Hirdetés
Aktív témák
-
framling
tag
válasz
Deniel84
üzenetére
A külföldi fórumok szerint valóban egy ideig benne volt a biosban az intel vezérlőn is az AHCI mód, de "jogviták" miatt kiszedte az ASUS. Nekem a Jmicron-os vezérlőn be lehetett kapcsolni az AHCI módot, de végül is IDE módban telepítettem a win-t az SSD-re, mert a fórumokon nem voltak megelégedve a jmicron csati AHCI mód sebességével. Sajnos én már nem tudok ellenpróbát csinálni, mert odaadtam a gépet amit összeraktam (most IDE módban megy gyönyörűen, sebességeket postoltam).
Egyébként Fire/SOUL/CD leírásai nagyon hasznosak (benne van hogyan lehet az AHCI/IDE mód között váltani, és ellenőrizni), én is azokat használtam, szerintem nálam többet ért a dolgokhoz. A leírása még szerintem a régi bios-ra szól (ezért írta a kiherélést) és látszik, hogy ő az ide csatikra gondolt, mert a Jmicron-os vezérlőt le is tiltja a leírásban.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest