Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
Nekem is visszább esett a teljesítményem a 3 héttel ezelőtti állapothoz képest.
BeyondATC amúgy szerintem megéri azt a 10.000-et.
A premium AI hangok nagyon jók, igaz fizetős de az alap pakkhoz van ingyen 50.000 szó. Nagyon valósághű, néha "őőő"-zik az irányító, full természetes. Az ingyenes hang nyilván gyengébb, de még az is elfogadható. Tesztelgettem most még a billentyűvel "chatelést". Abszolút nem scriptelt, mármint abból a szempontból hogy értelmezi amit írok, és ha teljesen hétköznapi nyelven írok neki, akkor is tudja hogy merre van arccal. Eljátszottam neki hogy nem tudom hol vagyok, és szépen elirányított a következő waypointhoz. Érti a nem-hivatalos megfogalmazást is, elég neki annyit beírni hogy "mi a magasságom?", és válaszol. Amikor beírtam neki hogy most láttam egy repülő csészealjat, értelmezte hogy trollkodok és lecseszett. Amikor azt mondtam hogy lángol a hajtómű, akkor meg mondta hogy emergency még nincs, de majd egy future updateben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- GL.iNet OFF topik
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A premium AI hangok nagyon jók, igaz fizetős de az alap pakkhoz van ingyen 50.000 szó. Nagyon valósághű, néha "őőő"-zik az irányító, full természetes. Az ingyenes hang nyilván gyengébb, de még az is elfogadható. Tesztelgettem most még a billentyűvel "chatelést". Abszolút nem scriptelt, mármint abból a szempontból hogy értelmezi amit írok, és ha teljesen hétköznapi nyelven írok neki, akkor is tudja hogy merre van arccal. Eljátszottam neki hogy nem tudom hol vagyok, és szépen elirányított a következő waypointhoz. Érti a nem-hivatalos megfogalmazást is, elég neki annyit beírni hogy "mi a magasságom?", és válaszol. Amikor beírtam neki hogy most láttam egy repülő csészealjat, értelmezte hogy trollkodok és lecseszett. Amikor azt mondtam hogy lángol a hajtómű, akkor meg mondta hogy emergency még nincs, de majd egy future updateben lesz.