Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Apple MacBook
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Én a mai nap után megkéedeztem megint, minek játszok még ezzel?! Tegnal 1497-1496 skill pont Rivalsba a feljutást többször is én basztam el.
Visszont a mai nap azt hittem szét durranok az idegbe..
5-6 mecset min nyomtam. Első kettő az nagy gól különbségű vereség volt. Amit persze az ellenfél játéka nem tükrözött. Az én játékosaim az istennek nem akartak mozdulni.. Az ellenfelek simán autoblockoltak.. az én játékosaim meg sehogy se mozogtak, nem hogy védekezni, vagy támadni lehetett volna velük.
Ez most szarabb volt mint a WL szokott lenni..
Nem értem mit csináltak 1 évig? Meg minek kell minden héten elbaszni valamit?! A WL játszhatatlan normálisan ezt elfogadtam. De hogy még a Rivals is olya szar már.. (vagy csak ma?)Egyébként mindig irja valaki elrakja a packomat promora meg toty re. Az ilyen eleaktárolt packokból valaki nyitott már promo lapot? Mert az elején csináltam, de kb semmi értelmét nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5-6 mecset min nyomtam. Első kettő az nagy gól különbségű vereség volt. Amit persze az ellenfél játéka nem tükrözött. Az én játékosaim az istennek nem akartak mozdulni.. Az ellenfelek simán autoblockoltak.. az én játékosaim meg sehogy se mozogtak, nem hogy védekezni, vagy támadni lehetett volna velük.