Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
válasz
Nandinagy
üzenetére
Engem div5-be rakott a gép,egyelőre tartom,de már érzem,hogy kezd sok lenni,szerintem 1 hét múlva már nem itt leszek

Nekem Varane-Gimenez van hátul,őket nyitottam így nem foglalkoztam vele eddig. Varane azért nem lassú,de őt is simán megfutják ha egy pici helyet is hagyok,nem véletlen hogy ilyen 4-5 gólos meccseket játszok, de 6-7 se ritka,meg ahogy látom más is írt ilyen 12 gólos meccsekről
Ugyanakkor elől nekem is van egy Felix-Morales kettős,és vannak meccsek amikor utóbbival 3/3 gól,pedig közel se használom ki jól a helyzeteim. Megint olyan a game,hogy az első 3-4 passz után látod mit dobott a gép,mennyire lassú- gyors a játék,neked pattannak-e a labdák, kb látod,hogy mennyi esélyed lesz nyerni
Igaz,én az sb-t úgy tolom,hogy csak a kisebb csapatok ellen megyek legendary-n,a többi meg wc. Egy elite 3 így is meglesz,többre nem hajtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Ipason M3 Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Vezeték nélküli gaming egér Fehér
- LOGITECH PRO X 2 Lightspeed fehér gamer headset
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest