Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kissadam22
tag
Sziasztok. Kérdésem lenne, most vettem egy SSD VERTEX 3 120Gb. Milyen beállitásokat kell csinálni hogy sokáig jó legyen. Èn úgy csinàltam. Ssd-n a Win 7. D-C meghajtónak (wd 500 sata3 winyó) azob pedig a programok(Nero.torrent.office daemon tools. Ès minden más a rendszeren kivül) ide jönnek a letöltések külön mappába. De a netem youtube nézése közben ment az utorrent és beszagatott a videó.miért van ez. A másik hogy a D meghajtóra van telepitve a daemon tools be akarok rakni valamit akkor kiirja a rendszer nem látja,hibás a fálj.. ez is mièrt van. Köszi valaki tudna segiteni hogy épitsem ujra a redszert. Köszi
Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Projektor topic
- Hivatalosan is bejelentették a Valorant Mobile-t! (Android, iOS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest