Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Én próbáltam, pár napja fent van, úgy vettem észre nyertem pár FPS-t, de nehéz pontosan megmondani úgy, hogy 60FPS lock-on vagyok és 50-60 FPS között mozog az esetek többségében az FPSem. Plazmacuccinak viszont nem segitett [link].
Viszont azt nem tudom hogy Plazmacucci nézte-e a mod ShadowBoost.ini fájlát:
fTargetFramerate - fps you need, shadow draw distance will be smootly adjusted until ingame fps meets this value. If you are playing with vsync or fps lock then you must set this value few fps lower (2 to 5) than your actual fps limit is, otherwise the boost may consider your locked fps as balanced by itself and stop increasing draw distance.
Én ezt beálitottam 56-ra.
(#3197) Plazmacucci: nekem ilyen gond nincs. Próbáld meg az fTargetFramerate-et beállitani a max FPS-ed alá kicsivel. Aztán próbáld meg letörölni a modot hogy tényleg azzal van e gond az ajtóknál.
.LnB szerintem egy próbát azért adj neki, nálam pár FPS-t javult az amúgy is jó érték
Viszont mivel te FPS lock nélkül játszol, az fTargetFramerate-et nem szükséges módositanod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont mivel te FPS lock nélkül játszol, az fTargetFramerate-et nem szükséges módositanod.