-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
ViiiiktorOC #43041 üzenetére
Mozijegyet nekem nem ér meg, de itthon lehet megnézem majd, ha nagyon nem lesz már más
-
br.rak
őstag
válasz
Sir Pocok #43045 üzenetére
Days of Future Past inkább szolgált reboot-ként, mivel a régiek elég idősek (és nem lehet tudni mennyire lehet rájuk építeni főleg igaz ez Patrick Stewart és Ian McKellen esetén) H. J. meg nem tudni mennyi filmet fog még vállalni az egy szem Wolverine folytatáson/reboot-on kivül.
-
Sir Pocok
őstag
Na megnéztem az eredeti story alapján készült Days of Future Past és a hozzá szorosan kapcsolódó Time Fugitives X-Men animációs részeket.
Hát a szerintem az eredeti elgondolás jobb volt arra kellett volna építeni a filmet. Wolverine szerepe szintén nagyon fontos, de az egész story középpontjában Bishop (2055-ből utazott vissza) és Cable (3999-ből jött) áll. Magnetonak közel se annyira fontos a szerepe mint a filmben.
Keresetek rá érdemes megnézni 4*20 perc az egész.
-
Ace owner
addikt
Hát ezen kiégtem
D
Godzilla vs Walter WhiteAkár sorozat topicba is mehetne
-
törölt tag
válasz
ViiiiktorOC #43041 üzenetére
Keresni akartam a topikban, aztán véletlen hsz lett belőle.
-
kenwood3
addikt
válasz
ViiiiktorOC #43037 üzenetére
Még mindig nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondolják
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ViiiiktorOC #43037 üzenetére
Ejj de királyul néz ki még mindig.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Guardians of the Galaxy TV Spot!
[link] -
Integra
titán
megpróbálom leírni a lehető legjobban az egészet - már amennyire képes vagyok rá..
szóval van egy film. magyarországon forgatják. ez már megadja a kellő lökést a bulvárnak, a csapból is folyik. és persze ha egy magyar csöcs bekerül a filmbe, akkor aztán elszabadul a pokol és úgy lelakják az egészet, hogy mire megjelenik, addigra már hányingere lesz az embernek az egésztől és tudja, hogy jó nem sülhet ki belőle... ez volt mindig, dobó katánál (lol), a zitánál is (talán ő úszta meg a legkisebb mokesszal a magyar médiát..) és most itt ez a tizenéves gebe kiscsaj, akit persze amúgy nem lehet hibáztatni azért, hogy kap egy lehetőséget és él vele..
de mondhatnám a little g-t is, megnyerte a blues versenyt és ahelyett hogy usa-ban nyomulna tovább, hazajön bíróskodni valami tehetségkutató szarba pár milláért és közben mire vége, annyira lelakják és lerabolják itthon, hogy menekülni fog vissza az usa-ba, feltéve, hogy még lesz rá esélye... -
Bad Pritt
félisten
Beauty and the Beast Diznitől is
Ugye ami idén jön, az egy francia adaptációja az eredeti sztorinak, a Dizni "csináljunk élőszereplős változatot minden mesének" programjának pedig ez lenne a következő terméke. Condon jó rendező, kíváncsi leszek, moziéjszakán megnézzük a Demónát meg a Cassel féle filmet is.
-
Bad Pritt
félisten
De 2 órába alig férne bele valami. Max a második részt lehetne megfilmesíteni, de az meg ugye nem lett épp sikeres, szóval minek.
Most szerencsére nincs tervben, a jogok megvannak valakinél. Ami készülget, az az Assassin's Creed, meg ugye most a Metal Gear, bár nem tudom milyen sebességgel, gyanítom nem túl naggyal.
-
pohár
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egész jó lett.
-
válasz
callmeakos #43019 üzenetére
És akkor már Az elveszett jelképet is, az sem rossz. Kár hogy azt már nem csinálták meg filmben, szerintem azok is tisztességes munkák lettek. Tom Hanks is jó Langdon lett.
-
brownus
veterán
-
gyuromoj
veterán
Vin Diesel & James Wan
Vin Diesel & Tyrese Gibson
-
leikomessi
aktív tag
válasz
callmeakos #43019 üzenetére
Ajánlom pedig elolvasni, szerintem hitetetlenül jó könyv mindkettő. Bár a film után nem vagyok benn biztos, hogy sikerül végig fenntartani az érdeklődést, izgalmat már csak a végkifejlet ismerete miatt is.
Nekem konkrétan az nem tetszett, hogy már az első néhány percben nagyon sok olyan dologgal találkoztam, ami a könyvben teljesen máshogy volt leírva. (Például a camerlengo neve, a szem a laborban.) Tudom, hogy nem lehet egy 600 oldalas könyvet két órában vászonra vinni, valamint, hogy a könyvből készült filmeknél szinte mindig utóbbi a gyengébb. (Amennyiben a néző mindkettőt magáévá tette. Ha csak a filmet könyv nélkül akkor a viszonyítás hiánya miatt szerintem igenis élvezhetőek ezek a könyvátiratok.) Ezért sem voltam hajlandó végignézni, annyira tetszett mindkét könyv, hogy nem akartam elrontani ezt a rendkívüli élményt.
-
callmeakos
veterán
válasz
leikomessi #43014 üzenetére
Ugyan nem olvastam ezeket a könyveket, de utóbbit egy kifejezetten jó filmnek tartom. Mondhatni egyik kedvenc filmem
-
pohár
félisten
hopsz, jött budapesti hotel is, már édzsdíben is
-
Jhonny06
veterán
300 Rise Of An Empire kint van HD-ban, ha érdekelne valakit.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #43004 üzenetére
Persze minden hírnek örülünk ami MGS?
(#43005) orichalcos Három részes trilógia, Rated R besorolás!
És akkor felébredtem és....
(#43005) orichalcos Tudom basszus
De ha megcsinálnák ezt tényleg faszára esküszöm zokognék a moziba! De komolyan
Sajnos a Sony mondjuk nálam nem a jó filmek példaképe
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nesze semmi fogd meg jól. Shadow Moses incidenst akarják megfilmesíteni, de két óra durván kevés egy ilyen történethez.
(#43006) .LnB
Rated R a mai világban?
Előbb leszek Master Chief klón mint hogy ez megtörténik, főleg egy videójáték filmnél. Trilógia? Tetralógiának is kevés lenne.
-
Bad Pritt
félisten
Pont akartam linkelni neked.
Örülünk?Más: Ez csak azért érdekes, mert Jackman mindkét képe Wolverine, aztán mégis micsoda különbség.
-
.LnB
titán
-
törölt tag
Jó volt ez a Joe.
8/10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest