Hirdetés
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Te beteg vagy Béla
Valszeg megvan még a srácnak, akinek eladtam, csak a kedvedért felveszem vele a kontaktot
Remélem sikerül neki a bootfolyamatot rögzíteni, csakhogy láthass valami irreális hülyeséget...#339 stevee251 : 32 bites xp home, driverek vga ami igp, nyomtató, net védelemből csak a beépített tűzfal volt, talán még volt webcam...összehasonlításképp a g31-es lapom 320-as samsung F1-gyel E5200-vel, 2 giga rammal, 1 perc alatt hozza kb használható szintre a wint, a másiknál 30 sec után már indítottam a foxot
Azok a régi nf4xx chipek nagyon gyorsak ebből a szempontból, de pl intel alá az nf630i ugyanezt produkálta. asszem ebből is látszik, hogy messze nem csak azon múlik a boot, hogy milyen sebességű rendszeren van az OS.
Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Valszeg megvan még a srácnak, akinek eladtam, csak a kedvedért felveszem vele a kontaktot
Remélem sikerül neki a bootfolyamatot rögzíteni, csakhogy láthass valami irreális hülyeséget...