Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
Nekem David Silva record breaker lapja vált be támadó középpályásként. Érdekes, hogy senkinél nem látom :)
Én egy shadowt tettem rá, hogy a védekezésén javítsak, így akkor is használható, ha formációt váltok, ráadásul a sebessége sem problémás így. Egyedül a staminaval van gond, 60-70. percnél már igényli a cserét. Meccstől függ, hogy lehozom vagy nem, általában végig tolja azért :)Más: swapokból én úgy tervezem, hogy amikor kijön a második adag obj., akkor kiveszem a base icon packot és a 2 ultimate-et, most meg már kiszedtem a 85+t és majd még a 83+t fogom ma. Totyra akaron őket, de nem biztos, hogy kibírom addig, hogy ne nyissam el
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest