Hirdetés
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Mad Max forgatási képek meg érdekességek
Így egyben nem láttam még itt, érdekesek.
-
Dilikutya
félisten
A most hadrendbe állított amerikai USS Zumwalt lopakodó romboló kapitánya nem más, mint James Kirk!
Ennél már csak az lett volna jobb, ha a USS Enterprise-ra nevezik ki. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WayneGace #92890 üzenetére
De szerettek ilyenekkel vagdalózni.
Értem hogy mit mondtok, de ez nem így működik.
Ilyen alapon senki ne utazzon repülővel semelyik környezetvédő közül. Mindenki maradjon otthon.
Ha megvenné az egész sort az ugyanúgy környezetszennyezésnek minősülne, mert nem lenne kihasználva a gép 100%-ban.Gazdag celebek, államfők, stb magángéppel utaznak.
-
atike
nagyúr
80 forgatási kép a Mad Max-ekből... Na meg egy csomó érdekesség is hozzá.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
brownus
veterán
válasz
Dilikutya #92879 üzenetére
azéé nagy fasz az az ember, már bocsánat, amikor a saját jet gépével repked mindenfelé a nagy világban.
spórolunk, meg nem szennyezünk, mi? mert az derogál, hogy több emberrel kell utazni... még ha futná is a biznisz klasszra?
(#92885) atike +1, cuki a mini groot (bocsi, megint ő ugrott be
mini me )
-
-
marilllyo
veterán
Kiéhezettek
The girl with all the giftsFórumtárs múltkor lehúzta. Legyen itt egy másik vélemény is. A könyvről nem is hallottam még soha. A trailert is csak egyszer láttam. A vaksötétre akartunk menni de azt később vetítették így erre ültünk be.
Mi úgy voltunk vele mikor kijöttünk, hogy ....mostanában még egyszer nem néznénk meg....de bele se nagyon tudtunk kötni.
A film próbált valami újat vinni a témába...próbált felülkerekedni a szokásos klisés zombifilmeken. Vannak benne baromi hangulatos részek. Pláne mikor ez az idegbeteg zene felcsendül ->youtube. Nagyot ütnek azok a jelenetek. Ellenben a film másik felén meg egy tipikus B-C-D zombis túlélő film.
A kis csaj kicsit idegesítő benne. Mondjuk volt benne egy-két jó poén is.Kiscsaj nézi a macskás képet a falon..."szeretnél egy kiscicát?"... "áh...az előbb ettem már egyet".
Meg a szinkronba is belevittek két baromi jól eltalált tipikus magyar káromkodást. Fura, hogy az ilyen feltűnik az embernek de olyan jól hangzott, hogy felröhögtünk.
Nekem a befejezése is tetszett. Teljesen megfelelt így is.Nem sok happy ending-es zombis filmet láttam. Ha van egyáltalán.
Sok jó zombis film nem készült mostanában. Én mindenképp a jobbak közé sorolnám ezt. Egyszer nézős filmnek szinte tökéletes.
Nálam megér 7/10-et. Már csak azért is mert zombis témában inkább rossz filmek készülnek mint jók. -
Dilikutya
félisten
Leonardo DiCaprio produkciós cége is beszállt A bolygó kapitánya filmbe.
-
brownus
veterán
jaja, 55s
kis drága
"So, is Vin Diesel voicing Groot after sucking helium?" lol
ez meg egy f.sza cikk, a dél koreai mesterrel! https://thefilmstage.com/features/park-chan-wook-talks-the-handmaiden-male-gaze-queer-influence-and-remaking-a-spike-lee-film/
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #92867 üzenetére
Talán nem rontják el...
-
Pearce
aktív tag
-
marilllyo
veterán
Srácok! Volt egy alacsony költségvetésű film. Időutazós témában. Arról szól, hogy pár fiatal talál a szomszéd lakásban egy fényképezőgépet ami a jövőbe fényképez. Mi a film címe?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dilikutya #92857 üzenetére
Guardians of the Galaxy Vol. 2 Sneak Peek
Jó lesz ez úgy érzem.
-
lionshamlet
senior tag
Grootot jol eldugtak.
-
Dilikutya
félisten
-
fant0mi
őstag
Kiut nelkul / No Escape (2015)
Nekem bejott a film, eleg hamar beindult a cselekmeny, izgultam vegig, feszult volt a hangulat. Igazi jo kis menekulos akcio.
Asszony pedig Bradley Coopernek orult.7/10.
-
cyberkind
félisten
válasz
Dilikutya #92844 üzenetére
A BvS ehhez képest tökéletes film és alig hozott nagyobb számokat mint ez, ami biztos, hogy ha vicces meg humorkás a szar is akkor hozni fogja a pénzt.
Amúgy meg nem is Puding csak Puddin a szinkronban, ezt is jó lefordították.
Na de majd a SW, csak úgy robbanni fog minden,m a PH szerverek csak ezért halnak majd be.
-
Pitterix
őstag
válasz
#54715584 #89446 üzenetére
Ez egy jó kérdés.
Még csak most néztem meg, mert rengetegen lehúzták, de ennek ellenére nekem a 3 rész közül ez tetszett a legjobban Bár elolvastam a könyv végét, kíváncsian várom, hogy fejezik be a filmet.
Ez a világvége világ (de hülye kifejezés) még mindig megvesz engem kilóra.Allegiant----A beavatott-sorozat: A hűséges
7\10
-
Dilikutya
félisten
Öngyilkos osztag
Vélemény, spoilert is tartalmazhat, mint minden valamirevaló vélemény vagy kritika.A marketingesek szakmai díjat érdemelnek mindenképpen. Világszerte 744 millió, meg elég jó 133 milliós nyitóhétvége jött össze ennek a szarnak. Ez botrányosan rossz film. Kezdjük a forgatókönyvvel, azt gyorsan ki lehet tárgyalni, mert nincs. A sztori igazi ZS, a legkevésbé sincs kifejtve, miért pont ezek a bűnözők a legalkalmasabbak az emberiség megmentésére. A karakterek? Visszakanyarodva az első pontba, egy részük közönséges ember mindenféle extra nélkül, igazából Diablo az egyetlen. Egyébként igazi kiszuperált, futottak még gonoszok javarészt, akikről kiderül, hogy van szívük, érzelgősek, még a legismertebb Harley Quinn és Killer Croc is csöpög, ráadásul van, akinek alig jut szerep és szöveg. Az alakítások, dialógusok egy jobb Asylum film szintjén vannak. Látvány? Biztos van, de mindig sötét van, maradnak a fényhatások, robbanások. Szegény Jared Leto is hogy tolta a film hypevonatát, volt a sok hír, hogy bekattant ő is a szerepétől, döglött patkányt vitt a forgatásra stb. El se hiszem, kb. ott se volt, annyira jelentéktelen Joker szerepe. Nem csak időben, sztoriban sem kezdtek vele jóformán semmit, gondolom Harley Quinn és az univerzumépítés miatt muszáj volt őt is bedobni. Elég vérszegény, mind látványban, mind karakterben, a DC legelvetemültebb gyilkosa lenne elvileg, itt meg ő a Harley pici Pudingja. Szörnyű, semmit sem villant abból, hogy ki ő. Batman/Bruce Wayne szereplése is teljesen fölösleges, a stáblista alatti jelenete tipikusan Marvel-es koppintás. Ez a film szörnyen rossz, sokkal jobb blockbusterek hasaltak már el sokkal kevesebb bevétellel, ezt tényleg Jaret Leto víruskampánya adta el, még odáig is elment, hogy megcsinálja A gyilkos tréfa borítófotóját, jelezve, hogy most ő a Joker, és nagyon elvetemült lesz. Szeretem a szuperhősfilmeket, bírom a jó látványfilmeket, csípem az annyiraszarhogymárjó vackokat, de ez egyik sem, ez egy elképesztően rossz film, amit nem is értek, hogy gondolták. Ben Affleck az ebben eltöltött 2 percét sajnálja, ne a BvS-t, ami egy nagyságrendekkel jobb film. Szerencsére még nem késő, ezt nyugodtan ki lehet vágni a mozis univerzumból Jared Leto-val együtt, lehet meg sem történtként tekinteni rá. A zenék viszont jók voltak benne, meg volt 1-2 poén, amin elmosolyodtam.
2/10
-
brownus
veterán
netflixes scifit láttátok már? milyen? (nem ugrik be a címe..) a tréler teccet
-
Magnum_
nagyúr
Az időutazó felesége jó film?
-
törölt tag
15 ev utan folytatas, nekem bejott. Akinek tetszett az elso resz, szeretni fogja ezt is.
-
k-adi
nagyúr
Semmi bogár 8 perc
(Két évvel a szakításuk után egy fiú és egy lány találkozik a 4-6-os villamoson.)Én imádom az ilyen rövid filmeket, ez is tetszett, jó volt ez a 8 perc. Ti már láttátok? Mi a véleményetek?
-
k-adi
nagyúr
Idegpálya (2016)
NerveKlisés, sablonos, béna casting, olcsó zenék, kiszámítható történet. De egynek mégis elmegy. Érdekes jelenség.
Azért olyan sokat ne várjatok tőle..
-
Beni97
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
brownus #92812 üzenetére
ja, a stargate.. annak az elejét imádtam mindig, az volt a fasza. aztán amikor már megérkeztek a bolygóra, onnanstól sose néztem tovább, az már nem tetszett
az első ID4 életem első házimoziélménye volt.sose felejtem el, '99, Békéscsaba, elektroház, már akkor volt nekik hátul két dedikált moziszobájuk, egy pana meg egy sony. nyilván a sony volt a fasza..
dolby surround pro logic nekem akkor varázsszavak voltak, a sony katalógus meg a bibliám.. ott tolta be a kolléga nekem a csodát, ahogy begyújtja az empire state building felett az űrhajó az első pusztító sugarat ugye, hát az hogy szólt, ahogy szétlőtte.. sose felejtem el. na az volt merevedés. vagy még annál is több. a kis tévéhangszóróhoz szokott fülnek a mélynyomós várospusztítás egy csoda volt. örök emlék
nekem ezért felejthetetlen az ID4
aztán most kijött megint egy ID4, ma már atmos logo volt a credits végén, gondolom az se lehet rossz, egy jó teremben... kérdés, van-e olyan jó terem ma Mo-n
de ez már nem akkora csoda, mint annak idején az volt -
brownus
veterán
vagy egy másik meg nem értett zseni filmje, (igaz ez frissebb alkotás) a pain and gain, 6.5, de simán ér egy 8-at, nekem legalábbis
Mark Wahlberg Motiváció - Izomagyak (Pain & Gain)
tibi! 1:07től!!!
-
vond
MODERÁTOR
Jah, pl. a Tango és Cash is 6.3-on áll. Agyam eldobom, komolyan. Jó, nem egy világmegváltó mozi, de olyan gyilkos szövegek vannak benne, és így, közel 30 év után is olyan jól szórakozik rajta az ember, hogy ez a pontszám erősen sértő. Persze, IMDB.
Közben meg a lista elején azért vannak szerintem bőven túlértékelt filmek (jellemzően újabb, felkapott alkotások), mint. pl. Csillagok között 8.5, Agymanók 8.2, de pl. az Ébredő erő 8.1-es pontszáma is túlzó.
(#92814) brownus: Pain & Gain tényleg jó, de nem értik az emberek.
-
-
Tibiajax
nagyúr
nem minden esetben jogos az imdb. tudom.
nevetséges pontjai vannak a spencer-hill-filmeknek, melyeket mi imádunk, (jóval) nyugatabbra nem annyira.
vagy a Ford Fairlane-nek, melyeket mi imádunk, (jóval) nyugatabbra nem annyira. de nekik nem voltak soha zseniális szinkronszínészei.. ezeket mind ezzel magyarázzuk
én azonban - bár hangsúlyozom nem állítom, h az imdb szent biblia -, alapvetően, mely alatt értem azt hogy 30-ból 28x stimm, én tudok hagyatkozni mindig rá. általában stimmelni szokott.
ami 7 felett van, az már az a film, aminek megéri nekiülni. 8 fölött meg már tényleg csak a valamiért kiváló alkotások vannak. 9 felett meg ugye az all time top.nálam van annyira erős az imdb h hagyatkozzak rá. nyilván a pár szavazatos pontszámok nem számítanak. csak a 2-3k fölöttiek
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Dilikutya #92801 üzenetére
de már megint mi győztünk, és már megint a bombás trükkel!
félelmetes... de én nem is értem, mi félnivalónk van nekünk egy idegen civilizációval szemben. vannak pisztolyaink, bombáink, iskolabuszunk, pár gyerek puppy kutyával, néhány izraelita származású főszereplőcske, ennyi. mi a fene kell ennél még több?? csak egy kiváló rendező aki ezt az egészet összepakolja, a credits végén meg kiírja, 15.000 munkaórába került a film elkészítése.
#92803 eeaa jaj istenem melyikre gondolsz?..
-
Dilikutya
félisten
válasz
Tibiajax #92800 üzenetére
Nem nagyon nézem a filmjeit, a Godzilla után még az ősembereset megnéztem, a katasztrófafilmjeit kihagytam, engem meglepett, hol tart ma.
Jó, a White House Down-t láttam, épp hétvégén néztem meg újra, jópofa Die Hard koppintás, bár a kislány hősiessége kissé túlzás volt, a végén a zászlólengetés meg már tényleg sok.De az ID2 egy pocsék film, sokkal butább a réginél. De mindez semmi a Suicide Squad-hoz képest, szerencse, hogy kb. 3/4 részénél elaludtam. Biztos jó forgatókönyve volt, de elfelejtették kivinni a forgatásra, és senki nem is olvasta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest