Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
band1103
üzenetére
Igen, jelenleg nekem is az a driver van fent, amit a Win7 tett fel magának (ez a híres 2006-os friss driver) és valóban megy a trim. Csak az bosszantó, hogy ugyanaz az SSD Intel alatt jobb, mint Amd alatt. Persze ha csak a teszteknél mutatkozik ez addig nincs baj. De gyanítom h bizony a programoknál is. Program indulások eredményeiből gondolom, habár ezt nagyban befolyásolja a proci típusa is. És én az Athlon II X2 240-es procimmal elbújhatok az SSD tesztekben előszeretettel használt i5, i7 mellett.
De pl. a legutóbbi nagy fLeSs-es SSD tesztben E5200-t is láttam (2 magos konfig), ami már nekem jó kiindulási pont. Ennél egy Patriot Torqx-el (szintén Indilinx vezérlő) 3,6mp volt a CS4 indulása. Nálam meg a korábban írtak. Bár itt nem tudom az első indítást mérték vagy sem
Meg ugye köztudott h Intelt jobban szereti az Adobe.Ja amúgy Neweggről nem is lehet rendelni Magyarországról, tehát mindenképp Ősemberen keresztül bonyolíthatod. Nálam megérte h nézegettem, mert akkor még 2 hetente frissült az árlista nála. De amikor volt akció, rákérdeztem mennyi lenne azon az áron átszámolva és akkor le is rendelte, nem kellett a hétfőkre várni. ípersze ez már a múlt, ő is újított és jól tette. Szóval korrekt, megbízható, így csak ajánlani tudom.
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg ugye köztudott h Intelt jobban szereti az Adobe.