Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
Aktív témák
-
Zee001
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon találom a megoldást a problémámra ezért gondoltam itt hátha vki tud vmi okosatVettem egy adata s511 120g sdd-t beletoltam egy asrock a790gmh128 alaplapba , elvileg támogatja az ahci-t. Amikor win7-et próbáltam telepíteni a bios látta az ssd-t, a win telepítő is, de azt írta hibaüzenetnek (fájlok másolása előtt) , hogy húzzak a biosba és állítsam be mert nem tud rá telepíteni. végül normál IDE módban rátelepítettem mert csak így látta és tudta kezelni(gondoltam majd a telepítés után átállítom) végülis a Trim miatt kellene ugye ez mert csak az ahci tudja továbbítani, ha jól tudom. win7 fel rendszer okés registryben is beállítottam mindent illetve minden apróbb beállítás is megvolt de hiába restart -bios-ahci átállít (sőt smart bios
egy kattintással ahci mód) semmi, nem tud az eszközről bootolni??? 6sata csatlakozó van 3ba átdugdostam a csatikat kínomban, már nem igazán volt/van ötletem, de semmi
Ha vki tud vmi okasságot kérem ossza meg velem vagy azt a helyet ahol utána tudok olvasni... nem találkoztam a neten hasonló hibával még eddig!
Előre is köszi Sziasztok!
Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest