Hirdetés
Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
Laci2277
üzenetére
Kezdheted keresni a garancialevelet...OCZ Agility nálam így szart be... 1 hetes korában kezdte a szarakodást, a működő Win egyszer csak lefagyott, restart sem segített, hidegindítás, majd biosban beállítani rendszermeghajtónak, mert egyszerűen nm látta a bios az ssd-t. Második körben végül elismerte a forgalmazó, hogy hibás. Mivel már egyik gépen sem ismerte fel a bios sem az ssd-t. Meg külső USB-be is hiába tettem bele, mintha ott sem lett volna. Pedig kábelt cserélte, cseréltem tápot, frissítettem az alaplapi biost. Semmi sem segített, és ezt a hibajelenséget egyre gyakrabban produkálta.
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest