- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen házat vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
andorra
üzenetére
A második screenshoton elméletileg default scenery látszik, mert ugyan fenn volt az Ultimate Terrain USA, de valamiért fagyott Chicago környékén, így levettem. Az UT meg szerintem eleve nem mesh...
Az fps-et nem azért dedikálom, hogy lássátok, mennyire überfasza nálam minden, hanem egyszerűen nálam így van beállítva (nem az fps miatt, hanem a többi infó miatt) az FS. Ha zavaró, majd leveszem, végül is, csak két gombnyomás...
Korábban a Flight Environment felhői voltak fenn és azzal dolgozott az AvS6.5, de most ugye a Zinerteké. Nem tudom, hogy valahol, lehet-e még állítani valamit. az FS-ben a 3D felhők 100 százalékra vannak tolva. Meg minden egyéb is. Nem tudom, mi lehet a gond. De nekem sem tetszenek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest