Hirdetés
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Pitterix #39648 üzenetére
Ki kő nagyítani új lapon.
WarCraft amúgy, elkezdték forgatni, ez a kép lényege.
Más: ma megnéztük a Galápagost moziban, volt ott egy nagy
NoéGodzilla poszter. Remélem más is észreveszi. -
Bad Pritt
félisten
Théoden szavaival élve: hát elkezdődött...
Ezen fog múlni valszeg a hollywoodi játékadaptációk sorsa. Ha ez bejön, akkor jön a dömping, ha nem, akkor maradnak az Uwe Boll-szintű alkotások.
Már leszedtem az Ink-et, de még vannak előtte a sorban. Talán holnap.
-
Bad Pritt
félisten
Az Ink 39%-on áll az összesített kritikák szerint, szerintetek mégis jó.
Az Avatart az elmúlt 4 és fél évben szinte szénné fikázták már a világ összes nyelvén.
Folytassam? Szard le a kritikákat, azok is csak vélemények, és mint tudjuk, nálad csak a sajátod lehet mérvadó.
Az Europa Report pedig minden vélt vagy valós hibájával együtt egy nagyon jó film a maga módján. Ilyen úti napló elbeszélésmódú alkotás amúgy sincs sok (a found footage nem feltétlen egyenlő ezzel). -
blaca83
őstag
Nem vagyok oda különösebben a thriller filmekért de tegnap este megnéztem a Fogságban c. filmet.
[link]
Fordulatos és jó film szinte végig tartja a lelkesedést az emberben, hátborzongató nem hagyja lankadni a figyelmet.Nekem nagyon tetszett 8/10...
-
Huma
addikt
válasz
hoffman_ #39636 üzenetére
Tibi más? Milyen értelemben más?
Akkor nem tud senki valami újabban megjelent, jó filmet? Nem fogom még egyszer megkérdezni szóval így jártok ha nem ajánlotok nekem filmeket.
A Sin City-t bővített érdekelt volna de HD-ban nem túl nyerő a számomra. Tarantinonak azon kevés filmjei közé tartozik ami egész jóra sikeredett.
-
Realradical
őstag
válasz
diablo1984 #39609 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
Gyermekként az egyik kedvenc könyvem volt James Clavelltől:A sógun, mert egy kívülálló szemszögéből mutatta be Japánt, a nyugattól gyökeresen eltérő kultúrát.
Aztán jött a Black rain, Rising sun, amelyek pont ezen okból kifolyólag voltak kedvenceim.
Aztán most itt van a 47 Ronin, amelyben ugyan csak egy félvér van, viszont akkor is hű képet kaphatunk a korabeli feudális Japánról.
A probléma viszont sajátságon, nyugatiak készítették nyugatiaknak és ezáltal a bushido nem lett lett elég hangsúlyos, a popcornt zabáló jenki nem ugrik a becsületből bosszú a halálig filozófiára, még akkor sem ha mitikus lényekkel és Neo után Keanu ismét természetfeletti képességekkel operál.
Ennek ellenőre tetszett, de én elfogult vagyok, imádom a Japán kultúrát, a mitológiát és az Immortal,Titánok harca(haragja),300 után kaptam egy jóval visszafogottabb feldolgozását a kedvenc éráimnak.
Azzal az állásponttal viszont nem értek egyet, hogy sokan azért szapulták a filmet, mert a trailerben el is lőttek mindent.Igen, a vizuális effektek jelentős részét igen, de aki a tartalomra is kíváncsi volt, annak nem volt hiánya a trailer után.
Summa summarum, átlagos feldolgozás a középkori Nipponról, amely azáltal válhat értékessé, mert komoly deficit van az ilyen jellegű filmekből.
Csak Keanut tudnám feledni, aki romantikus szeretőnek oké, de ninjákat meghazudtoló képességeket nehezen tudok tulajdonítani a Gandhi szintű testalkatának. -
Huma
addikt
Éhes vagyok.
Na senkinek nincs valami filmötlete? Mármint azon a kettőn kívül ami már ajánlva lett.
-
brownus
veterán
-
Viszlát
addikt
válasz
pelenka35 #39612 üzenetére
Kérlek szépen a te lelkeden szárad, hogy produktív reggel helyett WA videókkal szórakoztam el az időt.
Amúgy az egyik klasszikus WA mondat pont lemaradt a videó végéről, magyarul nem tudom, de:
"I'll get out of this one if it means spending the rest of my life here..."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bagyulajuve #39600 üzenetére
Ez melyik jelenet volt?
-
pelenka35
őstag
-
aizen92
addikt
Száradó festéket a falon. Biztos izgalmas. ,10 perces jelenet a filmből
Itt a teljes film. Uncut directors edition.Imádom, amikor bejössz ide trollkodni. Sajnos páran még nem tudják, hogy nem szabad veled leállni....
-
Huma
addikt
Ezek szerint nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Esetleg van még valakinek tippje mit lenne érdemes megnéznem? Olyasmire gondolok ami nemrég jelent meg dvd-n és egy közepesnél jobban teljesít. -
diablo1984
veterán
válasz
Realradical #39607 üzenetére
én egy döglött macskával is laposra tudnám verni!
-
Tibiajax
nagyúr
-
Huma
addikt
válasz
haypro #39602 üzenetére
Még hogy Woody Allan filmes zseni... Olyan filmeket kisujjból kirázok amilyeneket ő csinál. Csak azt kell szem előtt tartanom hogy minél unalmasabbnak kell lennie és hogy véletlenül se szóljon semmi lényegesről.
És ezt úgy írom, hogy kifejezettem bírom a vontatott, unalmas filmeket. Persze ha van valami olyan tartalom ami miatt értékes az adott film. De ízlések és pofonok. Nem kell hogy mindenkinek ugyanaz tetsszen.
-
pohár
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest