Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Komolyan meggondolom kell-e ez nekem
olcsóbb csapatokkal röhögve hozdtam a gold2-t, most is wl előtt a fullos brigáddal 6ból 6ot nyertem div3ban, majd wl-ben 7/7el kezdtem, most meg meccsek óta képtelen vagyok nyerni, mert megint Rodrigok meg Fredek szopatnak le folyamat, a kapus mintha nem is létezne, képtelen bármit is megfogni, mindenki gyorsabb, erősebb, mozgékonyabb mint az én játékosaim, 21/11 winnél járok, nevetséges
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
olcsóbb csapatokkal röhögve hozdtam a gold2-t, most is wl előtt a fullos brigáddal 6ból 6ot nyertem div3ban, majd wl-ben 7/7el kezdtem, most meg meccsek óta képtelen vagyok nyerni, mert megint Rodrigok meg Fredek szopatnak le folyamat, a kapus mintha nem is létezne, képtelen bármit is megfogni, mindenki gyorsabb, erősebb, mozgékonyabb mint az én játékosaim, 21/11 winnél járok, nevetséges