Hirdetés
Aktív témák
-
Mi5i
aktív tag
válasz
d@minator
üzenetére
Nincs mit

Kicsit nagyobbat is ugrottunk, van esetleg jelenleg valami lélektani határ? 50-et nem akarsz, ez rendben van. De alulról így nagyon tág lett az intervallum
Tudom-tudom, mindig ez a "ha még egy kicsit réteszel" központi sport mikor hardvert vesz az ember, de - reális áron szerintem - 38 körül lesz, ott már azért lehet csemegézni, pl. ha erre rákukkantunk. Én úgy 2 hete vettem meg az SSD-t, azóta olcsósodott mindegyik, lehet beesik 40 alá (ismét..) némelyik, már nem sok híja van
SSD GB/Ft mértékben 2-3ezerért +30GB szerintem érték!
De, hogy röviden, csak válaszoljak is: az az SSD is teljesen megfelel ha emellett döntesz, de ping-pong-ozva a GB-okkal és árakkal, lehet nem a best buy - ha már ideugrottunk árszintben.
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest