Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
A VATS önmagában egy szar szerintem. Valaki oldalt áll, be van célozva 95%-ra a távolabbi lába, amit takar a közelebbi és négyből négyszer mellélő, mert nem lát rá közvetlenül. Lehet akadálynak számolja a másik lábat az algoritmus, vagy nem tudom, de egyre ritkábban használom, csak lőszerspórolásból közvetlen közelre.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kompanionnak szerintem a legjobb fegyver az valami durvább Super Sledge. Tudnak vele osztani - meg lefoglalni erősebb vackokat.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mondd ezt a fullos Rifleman perknek. Megfelelő előkészítéssel úgy repkednek a többszáz damage-es one shotok, hogy öröm nézni.
Végig gyakorlatilag csak félautomata fegyvereket (+double barreled sg) használtam (kivéve Concord-féle röpke minigun meeting meg 3 percig a Silver Submachinegunt, és konklúzióként levontam, hogy egy rakás sz*r - VATS-ban meg nem is működik).
-
Bad Pritt
félisten
Ilyenetek volt már?
Felébresztettem a metróban őket, hogy takarítsák ki nekem, aztán csak azt hallom, hogy ez az egy hero legyak vagy másfél tucat ghoult. Hát ezért.

-
Bad Pritt
félisten
Eddig én is, .44-es revolver meg két puska volt a felállás (+ funból Grognak fejszéje
), de ezzel szerintem elleszek, tetszik.Kérdés: Az armguard egy olyan páncél, ami a sima arm páncélok mellé vehető fel, vagy lecseréli? Csak mert kép alapján az egyik a felkaron és vállon van, a másik meg az alkaron és a nevük is más.
-
Bad Pritt
félisten
Nem neveztem még át, egyből ahogy felvettem az asztalról lőttem is a képet.

Mondhatni spéci helyen van:a térkép University Point nevű helyén a University Credit Union bank nagy széfjében fel lehet törni néhány master lock-kal lezárt széfet, az egyikben nincs semmi, csak egy gomb, ami egy rejtett ajtót nyit egy alagsorba és ott lesz az asztalon. Mivel eléggé különleges fegyó, ezért gondolom ez az állandó helye, úgy mint az Old Faithful is mindig ott lesz Arturónál. Az a baj, hogy nem dobtam még pontot a science-re, szóval elég bénácska szegény, 51 sebzés 50 tűzgyorsaság mellé, de ez is csak azért, mert egy korábban összeszedett lézerfegyverről leszedtem a modokat.

-
Bad Pritt
félisten
Hopp, mik nincsenek.
Ez így elég op, megyek is barkácsolni, kicsit ki kéne pofozni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
micafighter
üzenetére
De akkor már .45-össel nagyobbat sebez, nem?
-
xFreex
aktív tag
PNg-k:
Géppuska ként sem kutya bár szeret ugatni...

Át lehet alakítani .38-as lőszerre is de sok értelmét nem látom, mert akkor csak egyes lövést tud. Ha Automata lenne akkor még jó lenne valamire.

-
frizso
senior tag
Jelenleg 72. szintű vagyok és már 50. szint óta very hard fokozaton játszok a kihívás növelése miatt, de célirányosan még egyszer sem használtam (a véletlen rányomásokat leszámítva) a VATS-ot

Ezzel kezdetben igen csak megnehezedett a játék, de cserébe megnövekedett a játékélmény.
Később viszont a képességek fejlesztése terén ez még hasznomra is vált, mert nem ment el a sok fejlesztési pont a VATS képességekre, így több maradt a karakter tulajdonságainak és normál képességeinek a fejlesztéseire, amik között akad jó pár hasznos is
VATS helyett pedig használtam minden mást ami valami buffot ad, ha épp szükségét éreztem.
-
Bad Pritt
félisten
A sebzést még ami befolyásolja, az a Receiver és a fegyver típusa is.
Meg a perkek, 20%-onként több sebzés. Ezek a perkek típusonként vannak persze, szóval közelharci fegyverek, puskák, pisztolyok, automata fegyverek, de lehet van még ezek mellett más is, csak még nem foglalkoztam vele.
Ez nyomja a legtöbbet a latba szerintem.-Az accuracy érték és a Range, lehet csak VATSban lényeges, már nem emlékszek nem játszottam már vagy 1 hónapja. Lehet befolyással van a zoom mértékére is, amikor célra tartasz.
A zoomra elvileg csak a felszerelt, célzást segítő mod van hatással.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Tolom az Automatron DLC-t.
Rövid, de jópofa kiegészítő. A Robot armor típusok, ha nincsenek komolyabb Legendary cuccaid jó alternatívák lehetnek. -
Devas
őstag
válasz
csabsz13
üzenetére
Nézd meg az ammo értékét pénzben, ebből megtippelheted a sebzésének erejét.
Az 5mm minigun lőszer és a .38-as csőfegyver lőszer a leggyengébb. Ezt követi a 10mm-es, majd utánna a .45-ös. Ezek az olcsó lőszerek. A térkép első negyedét ezekkel szépen ki lehet pucolni. Azért ha egy szupermutánst megkínálok arcon a .45-össel megérzi.

A sebzést még ami befolyásolja, az a Receiver és a fegyver típusa is.
Vannak ezek a csőfegyverek, szerintem ezek a leggyengébbek, de ezeket szarrá lehet módosítani, bármit csinálhatsz belőlük. Meg vannak a klasszikus fegyverek, amikből például csak valamilyen pisztolyt, vagy csak valamilyen puskát csinálhatsz, viszont ezek jobban sebeznek. Azt hiszem a .38-asra csak csőfegyver van, a 10mm-re csak pisztoly, a .45-re csak pisztoly és csőfegyver.
Amiket még érdemes tudni:
-A fegyver tűzgyorsasága semmit sem számít VATS-ban.
-Hogy hányat lőhetsz a fegyverrel VATSban, az függ a fegyver típusától, a súlyától, az irányzéktól, a tártól, és a markolattól.
-Az accuracy érték és a Range, lehet csak VATSban lényeges, már nem emlékszek nem játszottam már vagy 1 hónapja. Lehet befolyással van a zoom mértékére is, amikor célra tartasz. -
csabsz13
aktív tag
válasz
Synthwave
üzenetére
a fallout wiki-n viszont nem írnak erről semmit. lehet tudni, hogy legalább milyen sorrend van az ammo-k között? vagy egyszerűen a nagyobb kaliber nagyobbat sebez?
most nagyon belementem ebbe a fegyver témába, lehet, hogy újra osztom a perkeket, pontokat és elmegyek valamilyen fegyvermester témába a játékban

@ (#5376) Devas:
aha, így már OK. de akkor még nem supermutantra és ilyesmire vadászol fejlövésekkel, ha jól értem
jó ötlet, a fegyverbarkács asztalnál majd kipróbálom mit változnak a kaliberekkel a damage adatok! -
Devas
őstag
válasz
csabsz13
üzenetére
16-os szinten vagyok, van 167 HP. Ha sneak alatt fejbelövök valakit az ha jól számolom négyszeres sebzés, tehát kap 120-at, ettől a raiderek általában elhasalnak. Van szabad 9 perk pontom, mivel eddig csupán a sneak-re a lockpickre és a hackelésra raktam 2-2-2 pontot, meg arra egyet ami kiírja az ellenfél resistjeit. Szóval így is elég a tűzerő Perkek nélkül. Mondjuk én normál fokozaton játszok.
Ha módosítasz fegyvert hogy más kaliberű lőszert használjon, akkor gondolom módosul vele a sebzése is, meg talán egyéb statja is, de ott még nem tartok. De mintha egy videoban ilyesmit láttam volna.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Ryder62
üzenetére
A magam részéről a fegyverek elnevezésnél próbáltam gondosan ügyelni, hogy minden nagyjából koherens legyen a Fallout univerzum pre-war cégeivel. Meg a Fallout-elődökkel.
-
Devas
őstag
Én 3 féle fegyvert cipelek, amikhez olcsó a lőszer.
.45 kaliber távolra. Itt a lőtávra és pontosságra mentem rá és lehetőleg nagy alapsebzésre, hogy egy fejlövés általában elég legyen, a tűzgyorsaság nem kellett.

10mm kaliberű közelre, hangtompítóval. Ez arra van kiélezve hogy az akciópontokból sokat lőhessek vele, tehát ez egy könnyebb fegyver, magas alapsebzéssel, gyenge tűzgyorsasággal. Az Advanced Receiver modot úgy bontottam hozzá (és rohadtul örültem neki).

.38 kaliber közelre. Ez egy nagy tűzgyorsaságú fegyver, jó visszarúgás csillapítással és primitív irányzékkal (hogy ne takarja ki a képet), kövér tárral. Amikor elfogy az akciópont azokra az alkalmakra tartogatom.

Jelenleg ezekkel tisztogatom a kissebb kihívás értékkel rendelkező szektorokat. Ha ezek már kevesek lesznek, váltok nagyobb kaliberre.
-
Ryder62
őstag
válasz
Gyula84
üzenetére
Nevük meg azért ilyen hangzatos mert ha fegyvert fejlesztesz automatikusan elnevezi őket. Bár én egy "Amazing" előtaggal megtoldom az aktuális fegyver nevét és így sokkal átláthatóbb a weapons szekció.
Pl: Amazing 10mm Pistol, Amazing Combat Shotgun, Amazing Sniper Rifle stb. Ezek nálam általában fullra tuningolt cuccok.
-
Gyula84
veterán
ezeket a csipákat honnan szedtétek nekem semmi értelmes nincs

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
xFreex
aktív tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Azt az emberkét kell megtalálni akivel először találkoztál. Sajnos véletlenszerü a megjelenése. Ahol egyszer már volt ott előfordul többször is, főleg települések környékén.
Nekem is csak 2 blökim van amit vettem. Pedig szeretnék minden településre egyet.
Vörös rakéta mellett futottam bele egyszer, másodszor meg az autósmozinál. Az óta sem láttam.
Én army fatigues-t használok combat armor részekkel, meg militari cap a fejre napszemcsivel.
Majd ha meg lesz a ballistic weave fejlesztés akkor még véd is valamit.
-
Ryder62
őstag
válasz
MrTwister
üzenetére
Köszi szépen, de már tegnap megrendeltem máshonnan, ma el is mentem boltba.10500-ért vettem egy Season Passt.
Automatron le is csordogált.Más:
Settlementre hol tudok kutyát venni? Egyszer északon már összefutottam az autópálya körül egy manussal. De ő most nincs ott.A másik van valami alap ruci ami jól nézz ki, és lehet rápattintani kiegészítőket? Tele vagyok ruhákkal de minden basic göncöm csak egy gönc. Nem tetszik.
-
csabsz13
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
uh-uh! az a 26os fire rate nem rossz a shotgun-nál!

-
csabsz13
aktív tag
az vajon mitől van, hogy amikor sneak módban vagyok és előveszem a pipboy-t, sokszor átlátszó az egész felülete, vagy csak a kerete és a betűk alig látszanak a kijelzőjén?
más észlelte ezt a "hibát"? -
xFreex
aktív tag
-
Ryder62
őstag
Szerintetek megéri a Season Pass a 50 €-t? Tudom volt még olcsóbban, buta voltam akkor kellett volna komolyabban elgondolkoznom a dolgon.
Viszont így egybe jobb megvenni a DLC-ket mint külön külön majd?
-
W0lfd
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Persze. Sztorin belül 5-6 küldetés.
-
Bad Pritt
félisten
Szinte ugyanilyeneket használok én is.
Plusz még egy .45-ös puskát közelre, meg magamnál tartom Grognak fejszéjét is a biztonság kedvéért.
Bár neked gondolom már jobb perkjeid vannak, azért nagyobb a sebzés.
Amúgy a legnagyobb scope iszonyat felesleges, ráraktam a sniperre, de alig rajzolja ki az ellenfeleket olyan távolságból, ahova érdemes lenne ilyet használni.Most csináltam meg amúgy a USS Constitution küldetést, hatalmas volt.
Ilyenekből kéne minél több. -
peternac
tag
Az Automatron DLC-t próbálta már valaki?
Véleményeket, értékeléseket szeretnék róla, lehetőleg spoiler mentesen
Alig várom már, hogy meló után toljam, remélem nem lesz csalódás... -
Csapoati
nagyúr
Azoknak, akik szeretnének kutyaként játszani: [link]

-
gyimger
őstag
És tölti az első DLC-t a Season Passből. Méretre nem nagy, majd két Hitman között ránézek.
-
frizso
senior tag
válasz
csabsz13
üzenetére
Assault rifle +50% supermutant sebzés.
illetve a gaus rifle is jó pl a day and night verzió este igen jó kis sebzésre képes
Fegyverek a teljesség igénye nélkül.
Én mindig csak egy fegyót viszek magammal, mivel menet közben úgy is lesz majd még sok-sok szuper csuzli amiből lehet válogatni

-
csabsz13
aktív tag
kíváncsi lennék arra, hogy kinek milyen fegyver a kedvence. tennétek be képeket az adatlapjáról? (pipboy-ból pl.)
nálam az van, hogy bár van minden feladatra 1-2 fegyver nálam (én ilyen biztosra menő típus vagyok) - mint pl. shotgun, pisztoly, sniper - de van mindig 1 kedvenc, amit csak ritkán teszek zsebre...
ha hazaértem én is kirakom a kicsike képét. -
Ryder62
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Mondom, megkímélem magam a csalódástól vagy informál. Az hogy egy két dolognak utánanézek még a játék 95%-ka felfedezésre vár. Mondom ezt úgy hogy kerek 190 órám van a játékban, a térkép felét fedeztem fel (ami nem egyenlő azzal hogy be is mentem helyekre csak kitette a map markert) és a főküldiben meg most fejeztem be a dangerous minds-ot. Ergo nem kapkodok, turistáskodok commonwealthben.
Én is szeretek felfedezni

-
Bad Pritt
félisten
válasz
gyimger
üzenetére
Mondjuk vicces, hogy aránylag bugmentes a játék nekem, csak Covenant katasztrófa.

Volt az az ajtóbezárós dolog, most ez, meg volt még egy érdekesség: mikor már enyém a település mindent magamhoz vehetek ugye, Penny boltját jól ki is fosztottam, viszont amikor épp feltörtem volna a széfjét, akkor egyből ellenségessé váltak, pedig nem volt piros. Szóval mindent elcsórhattam tőle az orra előtt, de bezzeg a széf tartalmát, na azt nem.
Amúgy van még egy aránylag könnyen elérhető fusion core hely:a Covenant melletti tó északi végében van egy lezuhant vertibird, kilóg a segge a vízből, mellette pedig a tó fenekén áll egy T-45-ös power armor tokkal vonóval. Nappal még egy kicsit talán látni is a partról.
Amúgy mitől függ az, hogy egy embert át tudok-e küldeni másik településre? Csak a sima "settler" nevű noname emberkéket lehet? -
Ryder62
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Nagy igazság van amit írsz a felfedezésről meg az élményről. Én speciel keresztül kasul járom a világot de azért egy két dolognak utánanézek wikin. Ott van jamaica plain; számomra nagy élmény volt kipucolni de hatalmas csalódás ért volna ha nem nézek meg előre egy két dolgot.
Nagyon elcseszett az egész település workshopja. 3 tucat ghoul 2-3 legendary belőle. Ennyit küzdeni azért a kis szarért amit végül adott a játék. A város 1/4-de építhető be, de abban benne van egy nagy ház amibe be sem lehet menni mert le van deszkázva szóval ez csak levesz abból a piciből is. Így már abban a tudatban szenvedtem a ghoulokkal hogy nem az egész várost kapom majd meg.
Mondjuk ez azért kicsit nevetséges. -
Bad Pritt
félisten
Más is találkozott már olyan buggal, hogy nem hallani valamelyik karakter hangját? Nekem most úgy jött elő, hogy Covenantban a polgármester bízott meg egy küldetéssel, ment a felirat a beszélgetés során, de egy árva hangot nem adott ki. Az én válaszaimat lehetett hallani. Aztán a küldetés végén sem volt hangja.
Meg az is furcsa nekem, hogy 0-t ír a város védelméhez, amikor bazi nagy betonfalakkal van körülvéve és kb. ötméterenként vannak lövegek. -
W0lfd
csendes tag
Hát ez marha jó... A kalózok már játszhatják az Automatront, mi meg még várhatunk.

Most olvastam, hogy már torrenten elérhető a DLC. Bakker. -
Adam_Shepard
addikt
Na visszamentem de sehol nem tart a fazon. Viszont találtam már vagy 3 PC-t! Jelenleg egy satelite basenél vagyok. (imadom ezt a jatekot)
A nevekkel hadilábon vagyok de az kicsit ilyen anyukád jelenet volt amikor mindent felépíttetett velem a Sanctuaryban a fazon, majd előadta hogy WOAH mennyire megcsinaltak biztonsagos lakhato helynek

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Igazság szerint Fusion Core-ból annyi van, mint a nyű, de szó szerint - nem tartottam számon, hogy hol akadok rájuk. Még vásárolható is sok tradernél. Sentry Bot-ok meg párosával szórják.
Nálam most uszkve 100 pihen. Még a 10 PA-ra szétosztva (+Nuclear Physicist) is elég kb. az örökkévalóságig - főleg, amennyit PA-ban caplatok.Amúgy nem értem, hogy miért jó ilyen (vagy bármilyen világgal kapcsolatos) dolgokat spoilerezni meg online felkutatni előre in-game helyett. A játék felfedezésének élményét, örömét (ami egy RPG-nél a legfontosabb dolgok közt szerepel - még ha olyan tessék-lássék RPG is, mint a Fallout 4) veszi el. : /
-
xFreex
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Igen "vízmentes" lesz az egész. Belakják majd ráknevelő fosztóék akiknek a főnöke az lesz akitől a melót kaptad. Már nem lesz olyan barátságos.
(#5322) Nem. Van egy a Concord alatti csatornarendszerben is. Csak egy rákot néhány földikutyát meg csótányt kell lerendezni érte.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ki. -
Devas
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Szerintem igen. Én még nem csináltam meg.

-
Devas
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Menj vissza később pár nap múlva.
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Most kezdtem el a cuccot és a Pull The Plug küldetésnél vagyok. Megnyomkodtam a 3 wheelt és a lurkerek is rám támadtak. A Pip Boy azt írja hogy beszéljek a fazonnal de az elhajt hogy dolga van. Ez be szokott akadni, vagy én csinálok valamit rosszul?
-
Ryder62
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szintén Covenantban:
Épp először jártam ott, már szépen felvettem egy questet, beszélgettem több emberrel, a robottal, körbenéztem pár házban, majd betévedtem a bejárattal szemben lévő "polgármester" házába. A bent lévő npc kisétált és fényes nappal rám csukta az ajtót.
-
Bad Pritt
félisten
Ragadt már be valaki házba?
Covenant-ban bementem volna Penny-hez vásárolgatni, ahogy beléptem a házába, ő hazament aludni, mert pont este sikerült odaérnem. Mondom ok, no para, leültem a kanapéra, hogy majd megvárom a reggelt és mikor visszaér sheftelünk. Na ez az, ami nem történt meg, nem jött vissza a házba egyáltalán, az ajtó master lock-kal van zárva, kinyitni sem tudom. Slusszpoén, hogy van benn egy telepes csaj és ha belelövök, akkor az összes covenant-i állampolgár beözönlik, hogy kinyírjon. Azt elfogadtam, hogy hülyegyerekeknek készült a játék, de most olvasgattam kicsit, hátha másnak is volt ilyen gondja és olyan dolgokat tapasztalnak az emberek, amiktől a hajam hullana.Még egy ekkora bugos szart komolyan... Nagyon hardcore. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Ryder62
üzenetére
Assaultron dominator is kellemes lény, főleg, amikor láthatatlan one shot killel. Meg ezeknek az en bloc pléh szaroknak nevesített csillagos csodái.
Azért hullanak, mert azt kell tenniük.
: D
-
Ryder62
őstag
AUTOMATRON DLC Gameplay Trailer
Feltűnik a Mechanist is.
A játék meg átmegy transformersbe.Szvsz én nem veszem meg, majd csak jóval később, múltkor találkoztam egy Sentry Bottal, lvl 23-on egy csapással leszedet. Nekem még az alap robotok is kihívást jelentenek

-
Ryder62
őstag
Köszi, majd megyek meglátogatom ezeket a településeket.
Egyébként, azért nem volt fám, mert a settlementeken amit lebontottam, nem vettem fel. Bent maradt a workshopban. Gondoltam ha fát bontok, akkor a tatyómban landol. Murkwatert kigyomláltam, még egy huncut farönk sem maradt ott, lett 400 akármennyi fám.
-
xFreex
aktív tag
válasz
bombibmw
üzenetére
A következőkben található
Aluminum Canister x1 Oil,
Aluminum Oil Can x2 Oil,
Cooking Oil x3 Oil,
Cutting Fluid x3 Oil,
Flip Lighter x1 Oil,
Fumigus Blowtorch x3 Oil,
Gas Canister x1 Oil,
Gold Plated Flip Lighter x1 Oil,
Industrial Oil Canister x2 Oil,
Inustrial Size Shortening x5 Oil
Lantern x2 Oil,
Mr. Handy Fuel x2 Oil,
Oil Can x4
Oil Canister x2
Paint Can x2 Oil,
Soap x1 Oil
Unused Flip Lighter x1 Oil,
Used Oil Can x1 Oil,
Yellow Pain x2 Oil,Ebből a Mr. Handy Fuel ből tudok fejből egy helyet ahol 4 db van belőle. Elég korán elvezérelnek minket Lexingtonba ahol van egy Super Duper Mart. A bejárat előtt ballra van 4 Mr. Handy Fuel.
A másik egyszerű megoldás ha craftolsz magadnak. A kémiaasztaloknál tudsz készíteni cutting fluid-ot, ha meg van minden hozzávaló, ami 3 olajat ad.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Hol vannak olajlelő helyek?
Vagy mikben van olaj? -
xFreex
aktív tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Fához a településeiden kell szétszedni a halott fákat, ágakat, gallyakat, ládákat, raklapokat,szétszedni. Sanctuary-ban a romos ágyakat és egyéb bútorokat is amik nem kellenek.
Lehet venni Shipment of wood -ot. 3 kereskedő van akinél kapható. 1. Graygarden az egyik robot. 2. Abernathy farm -on az egyik telepes. Náluk 50 wood-ot adó van. A 3. kereskedő pedig Diamond City-ben a baseballos csávó, Moe Cronin. Nála pedig 100-as van.
Ha összekötöd a településeidet akkor azok osztoznak a készleteken. Tehát ami az egyik településen van abból a többi településen is tudsz építeni, craftolni.Brahminnak kell letenni egy fürdőkádat. Az építkezésnél a kajás résznél az egyebek közt találsz egy fürdőkádat. Azt kell letenni valahova a településen és a jószág ott marad mellette. Arra kell figyelni, hogy a fürdőkád rövid oldala érintkezzen fallal, ha fal mellé tesszük, mert a hosszú oldalán fog állni a boci.
Igen a csík azt jelzi. Ha megtelik pirosra vált és a településen nem tudsz több tárgyat építeni. Lehet csökkenteni is. Én a felesleges fegyvereket, amit már eladni sem akarok, az adott településen a földre szórom majd az építős menüt előhívva szétszedem őket. Minden ilyen szétszedéssel kis mértékben csökken a település beépítettsége.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Ryder62
üzenetére
Scrapelsz fákat, gallyakat, tönköket, kerítésdarabokat, bármiegyéb fából készült és szükségtelen objektet.
Shipment of Wood. Filléres tétel és 100 van egy szállítmányban.
Meg még több fás lootot szedsz.Konzol le, katt kivánt dolgon, moveto player ---> odawarpol hozzád az adott cucc. A kétfejű tehén is.
Az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt már láttam valamelyik videóban, csak még nem keveredtem oda.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)