Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Én a mai nap után megkéedeztem megint, minek játszok még ezzel?! Tegnal 1497-1496 skill pont Rivalsba a feljutást többször is én basztam el.
Visszont a mai nap azt hittem szét durranok az idegbe..
5-6 mecset min nyomtam. Első kettő az nagy gól különbségű vereség volt. Amit persze az ellenfél játéka nem tükrözött. Az én játékosaim az istennek nem akartak mozdulni.. Az ellenfelek simán autoblockoltak.. az én játékosaim meg sehogy se mozogtak, nem hogy védekezni, vagy támadni lehetett volna velük.
Ez most szarabb volt mint a WL szokott lenni..
Nem értem mit csináltak 1 évig? Meg minek kell minden héten elbaszni valamit?! A WL játszhatatlan normálisan ezt elfogadtam. De hogy még a Rivals is olya szar már.. (vagy csak ma?)Egyébként mindig irja valaki elrakja a packomat promora meg toty re. Az ilyen eleaktárolt packokból valaki nyitott már promo lapot? Mert az elején csináltam, de kb semmi értelmét nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5-6 mecset min nyomtam. Első kettő az nagy gól különbségű vereség volt. Amit persze az ellenfél játéka nem tükrözött. Az én játékosaim az istennek nem akartak mozdulni.. Az ellenfelek simán autoblockoltak.. az én játékosaim meg sehogy se mozogtak, nem hogy védekezni, vagy támadni lehetett volna velük.