Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Projektor topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Epson nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Aktív témák
-
Myers
senior tag
Csináltam egy saját SSD tesztet.
WinXP automatikus bejelentkezéssel, IDE mód. Onnantól kezdve mértem, hogy az oprendszer megkapta a vezérlést a biostól. 2* végeztem el a méréseket. HDD töredezettségmentesítve.
Először lemértem, hogy HDD-n mennyi idő alatt indul el a rendszer. Egy pár rendszerhez szükséges apróság indul el (att, cfos, daemon, egér és bill. driver, outpost, hamachi, valamint a norton és acronis service-ei).
Ez tartott 1:00 percig, de ebből 17 mp volt a "Hálózati kapcsolatok helyreállítása" (SSD esetében is ennyi volt!), valamint kb. 6 mp a partíciók gyors checkelése.SSD-vel ugyanez 50mp volt. De figyelembe kell venni, hogy az előbbi 17 és 6mp itt is megvan, ez egyszerűen nem lehet gyorsabb SSD-vel.
Aztán gondoltam berakok az indítópultba egy kis programcsomagot:

Word, excel, foxit 1-1 példányban 9-9 kis dokumentum megnyitással, apehAbev, acrobat 8, mobimouse, thunderbird, msn messenger, media player, winrar, valamint 7 példányban ie7 letárolt weboldal megnyitással (nem tudtam megcsinálni, hogy 7 tabra rakja).HDD-n: 1:46
SSD-n: 1:07-1:10
Durr! Ennyit az SSD-ről.

Aktív témák
- Autós topik
- Projektor topic
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Iqos cigaretta
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs