-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redriot77
csendes tag
válasz
Freiherr
üzenetére
Tegnap este nem tértem le a GPS útvonalról, nem volt csöcs, kóválygás vagy ilyesmi. Interceptre nyílegyenesen, onnan APPR és kész. Az alatt a rövid idő alatt amíg a standby-on volt a NAV1 nem tért le az útvonalról. Erre nem emlékszem pontosan de ekkor gondolom még GPS módban volt az autopilot, nem LOC-ban. Szóval sikerült normálisan megközelítenem a kifutót és leszállnom. Legalábbis én ebben a boldog tudatban élek most.
Tegnapelőtt nyilván leordított volna az ATC, és egy fogdában ülnék, mivel akkor voltak "csöcsök" ahogy írod, bónusz hogy mivel már lezsibbadt az agyam a kóválygástól fogtam és leraktam a Beechcraftet parasztba' az első kifutóra amit megláttam.
Mint egy 82 éves marutis bácsi szemben a forgalommal az m3-ason kb, nem érdekelt már semmi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint egy 82 éves marutis bácsi szemben a forgalommal az m3-ason kb, nem érdekelt már semmi