Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
band1103
üzenetére
Igen, jelenleg nekem is az a driver van fent, amit a Win7 tett fel magának (ez a híres 2006-os friss driver) és valóban megy a trim. Csak az bosszantó, hogy ugyanaz az SSD Intel alatt jobb, mint Amd alatt. Persze ha csak a teszteknél mutatkozik ez addig nincs baj. De gyanítom h bizony a programoknál is. Program indulások eredményeiből gondolom, habár ezt nagyban befolyásolja a proci típusa is. És én az Athlon II X2 240-es procimmal elbújhatok az SSD tesztekben előszeretettel használt i5, i7 mellett.
De pl. a legutóbbi nagy fLeSs-es SSD tesztben E5200-t is láttam (2 magos konfig), ami már nekem jó kiindulási pont. Ennél egy Patriot Torqx-el (szintén Indilinx vezérlő) 3,6mp volt a CS4 indulása. Nálam meg a korábban írtak. Bár itt nem tudom az első indítást mérték vagy sem
Meg ugye köztudott h Intelt jobban szereti az Adobe.Ja amúgy Neweggről nem is lehet rendelni Magyarországról, tehát mindenképp Ősemberen keresztül bonyolíthatod. Nálam megérte h nézegettem, mert akkor még 2 hetente frissült az árlista nála. De amikor volt akció, rákérdeztem mennyi lenne azon az áron átszámolva és akkor le is rendelte, nem kellett a hétfőkre várni. ípersze ez már a múlt, ő is újított és jól tette. Szóval korrekt, megbízható, így csak ajánlani tudom.
Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Meg ugye köztudott h Intelt jobban szereti az Adobe.