Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Az oké egyébként csak a community mikor volt jó? Tavaly a legdrágább lap ki volt? Zaha? Simon baba lap volt arra emlékszem de ő is csak azért mert 5* weak volt 99 pace mellé
(Ezt sem vágom, hogy egy játékos, hogy a p**ba felejt el egyik évről a másikra ballal lőni?
Na mindegy...Saul vagy Vidal között vacillálok de szerintem előbbi lesz. Egyrészt mert nála megvan az esély, hogy valaha betudom építeni másrészt olcsóbb, harmadrészt link miatt Brunonak maradnia kéne a kezdőben és így félidőben cserélném valamelyikre a kettő közül arra meg szerintem jobb a Saul a sebesség miatt.
#14619gabesz82
Tudom melyik felállásra gondolsz de az 4312 nem 41212
Most ez az új elterjedt felállás.
Press after possession loss+felfutó szélsők+3 középpályás amiből 2 támad is.
Szerintem a hétvégén rá is próbálok a press rész nélkül egy Sanches-Bruno-Saul kpval.Ja és hajrá Kehrer
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Ezt sem vágom, hogy egy játékos, hogy a p**ba felejt el egyik évről a másikra ballal lőni?
Na mindegy...