Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Nem azt mondtam, hogy a Samsung-hoz adott Speciális NG sem tud rendesen klónozni, mert gyakorlatban ezt nem tudom megerősíteni, pusztán csak azt az infót osztottam meg, hogy a teljes verzió, jelenleg legutolsó NG-vel (NG15) szinte csak ez a gond van, hogy mindent átvisz, de mégsem indul rendszer.... Az is elképzelhető, hogy ez a butított verzió már teljesen rendben van, egy próbát mindenképp megér, aztán kiderül.
Én a helyedben nem frissítenék...
Ha meg mégis kísértést érzel FW frissítésre és bátor aligátor leszel, akkor meg úgyis megírod a tapasztalatodat, ami Nekem csak jó, mert lehet, hogy a Te károdból (is) értékes infóhoz jutok. 
(Én csak akkor frissítek bármit is, ha kell, nem pedig azért, mert van újabb...)
Aktív témák
- Yettel topik
- PlayStation 5
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha meg mégis kísértést érzel FW frissítésre és bátor aligátor leszel, akkor meg úgyis megírod a tapasztalatodat, ami Nekem csak jó, mert lehet, hogy a Te károdból (is) értékes infóhoz jutok.