Aktív témák
-
framling
tag
válasz
Deniel84
üzenetére
A külföldi fórumok szerint valóban egy ideig benne volt a biosban az intel vezérlőn is az AHCI mód, de "jogviták" miatt kiszedte az ASUS. Nekem a Jmicron-os vezérlőn be lehetett kapcsolni az AHCI módot, de végül is IDE módban telepítettem a win-t az SSD-re, mert a fórumokon nem voltak megelégedve a jmicron csati AHCI mód sebességével. Sajnos én már nem tudok ellenpróbát csinálni, mert odaadtam a gépet amit összeraktam (most IDE módban megy gyönyörűen, sebességeket postoltam).
Egyébként Fire/SOUL/CD leírásai nagyon hasznosak (benne van hogyan lehet az AHCI/IDE mód között váltani, és ellenőrizni), én is azokat használtam, szerintem nálam többet ért a dolgokhoz. A leírása még szerintem a régi bios-ra szól (ezért írta a kiherélést) és látszik, hogy ő az ide csatikra gondolt, mert a Jmicron-os vezérlőt le is tiltja a leírásban.
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX) új
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- Dell Vostro 3525 /Ryzen 3 5425U/8GB/256GB M.2/WIN11/Jó akku/Számlával!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest