Hirdetés
Aktív témák
-
framling
tag
válasz
Deniel84
üzenetére
A külföldi fórumok szerint valóban egy ideig benne volt a biosban az intel vezérlőn is az AHCI mód, de "jogviták" miatt kiszedte az ASUS. Nekem a Jmicron-os vezérlőn be lehetett kapcsolni az AHCI módot, de végül is IDE módban telepítettem a win-t az SSD-re, mert a fórumokon nem voltak megelégedve a jmicron csati AHCI mód sebességével. Sajnos én már nem tudok ellenpróbát csinálni, mert odaadtam a gépet amit összeraktam (most IDE módban megy gyönyörűen, sebességeket postoltam).
Egyébként Fire/SOUL/CD leírásai nagyon hasznosak (benne van hogyan lehet az AHCI/IDE mód között váltani, és ellenőrizni), én is azokat használtam, szerintem nálam többet ért a dolgokhoz. A leírása még szerintem a régi bios-ra szól (ezért írta a kiherélést) és látszik, hogy ő az ide csatikra gondolt, mert a Jmicron-os vezérlőt le is tiltja a leírásban.
Aktív témák
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest