Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blashe

aktív tag

Egy rövid történet a fifa bugyraiból. Ma hajnalban korán keltem. Pontosan hajnal 5-kor ültem neki a WL-nek. Gyerekek...mint az álom, olyan volt a gameplay. No delay, semmi lag, semmi késés, minden időben történt, lehetett irányítani a játékosaim, tudtam védekezni és még órákig tudnám itt sorolni. Jöttem szembe velem németek, olaszok stb. 11-1 aránnyal is voltam. Aztán ahogy telt múlt az idő, ilyen 7-8 óra között már változott valami. Nem az ellenfeleim minősége kezdett el javulni. Szó sincs erről, mert láttam, hogy mit csinál a gyerek. Semmi xtra-t nem nyújtott egyik sem. Annyi volt hogy kaptam továbbra is a németeket szépen sorjában. Az tűnt fel, hogy valami változott. Nem tudtam védekezni, nem tudtam embert váltani, nem tudtam egy cselt sem megcsinálni időben, nem tudtam kapura rúgni és nem reagált a gombokra amiket lenyomtam csak egy bizonyos késéssel. Egyszerűen már nem tudtam azt a színvonalat hozni mint hajnal 5-től kb 7-ig. Sőt.....már szinte csak vegetáltam, amíg a német Janchke szöszi kisfiú emberei mintha tegnap csak erős paprikán éltek volna, úgy füstölgött a picsájuk. Kétszer gyorsabban csinált mindent, de lehet keveset is mondtam. Az én embereim sebessége és az én játékom sebessége meg se közelítette azt amit abban a 2 órás idő intervallumban. Valljuk be a legjobbak között is ez egy nagyon nagy probléma és ellehetetleníti az egész játékot. Ezt így nem lehet srácok...nem. Nagyon elkeserítő és vállalhatatlan számomra az egész játék így. Ez nem fair semmilyen szempontból. Mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanánk mint mások. A megszokott időben (napközben) arról szól a játék, hogy ha szerel a gép neked akkor szerel, viszont ha nem, akkor cseszheted, ugyanis te tuti nem szerelsz. Rá kellett jönnöm, hogy immáron nem csak a pack opening egy szerencsejáték, hanem már maga a gameplay is. Hát köszönöm szépen, de akkor inkább elmegyek félkarú rablózni. :C

Új hozzászólás Aktív témák