Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP EliteBook / ZBook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Regota foglalkoztat az a kerdes, hogy bizonyos programok telepitese miert vesz igenybe meg ssd-re is 20-30 percet?
Azt ertem,hogy a tobb szaz/ezer kis filet nem fog tudni folyamatosan 500 megaval irni,de a tesztek alapjan sehol nem megy 1-200 ala egy jobb ssd.
Olyan tempoban pedig ketszer teleirod fel ora alatt.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
_stick_
őstag
Megvan az összes lefagyás, az időpontok is stimmelnek.
Mindegyik 41 eseményazonosító, forrás: Kernel-power, szint: kritikus, feladatkategória: (63), kulcsszó (2)
Csak az időpont változik a többi adat az összes eseménynél ugyan az.
Viszont fogalmam sincs, hogy ebből mit kellene látnom. -
fanti
addikt
válasz _stick_ #20893 üzenetére
Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Eseménynapló
Kritikus hiba bejegyzéseket figyeld, dátum és idő szerint sorrendben vannak, így ha tudod, hogy pontosan mikor volt a legutóbbi fagyi, akkor az alapján megtalálod.
Másik megoldás.
Állítsd át a Firefox böngésző gyorsítótárazását egy másik meghajtóra, esetleg ramdiszkre.
Így :
- Írd be a címsorba: about:config utána Enter
- Jobb gomb / Új / Karakterlánc. A neve legyen browser.cache.disk.parent_directory , értéke pedig a kívánt cache elérési útja (pl.: x:\ffcache )
3. Firefoxot restartPróba.
De szerintem ilyesmit SSD hiba NEM okoz!
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
Sziasztok
azt hol tudom megnézni hogy milyen Firmware van az ssd n egy ADATA SX900S3 ról lenne szó és ha van ujabb meg éri e frissiteni?
Egy fura dolgot észleltem csak amióta a gépben van firefox böngészés közben néha akadozik
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
_stick_
őstag
A teszteket otthon kipróbálom, köszönöm.
Az eseménynaplót hol találom, és mit kellene benne keresnem?
Amúgy azért gyanakszom az SSD-re, mert mikor megvettem, beszereltem és win7-el használtam már akkor gyanúsak voltak a fagyások. 1-2 hónapra rá feltettem a win8.1-et hátha megoldódik, de kb az első héten már fagyott. (firefox-al) Sem SSD-ről, sem SSD-re másolás vagy telepítés alatt nem volt hiba.
Tudom, hogy a leírás alapján a firefox lehet inkább a ludas, de nagyon gyanús az egybeesés az SSD beüzemelésével. Csak a teszt kedvéért, lehet egy kis időre átállok a chrome-ra. -
fanti
addikt
válasz _stick_ #20891 üzenetére
Mondjuk az eseménynaplók felé elindulhatsz.
Azután, ha ott nincsen semmi konkrétum, egy hd sentinel-el teszteld le a meghajtót, a részletes "lassú" tesztel.
Az ADATA oldaláról is le tudod szedni az ADATA_SSDToolBox-ot, azzal is teszteld le, de ne a gyors tesztel.
Csak Firefox alatt csinálja?
Ha pl. másolsz rá sok anyagot, vagy róla másolsz HDD-re (inkább) sok anyagot, akkor nem?Nem hiszem, hogy az SSD lenne a hibás!
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Adata SX900 128Mb-os SSD-n van a rendszer (win8.1). Amióta megvettem az SSD-t (kb 2 éve), azóta firefox-os böngészés alatt, vagy csak ha megvan nyitva és otthagyom a gépet random időközönként, se kép se hang lefagy a gép. Van, hogy 2 hónap alatt egyszer fagy le, de az utóbbi időben hetente többször is. Korábban már írtam ide ezzel a problémával, az akkor ajánlott beállításokat megtettem. Azóta volt egy firmware frissítés is, de nem hozott változást.
Megyek majd ezzel a kérdéssel a firefox-os topikba is, de az biztos, hogy az SSD beépítése óta jelentkezik a probléma.
Eddig halasztottam a kérdést, de lassan lejár a gari és, ha SSD hiba, akkor lépnem kell. Van esetleg olyan program, ami teszteli az SSD-t? Vagy mit gondoltok merre induljak el a hibakereséssel? -
Vertigo18
addikt
válasz Aurig@ #20888 üzenetére
Saját tapasztalatomat írtam. És ha véletlenül neki is ugyanez volt a probléma, akkor sikerült volna ezzel.
Én is csináltam már mindenféle módon bootolható Windowst, az utolsó kettőnél viszont tisztán emlékszem, hogy UGYANEZ volt a probléma, mint itt, a képen!
Ezért mertem leírni a javaslatomat.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Aurig@
őstag
válasz Vertigo18 #20871 üzenetére
Nekem a Microsoftnak a saját szara, még csak formázni sem engedte a pendriveot! Sem az USB 2.0, sem pedig az USB 3.0-át. Mindig hibát írt ki, hogy nem megfelelő a pendrive. (Az USB 3.0 egy órás, zsír új pendrive volt.)
Érdekes módon a Rufus vagy az Universal USB Installer elsőre, minden kínlódás nélkül hibátlanul megcsinálta a bootolható pendriveot! Leformázták és létre is hozták a Windows-t. ...és nem utolsó sorban hibátlanul fel is lehetett telepíteni róluk a Win-t.
Ennyit a Microsoft termékeiről. -
varmi2
nagyúr
válasz tothmaxy182 #20886 üzenetére
Adni kell neki betüjelet.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
tothmaxy182
őstag
Sziasztok!
Nem kapcsolódik szorosan a kérdésem az SSD-khez, de valamennyire mégis.
Ma vettem egyet, és be is raktam a notebookba. A régi winyót a DVD író helyére raktam, de amíg feltelepítettem az SSD-re a Win10-et, addig lehúztam. Szóval telepítésnél csak az SSD volt a gépben. Gyönyörűen felment a Win, csakhogy utána hiába dugtam rá a régi winyót (amin van két partíció, az egyiken a régi Win10, a másikon a fontos fájljaim, amiket nem akarok elveszteni), a rendszer nem látja. BIOS-ban szerepel az SSD és a sima Winyó is. Ha a régi winyóra bootolok, akkor meg az SSD-t nem látom. Mi lehet a gond? Más a fájlrendszer? Nem hiszem, hisz a régin is Win10 volt! Ötlet?Azt terveztem, hogy miután felment az új Win az SSD-re, utána már az új Windowsból szépen formázom a régi windowsos meghajtómat a winyóról, de egyikből sem látom a másikat...
Minden szavam magánvélemény!
-
vasalarcos
csendes tag
Sziasztok!
Egy msata Samsung Evo 850-et raktam Thinkpad x220-ba. Az elvárt sebességeket megfelelően hozza. HD Sentinel kiírja a SMART infókat, viszont az SSDOK azt írja, hogy Current drive not included - tehát nincs benne a program adatbázisban - pedig láttam olyan screenshotot már itt, ahol működött a dolog.Valamilyen driver hiányozhat? Köszi a segítséget!
-
csasaKKP
senior tag
Szaisztok! Épp most térek át HDD-ről Samsung SSD-re. Az lenne a kérdésem, hogy klónozni szeretném a jelenlegi rendszerem, Windows 10, helyes az eltolás (agnilálás, vagy mi és minden mást is ellenőriztem), erre a Samsung Data Migration-t szeretném használni. Ez mindent elintéz és a klónozás után tehetem is a HDD helyére, utána már bootolni is fog róla, vagy kell nekem valamit állítgatni?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
fanti
addikt
Még egy szösszenet SSD-kről.
Módomban állt összemérni a következő meghajtókat:
- OCZ Agility 3 120GB
- Kingston SVP200 120GB
- ADATA SP920 256GB
Ezek vannak a gépben otthon, és kaptam kölcsönbe egy Samsung 850 EVO 250GB -ost is.Egy tisztán telepített, és bekonfigolt Win10 Pro x64 HUN volt az oprendszer, amit klónoztam a Macrium szoftverével.
Bencsmárkokkal szépen előjöttek a különbségek, ez tény.
De gyerekek!
Érzésre és használatra semmi különbség nem volt! Totál egyformának éreztem őket!
STALKER Call of Pripyat, Crysis1, Crysis Warhead, Crysis 3, COD MW2, MW3, BF3, BF4 játékbetöltések, pályamentések, stb.....
Érzésre semmi difi....... -
fanti
addikt
válasz King Unique #20881 üzenetére
Annyit én is hozzátennék, hogy a WinToUSB-vel ki akartam rakni egy USB3-as Kingston G4-es pendrájvra a feltelepített, és bekonfigolt Win10 Pro x64 HUN -t. Nem sikerült USB3-as porton, pedig natív (Z77-es PCH).
Két USB3-as portot is kipróbáltam, és semmi.
Már kezdtem feladni, amikor ötletszerűen átdugtam USB2-es portba, és ott tökéletesen megcsinálta az oprendszer klónozást.
Utána megint átdugtam USB3-asba, és ott meg gyönyörűen bebootolt, majd be is töltötte a pendrájvról a Windowst, és úgy dolgozhattam a Wines pendrájval, mintha csak SSD lenne, persze nyilván jóval komótosabban.Azt nem tudom, hogy az új Z170-es PCH köré épülő lapoknál, elég sokuknál nincsen USB2-es port.
Ott akkor mi van ilyenkor?
Vagy annak a PCH-nak már eleve megoldották ezt a fajta USB-s -nemistudomhogymondjam- problémáját?[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz LeslieG Jr. #20880 üzenetére
Igen tudom, hogy van kivétel és bosszantó is, de ez egyértelműen a gyártóknak a sara és hiányossága...
Mert ennek elvileg simán kéne működnie, a 3.0 port is üzemel 2.0 módban. Valamint nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de nálam pl. UEFI-ben gyárilag be volt kapcsolva a Legacy USB support is? Fene tudja pontosan...[ Szerkesztve ]
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz King Unique #20879 üzenetére
"Ez így részigazság"
Ez igaz. Úgy kellett volna írnom, hogy nem minden esetben van így. Saját példa: az én gépemen tökéletesen fel tudom rakni USB3 port-ban lévő USB3-as pendrive-ról a Windows-t, de már a párom gépén az USB3-as portban lévő pendrive-ról nem. Pedig be tudom BOOT-oltatni a pendrive-ot a telepítőig.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
King Unique
titán
válasz LeslieG Jr. #20878 üzenetére
"Ha mindenképpen USB3-ról akarja az ember telepíteni az USB-s Windows-t akkor bele kell integrálni az alaplaphoz tartozó USB3 drivert is különben belefut az ember a fenti hibába"
Ez így részigazság...mert szerintem ez nagyon is gép, BIOS/ UEFI és azok beállításainak függvénye.
Én pl. simán tudok a notebook natív USB 3.0 portjába dugott USB 2.0/ 3.0 pendrive-ról Win7/ 8.1/ 10 és Linux rendszereket telepíteni. Sőt a WinToUSB programmal fel tudom rakni USB 3.0 külső HDD-re is mindegyik Windowst és futtatni is tudom róla. Holott korábban azt állították, hogy a Win7-et így egyáltalán nem is lehet, mert nincs benne natív USB 3.0 támogatás és mindenképpen bele kell integrálni a telepítőbe a 3.0 drivert, máskülönben nem fog menni. Hát nálam sehol sincs semmilyen driver beleintegrálva és mégis simán működik.[ Szerkesztve ]
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz pendre54 #20876 üzenetére
Szia!
Nem a pendrive-val van a probléma hanem az USB3-as portal szokot szórakozni. Mivel ha nem mókolt(integrált driverek..stb..stb) a Windows telepítő az USB pendrive-on akkor lehetnek kompatibilitási problémák az alaplapi USB3 drivert illetően. Én is futottam bele ebbe a dologba sajnos. Ha USB2 portba rakja az ember akkor tökéletesen működik a telepítés eredeti ISO-s USB pendrive-ra rakott Windows-al.
Ha mindenképpen USB3-ról akarja az ember telepíteni az USB-s Windows-t akkor bele kell integrálni az alaplaphoz tartozó USB3 driver-t mert különben belefut az ember a fenti hibába.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
addikt
Üdv!
Tehát, ha jól értelmezem az általad leírtakat, akkor valószínűleg én is megszívhatom az ilyen típusú 8 GB-os pendriv-al.Még jó, hogy vettem három darabot , egyikre egy MBR-es, a másikra egy GPT-s telepítőt készítettem Rufussal, a harmadikra meg a Windows-os került, amit maga készített el.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,tudna v.ki segiteni abban hogy vettem egy Adata SP920 240gb-os ssd-t.Adtak hozzá beépitőkeretet is,ami csavaros,de a házamban ahová betudnám tenni az nem csavaros megoldás hanem gyors záras. Csak már nincs több rögzitő adapterem hozzá,ami a winyókat rögziti a házban.Létezik esetleg olyan keret ami nem csavaros?
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
DeRP
csendes tag
Működik. Ha létrehozok ugyan ez a hibaüzi.
-
varmi2
nagyúr
válasz tothmaxy182 #20861 üzenetére
Igen, ezt így kell csinálni.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
tothmaxy182
őstag
Sziasztok!
Napokon belül megjön a megrendelt SSD-m, így még a beüzemelés előtt szeretnék választ kapni egy kérdésemre. Nos ha jól olvastam érdemes AHCI módba állítani a BIOS-t (nálam eddig IDE módban volt, mivel eddig nem merültem el a témában, így nem is érdekelt a dolog). Szóval olvastam, hogy ha már működő rendszeren akarjuk ezt átállítani akkor a registryben kell turkálni. A kérdésem az, hogy ha tiszta rendszer telepítés lesz, akkor megoldható-e úgy a dolog, hogy mielőtt felteszem az új Windowst, azelőtt átállítom a BIOS-ban az AHCI módot, majd ezután rakom fel a Win-t. Így elvileg a registryben semmit nem kell átírni, ugye?Minden szavam magánvélemény!
-
Dávid78
tag
Sziasztok!
Laptopban lévő SSD-n az első Windows telepítése előtt ,hogy célszerű az SSD-re telepíteni a win8.1-et?
Ketté kell partícionálni az SSD-t? -
Sziasztok! Az indexelést a vezérlőpulton belül tiltsam le vagy a meghajtón jobb klikk, a fájltulajdonságok mellett a tartalomindexelés engedélyezése bla bla elől vegyem ki a pipát? Win 7
Bár mindkét helyen le van építve most. SSD-n és HDD-n is.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Peter M
tag
Nekem a 250es most van gariban (javítás/csere/nem csinalnak vele semmit) alatt.
Ez volt a hiba:
(véletlenszerű írás/olvasás beesett a béka segge alá)[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
cozmo
őstag
Szart már be valakinek Samsung 840 EVO 120GB (MZ-7TE120BW) SSD-je?
Ha igen ,hogy?
Nekem egyszer nem indult el, garancia lesz a vége...Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
King Unique
titán
=========================================================
Kingston HyperX Fury SSD 120 GB (SHFS37A/120G)
=========================================================
◆ Windows 8.1 @ SATA III (Laptop, NTFS)
◆ Windows 7 @ USB 3.0 (BOT, NTFS)
◆ Windows 8.1 @ USB 3.0 (UASP, NTFS)
◆ Windows 10 @ USB 3.0 (UASP, NTFS)
◆ Linux Mint 17.2 @ USB 3.0 (UASP, Ext4)
TRIM
USB 3.0-án nem működik a TRIM...SATA3 csatolón természetesen igen.
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz Emperor_ #20847 üzenetére
Ok. Letiltottam. Köszönöm.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
Öreg acer (timelinex 3820tg) laptopot megkínáltam egy samsung 850evo-val. A lentiek jónak tűnnek sebességben?
Ssdok szerint pedig, ez a helyzet:
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
rocket
nagyúr
válasz Emperor_ #20827 üzenetére
Mint pl,?
Virus nincs, kb.2 honapos clean install az OS.Kezdem azt gondolni, hogy hasonlo gond lehet, mint a 840 EVO-knal, amiket aztan firmwarrel foltozgattak.
Megnezed a userbenchmark oldalan iszonyat szorasok vannak sebbessegben, es nem lehet mind user error."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Vakegérke
félisten
Nincs mit.
Egyébként te tudod, de ahogy Emperor_ is megerősítette mondandóm, jó lenne olyan helyet találni az SSD-nek a házban, ahol nem fűti semmi. Mindegy neki, hogy milyen helyzetben van, akár tótágast állhat.
"A DVD keret jobb lenne?"
Határozottan igen.[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy okozok-e bajt azzal, hogy ha az SSD-t nem csavarozom bele a házba (nincs tálcám se), és csak úgy rátettem egy másik hdd-re, de egy kicsit ferdén áll, vagyis nem vízszintben. -
Vakegérke
félisten
válasz nemethchek19 #20835 üzenetére
Nincs mit.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz nemethchek19 #20833 üzenetére
-
Aurig@
őstag
-
Emperor_
addikt
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Egy 240gb-os SSD-t érdemes két felé particionálni, ha játékokat is szeretnék pakolni rá, vagy hagyjam egyben, és telepítsem őket a rendszer partícióra?
-
rocket
nagyúr
Van egy 128GB-os 850PRO SSD-m es ugyerzem mintha jelentosen lassult volna, csinaltam userbenchmark oldalan egy tesztet es a 4K Deep Queue eredmeny katasztrofalis, otlet, hogy mitol?
Read 503
Write 437
Mixed 473
105% 471 MB/s
----4K Read 33.1
4K Write 105
4K Mixed 20.7
132% 53 MB/s
----DQ Read 37.5
DQ Write 116
DQ Mixed 17.3
30% 56.8 MB/s
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Anonymus23
veterán
Átraktam a régi Samu 830 128GB-os SSD-t a feleségem laptopjába és egy kellemes meglepetés jött, hogy a neten fellelhető specifikációk ellenére nem SATA2, hanem már SATA3-as csati van benne, így ennek megfelelően hozta is szinte a korábbi értékeket.
Korábbi teszt az asztali gépben:
Processzornak/Memóriának mekkora szerepe van vajon egy ilyen SSD teljesítményben?
;) - The Power of the Light Side
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Sata kábelt szeretnék venni. Milyen szempontokra kell odafigyelni?
Én pl azt hittem, hogy a sata kábelben nincs különbség csak a foglalatok mások az átviteli sebesség terén (sata, sata2, sata3). Látom kábelből is ugyanúgy van 3 típus. Most akkor, hogy is van ez?
Elnézést a buta kérdésért, de ebben felvilágosításra szorulok.
-
pjen
félisten
Üdv.Van a laposomban egy Win 10 el belakott SSD ezt szeretném nagyobbra cserélni.Klónozni szeretném a rendszert az új meghajtóra.Mivel csináljam ami remélhetőleg nem okoz adat vesztést.
-
Emperor_
addikt
válasz Apucy01 #20814 üzenetére
radi8tor1 linkelte cikket olvasd el kérlek figyelmesen!
A beállítások jó, az látszik az SSDOK képen. A Catalyst nem rak fel semmi olyat, ami az SSD szempontjából "káros" lenne. Egyszer 1GB-os szelettel mértél, majd 100MB-ossal.
Szerintem nincsen semmiféle gond .Vagy Te látsz valamit? Mi lenne az konkrétan?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Apucy01
őstag
most pedig ez van már ténleg nem értem!!!!
-
Apucy01
őstag
Sziasztok
Beszereltem az ajándékba kapott a data sx 900 ssd t de nekem valami nem kerekwin 10 van a gépen friss telepités minden driver fönt van de mivel amd platform igy a catalist telepiti a programokat.
ezt az értéket kaptam szerintem valami nem kerek segitsetek légyszives
köszönöm szépen
és itt van ez is teljesen kezdő vagyok ebben igy nem tudom mi jó és mi nem [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
egy Samsung 850 EVO SSD belsőleg tárolja valahol, hogy mennyi TBW van rajta? azért érdekel, hogy ha mondjuk új Windowst tennék fel, vagy Linuxot, akkor tudjam követni / kiolvasni.
-
seneca07
tag
-
Bodor
veterán
-
seneca07
tag
Sziasztok, van egy Kingston SV300-as, 120 gb-os ssd. A gyári adat szerint 450 mb/sec az írási-olvasási sebesség. Azonban gyanúsan lassú volt ezidáig, ezért teszteltem.Nézzetek már rá légyszives, mert gyanitom ezek nem jó eredmények.Előre is köszönöm a választ.Üdv.
Bocs,kicsit bénán raktam fel a képet.
[ Szerkesztve ]
-
jozsef8
aktív tag
válasz worxland #20801 üzenetére
Bocsánat, de ez csak akkor vált számomra nyilvánvalóvá, amikor most szétszedtem a gépet, mivel nem emlékeztem rá, melyik kábellel van rákötve. Egyébként enélkül is rendesen kellett volna működnie, mivel rendesen rá volt kötve. Maga a kábel nem sérült, csak a fém rész jött le róla. De remélem ezzel a másikkal megoldódik a probléma.
-
worxland
addikt
válasz jozsef8 #20799 üzenetére
Tehát összefoglalva:
Addig ráncigáltad a SATA-kábelt, míg az letört, majd csodálkoztál, hogy a rákötött SSD-vel már nem kommunikál hibátlanul és hozzátetted, hogy bezzeg a korábbi SSD jól működött, a fenti tényeket meg elfelejtetted elsőre elmondani.
Ühüm. Alacsony az a nyomorult kerítés...[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Projektor topic
- DIGI internet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile 2
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest