Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
Elkezdtem a fifás életem első WL-jét. hát kár volt
eddig 10 meccs 9 vereség. egyébként a DR 5 osztályba vagyok és a rank1-2 szoktam végezni.
2 csapat olyan volt, hogy a legnagyobb játékos ratingje 82-es volt. és ki is kaptam 5:1 re. olyan dolgokat láttam, hogy az ellenfél játékosa becsúszott, nem érte el a labdát és az történt, hogy a fekvő játékosát a gép egyszerűen megtolta és persze hogy leszerelt.
ha nekem van 8 vereségem, akkor mért nem engem tol a gép miért a 6 meccsből 6 győzelmes játékost.ezek a WL-ben alap részei? van köztetek olyan aki szintén ilyen rosszul szokta kezdeni a wl-t? vagy csak egyszerűen ku......ra nincs szerencsém?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- DJI topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddig 10 meccs 9 vereség. egyébként a DR 5 osztályba vagyok és a rank1-2 szoktam végezni.