-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Egy ideig nem néztem fel, mondom mitől robbant fel a fórum, ja a spoiler és Arnie.
Addig tudtam érdeklődést mutatni a trailer iránt, amíg a kerti törpe Emily Clark a hatásvadászat hercegnőjeként be nem nyögte hogy kám vit mi if ju vana liv.
Egyszer bejött, gondolták miért ne lehetne megint elsütni, viszont nem egy ilyen kaliberű nőből kellett volna Sarah Connort csinálni.
Ez olyan mintha Győzike belépne egy mma edzésre és azt kiáltaná, hogy na kinek ba....am szét a száját?Kik ülhettek ott azon a meetingen, ahol kiagyalták, hogy Emily Clark?Ha ott vagyok tuti ilyen fejet vágok.
[link]Lehet, hogy khalesiként megfogva Drogo lingamját uralkodó attitűdöket tudott felvenni, de nekem túl puha egy gránitkeménységű Sarah Connorhoz képest, akinek az arcélével követ is lehet fejteni a bányában.
Egyedül az ősterminator-Arnie feltűnése keltett kis érdeklődést nálam, de inkább nem is akarom tudni milyen zavaros tér-idő continuum változásokat terveznek, viszont az egységsugarú nézőkre való készülés jegyében szerintem óvodásszintű megoldásra számíthatunk.
A zenét meg inkább nem minősíteném.Emberiség kipusztulása, végső remény, aha, és közben olyan zene, mintha vmi romantikus lányregényt néznénk.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest