Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
kovecses
aktív tag
válasz
audi100td
üzenetére
A notimban ilyen van.
Én nekem Ubuntu linux fut rajta.Meg vagyok vele elégedve, lényegesen gyorsabb mint az 5400 fordulatos vinyó ami benne volt elötte. Nagyon tetszik mikor egy kis fájlt törlök az mennyire gyorsan megtörténik.
Furcsa volt először megszokni hogy zajtalanul indul a noti, sőt nagyon sokáig (még a wifi fel nem fűti a notit) az is marad...
Túldícsérni nem fogom, mert olcsó húsnak mindig valamiért híg a leve, de én személy szerint meg vagyok vele elégedve főleg, hogy itt a hardveraprón sikerült olcsón beszereznem...
Aki hosszútávon gondolkozik, annak nem ajánlom 30 Gb-os vásárlását, mert hamar kicsi lesz, és inkább valami "komolyabb"-at ajánlanék.
Aktív témák
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5" , illetve 3,5" HDD BAZÁR
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest