Hirdetés

Aktív témák

• Czimby

addikt

LOGOUT blog

Sziasztok!

Sokat olvasgattam a topicot így már elég jó rálátásom van a dolgokra, de sajnos minnél többe t olvasok annál jobban össze is kavarodok a választásom illetően.

Szeretnék egy min 60-64 de inkább 80-90-96Gb-os SSD vásárolni (120Gb-ra már nem futja a keret), azt már tudom, hogy a Samsung 470/830 64Gb vagy az Intel 320 80Gb Cruical 64Gb Esetleg Kingston V+100 64/96Gb jó választás lehet.

De kiváncsi lennék a Corsair, OCZ termékei közül melyek azok amiket érdemes kipróbálni, olvastam, hogy vannak problémák velük, de gondolom ezek csak bizonyos típusokra vonatkoztak.

Valamint mivel jelenleg még P35-ös lapom van Sata2-vel, de gondolván a jövőre lehet már Sata3-as SSD vásárolnék inkább, ez nem okozhat kompatibíltási problémát ugye?

Jó lenne ha tudnátok ajánlani egy-két konkrét típust az általam felsoroltakon kívül, leginkább a tartósság és megbízhatóság a fontos a számomra, a sebesség kevésbé.

Szóval minnél nagyobb, megbízhatóbb és olcsóbb SSD szeretnék, eddig a 96Gb-os Kingstont látom befutónak de szívesen veszek minden ajánlást.

Ha tudtok megbízható Ph-s eladót aki a bolti árnál olcsóbban árul SSD-t és konkrétan intézi az üzleteit, garanciáztatást stb, akkor az ő elérhetősége is érdekelne!

Aktív témák