Hirdetés
Aktív témák
-
Denito
csendes tag
Sziasztok!
Egy 120Gb-os Intel 320 van a gépemben Windows 7-volt rá telepítve. Egy sata kártyát raktam a gépbe, felraktam a driver-ét, újraindult a gép, elindult a gép, majd a következő újraindításnál már nem boot-olt be.
Windows 7 telepítő DVD-vel próbáltam a MBR-t újraírni (talán a felrakott raid driver belepiszkált), sikertelenül.
Sata portokat, kábeleket átcserélgettem, semmi eredmény.
Bios látja, de sem HDDSentinel, sem a CrystalDiskInfo, sem az SSD Life semmilyen információt nem tud róla megadni, csak a típusszámot, és mindegyik kb 8 GB körülinek látja a méretét. (sem írási ciklusok, sem használat, sem SMART info stb. nem látszik)
Utóbbi programokat Windows XP alól futtattam, valamint az XP is csak 8 GB-os, formázatlan területnek látja, amivel nem tud mit kezdeni. Formázni sem tudom, Windows 7 telepítő sem ajánlotta fel, valamint az is csak 8Gb-nak látta (vagy egyáltalán nem látta az SSD-t)
Milyen programmal nézzek még rá esetleg ? Screenshot-ot szívesen készítek, ha az segít.
Bármi más ötletért, tippért is hálás vagyok.
Aktív témák
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest