hogy a sebesség és a magasság is stimmeljen approach-nál... de ha ráérzel, akkor már tudod, hogy hogy kell ereszkedni, hogy minden jó legyen... 64 órát repültem vele online, és szerintem még fogok is... a lényeg: autosave... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
PSS szenvedős (ahogy hallottam - még nem próbáltam), Wilco bugos, bár patch-olva már elviselhető... mondjuk a fizikáján még dolgozhattak volna... okozott pár nyugtalan percet, főleg amikor online meg szerették volna könnyíteni az életem a rövidítésekkel, de csak szenvedés lett belőle, hogy a sebesség és a magasság is stimmeljen approach-nál... de ha ráérzel, akkor már tudod, hogy hogy kell ereszkedni, hogy minden jó legyen... 64 órát repültem vele online, és szerintem még fogok is... a lényeg: autosave...