Hirdetés
Aktív témák
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Újra itt vagyok. Tegnap megtettem a felfedező körutamat a városban. A MM-ban kapható Samu 830-as 39990Ft-ért, a jól képzett eladó a garanciáról nem tudott felvilágosítani, bátortalanul 1 évet mondott.
Utána elmentem az egyik legnagyobb számtech boltba a Win Investorba. Természetesen nem tartanak mert " nagyon drága és senki nem veszi ".Meg kell rendelni. A 470-es Samsungot 33000 ft körül mondta, de csak rendelhető státuszban van, érkezése bizonytalan.
Samsung 830-as elvileg lenne 37990 Ft.-ért 2-3 nap átfutási idővel, de nem biztos hogy ennyi lesz mire megérkezik.
Ugyanez volt szinte az összes üzletben.Árakban is és a rendelés menetében is.Marad a jól bevált Webáruházas rendelés.
Közben szétnéztem itt az aprón is, csak ezzel fenntartásaim vannak.Mennyiben befolyásolja a működését, megbízhatóságát, hogy a kondíció kb. 56% - Jó? Ez ilyen gyorsan " romlik"?
Mert így lehet tűröm még egy darabig a merevlemez "lassúságát és zaját".
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Vallás
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Hardcore café
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest