Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Man0gatya
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Nekem most 6 karizmám van de állandóan hordom a +4 karizmát adó cuccaim 16 nál mégis megáll
-
Chabe89
addikt
Sanctuary nekem 30+ és nem használtam ilyen modokat. Drogokkal, ruhákkal meg ilyen dolgokkal simán össze lehet hozni. Önmaguktól tényleg elég nehezen gyűlnek egy helyre ennyien, de ha kevésbé népszerű helyekről átküldöd oda az embereket akkor egész hamar el lehet érni. Bár kérdés, hogy van e értelme egy településen ennyi embernek azon kívül, hogy nem tűnik annyira kihaltnak az egész.
-
NTonee
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
azt nem tudom, hogy csináltad, mert nálam 20-nál vége van, még akkor is, amikor CHAR 10+ látok a pipboyban.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Man0gatya
üzenetére
CHR növelö ruhák, sör, bogyók, nagyon megdobják a karizmádat. Ha van 10 karizmád alapból, akkor simán 30 fölé lehet menni. Nekem 6 karizmám van és már 2-3x volt hogy a településemen 30 fölötti ember lett. Azt hittem bug de igy belegondolva szerintem annyi történt hogy amikor vásárláshoz beöltöztem és felbuffoltam a karizmámat akkor mentek még telepesek és igy lett pl egyik településemen 39 ember.
-
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok! Van valami settlement szabály?
Vmiért nem tudom a telepeseket Menedékhelyre küldeni, inaktiv. Van vmi megoldás? -
Csapoati
nagyúr
Van új beta patch, új grafikai opciókkal, optimalizációkkal, stb.
Beta Update 1.3.45
New Features
New ambient occlusion setting, HBAO+
New weapon debris effects (NVIDIA cards only)
Added status menu for settlers in your settlements
Added ability to rotate an object you are holding with left/right triggers and pressing down on left thumbstick lets you switch the rotating axis
Improved "ESDF" keys remapping support while in Workshop modeGameplay Fixes
General memory and stability improvements
Improved performance when looking through a scope
Fixed issue where player could warp to a different location when aiming
Companions can no longer get stuck with radiation poisoning
Fixed an issue where Vault 81 residents would not dismember correctly
Big Leagues perk now displays calculated damage correctly
Fixed issue with third person camera not displaying properly after exiting certain crafting stations
Fixed an issue where subtitles would occasionally not update properly
Effects will properly be removed on companions when items are unequipped
MacReady’s Killshot perk now calculates headshot percentages properly
Fixed an issue with NPCs getting stuck in Power Armor
Fixed a rare issue with companions getting stuck in down state
Second rank of Aquaboy now calculates properly
Fixed an issue with resistance not always lowering the damage correctly when added by mods
Enabled number of characters available when renaming an item (XB1)
Fixed issue with player becoming dismembered while still alive
Robotics expert is now usable in combat
Stimpaks can now be used on Curie after the transformation
Playing a holotape found in wilderness while switching point of view no longer causes the screen to blur or controls to be lockedQuest Fixes
Fixed an issue with "Taking Independence" where the minutemen remaining from the battle against the Mirelurk Queen would not gather in the Castle
Fixed an issue where invulnerable characters would get stuck in combat
Fixed an issue where Preston would send player to a settlement instead of a dungeon as part of a Minutemen quest
Fixed an issue where Synths could attack the Castle while the player was friends with the Institute
Fixed an issue where killing a caravan would leave a quest open
Fixed an issue where Dogmeat would stay at Fort Hagen after "Reunions" was completed
Fixed an issue where the player couldn't talk to Desdemona to complete "Underground Undercover"
Fixed an issue where the player could get stuck exiting the cryopod
Fixed an issue where the player could no longer get Preston as a companion
In "The End of the Line," fixed an issue that would prevent the player from killing the leaders of the Railroad
Fixed an issue with Minutemen quests repeating improperly
Fixed an issue where the player couldn't get back into the Railroad headquarters after being kicked out of the Brotherhood of Steel
After finishing "The Big Dig," fixed an issue where Hancock would no longer offer to be a companion or help with the "Silver Shroud" quest
Fixed an issue with obtaining the Dampening Coils from Saugus Ironworks before going to Yangtze
During "Unlikely Valentine," fixed an issue where the player could be blocked from entering Vault 114
In "Confidence Man," Bull and Gouger can now be killed
During "Taking Independence," fixed an issue that would prevent the radio transmitter from powering up
In "Human Error," fixed an issue where killing Dan would cause the quest to not complete properly
Fixed an issue with "Tactical Thinking" where leaving dialogue early with
Captain Kells to reprogram P.A.M. could cause quest to not completely properlyWorkshop Fixes
Fixed a bug that would cause settler counts to appear incorrectly
Fixed an issue that could prevent the player from setting up a supply line in settlements with a high population
Improvements to snapping pieces together while in Workshop mode
Fixed an issue that caused powered items to stop functioning permanently if its power source was ever removed
Player can now build workbenches in their Diamond City house
Building wires no longer uses up copper
Fixed issue with certain settlement attacks not generating properly
Fixed an issue with settlement happiness calculations
Settlers assigned to weapons stand will now stand next to it
Diamond City house now shows provided power
Repairing items will now correctly consume resources
Fixed an issue where companion would ignore commands at workshop locations
Fixed an issue with crops appearing destroyed after saving and reloading -
micafighter
nagyúr
Nem mondanám nehéznek a játékot, csak kb lvl 13-14ig az, onnantól kezdesz találni normális fegyvereket. A fő szál nem hosszú de rengeteg mellékküldetés, felfedezni való, építkezési lehetöség van a játékban amik nagyon sok játékidöt rejtenek. Én 250 óránál járok eddig, első végigjátszásom vége fele, de szerintem még 50-100 órát el leszek ezzel a karakteremmel.
Ja és épitkezéssel rengeteg időt el lehet ütni, én eddig két településemet építettem ki félig kb, ez is volt vagy 5-6 óra , és összesen 30+ településed lehet alapból, moddal meg bármennyi
De az építkezés is olyan hogy nem muszáj ezzel foglalkoznod ha nem érdekel. -
melega
őstag
Kérdésem mivel soha nem volt dolgom fallout játékokkal milyen nehéz a játék, mint a Wolfenstein New Order?
Illetve milyen hosszú 100 órás? -
crue
őstag
A minap ment a tévében a Végzet temploma és egy ismerős dallam ütötte meg a fülemet: [link]
-
Fitzgerald
veterán
Na mégis játszottam kicsit megint, nincs mivel játszanom.
Companion AI amúgy mért érzi mindig úgy, hogy az utolsó molylepkét is azonnal lőni/ütni kell, ahogy az a látóterébe kerül?
Kajak bujkálok a sniperrel a kezemben, hogy megfelelő pozícióba kerüljek a meglepetés fejlövéshez, ez meg dafke odaszalad mint a mérgezett egér és végigbasz mindenkin egy tetőléccel.
Amúgy meg próbáljatok 1-es karizmával csajozni.
Forever in the friendzone. Mondjuk a Piper azért csak ráharapott a végén. -
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Miljen a VGA-d? Mert nekem az r9 270-nel nem jelentkezik ez. Igaz a gyári szoftvere emeli is az órajelét 5%-kal amikor vga terheléses gamma van.
-
60 nincs meg a 60 fps, darabokra törik a kép mozgás közben. Ezt lehet valahogy orvosolni?
-
twi452
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
de arra a rövid Q is jó
ugyanúgy megnyitja a vats-ot ha észlelési távban vannak ezek a dolgok 
-
twi452
senior tag
ha egy rövid Q-t nyomsz akkor odafordul a legközelebbi ellenségre/karakterre, nyilván ha érzékelési hatótávon belül van az ellen
ha simán kilépsz a vatsból akkor is rajta lesz a célkereszted az ellenségen, ez éjszaka lehet jó amikor nem látod simán, hogy hol is vanha hosszan nyomod akkor bármilyen (békés) helyzetben előjön a VATS, arra még nem jöttem rá, hogy ez miért jó

-
SaGa59
őstag
Hosszan nyomod a Q-t egy ellenség felé fordulva. Azért kell felé fordulni, mert amíg a V.A.T.S. kijelölő funkció aktív, nem tudsz mozogni, forogni sem, így ha nincs a képben, semmire se mész vele.
A látótérben lévő ellenfél (vagy barát, csak ő nem piros lesz) testrészeinél mutatja, hogy mekkora százalékos esélyed van eltalálni. Ellentétben a korábbi verziókkal, itt nem áll meg az idő, csak sokkal lassabban telik, így nem árt igyekezni a döntéssel. Rákattingatsz (többet is lehet, míg tartanak az AP-jaid) a kiválasztott célpontra, majd megnyomod az E-t, akkor lő a karaktered, ha a TAB-ra nyomsz, kilép a V.A.T.S. módból lövés nélkül. -
válasz
micafighter
üzenetére
Mivel nem vagyok a lopakszós 90 percet árnyékban várós típus, kérdésen kívüli

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bitpork
üzenetére
Anno az 1-ben csináltam olyat az egyik elborult karakteremmel, hogy az egész világtérképen az ÖSSZES LÉTEZŐ ÉLŐLÉNYT (és robotot) múlt időbe integráltam. Beleértve az Overseerünket is. A játék végén, a záró képsorok előtt, amikor a Vault bejárata előtt álltok ketten és még pampog, a beszéd befejeztével ha kellő sebességgel nyomsz egy "A"-t (attack), az outro helyett kezdetét veszi az első harci kör.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy amikor belépek Hub főterére és a Combat Armoros elit-őrség "HE'S HERE! RUN FOR YOUR LIVES!" gyermekmondókával a szélrózsa 9 irányába 162 km/s sebességgel hátrál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
micafighter
üzenetére
Kivégezve
És lassan az F4 is unalmas kezd lenni
Már csak mászkálok és lelövök mindent ami mozog. -
frizso
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm!
Este összegyűjtöm a többi bennem szunnyadó kérdést, de addig mêg egy valami, hol találom és hogy lehet aktiválni V.A.T.S-ot? -
pomk
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Science-el csak a high-tech mod-okat(lézer irányzék, digitális kijelzős távcső, stb. ill. energia fegyverek fejlesztése) oldod fel, a mezei moddolás(cső, markolat, távcső, tár, stb.) ettől függetlenül is megy.
Így viszont nekem a 6-os INT-hez kötött Science logikus.(#4753) micafighter
Köszi a tippeket, van pár dolog ami új volt, bár az alábbiak már megvannak:
- PER 8. szinten van
- Sniper perk max
- Penetrator-t még nem tudom elérni de erre nem is tervezek rakni
- Concentrated fire szintén még nem tudom elérni de ezt fejleszteni fogom
- Critical banker 2-es szinten van
- Better criticals szintén
- Four Leaf Cover-t még nem tudom fejleszteni, de ez is tervben van -
micafighter
nagyúr
Párbeszédeknél látsz néha sárga meg piros lehetőségeket, ezekhez magas karizma kell hogy sikerüljenek, szóval igen
De nem muszáj maxolni hozzá a karizmát, én LVL6-os karizmával meg tudtam gyözni szinte mindenkit, bár bevallom néha vissza kellett töltenem mert elsőre nem tudtam meggyőzni. Ha biztosra akarsz menni akkor párbeszéd előtt iszol egy sört meg beveszel pár CHR növeli szert még, plusz CHR-t adó ruhát is érdemes magaddal hordani, nagyon megnövelik az esélyedet párbeszédnél (nyilván a ruhát fel kell venni párbeszéd előtt) illetve a boltokban is sokat javulnak az árak: a tiédet többért veszik, te pedig olcsóbban vásárolsz.,,Meg lehet valahogy győzni a magányosan vagy kisebb csoportokban bóklászó baráti embereket, hogy csatlakoztanak valamelyik telepemhez?"
Van akit igen, de nem mindenkit.
,,Tudnátok abban segíteni, hogy melyik emberi csoportok azok akik elvileg barátságosak?"
Ilyenek hogy Gunner meg Raider ne foglalkozz azokat irthatod
A barátságos frakciókat megismered mielőtt az embereiket irthatnád, 4 van egyébként de nem spoilerezem el neked, csak egyet : nevezetesen aamihez már valoszinüleg csatlakoztál de sokan nem gondolják hogy az fő frakció .Minutemen -
twi452
senior tag
Én karizmát nyomtam fel maxra és pacify mindenkit akit csak lehet

Tök vicceseket szokott kiabálni a karakterem a különböző élőlényeknek
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Van még más is az INT ágon, csak azokat szedtem össze gyorsan amik miatt én az INT ág maxolását választottam

-
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én INT-et maxoltam először, és mint már irtam, nem volt problémám. Nyilván lopakodós karakterhez nagyon kell az Agility, egy közelharcos hösnek a Power meg Endurance. Az INT ágra azért mentem mert én azt választottam hogy offenziv perkek helyett fegyvermodoláson keresztül javitom a karakterem teljsitményét.
,, És mivel egy csomó perk special-hoz van kötve, kb ötvenszer végig kell játszani, hogy mindent kipróbálj."
Két szöveges fájlt kell bemásolni a játék mappájába, és konzolbol pár betüvel resetelni tudod a perkeket. Pár perc az egész, én már vagy 3.-4. buildemet csinálom, 250 óra, még mindig az első végigjátszásom, bár a BoS endinget már megnéztem, de visszatöltöttem egy korábbira, mert csak kiváncsiságból néztem meg. Most olyan helyen vagyok még hogy bármelyik endinget választhatom.
,,Ha én csinálok egy alacsony int-es karaktert, nem tudok fegyvereket moddolni."
Ez nem igy van. Egész precizen fogalmazva tudsz modolni, csak egy csomó modot nem tudsz magadtól megépiteni. Én azt csináltam amig nem volt meg a perk-em hozzá, hogy boltosoknál kerestem modolt fegyvert olyan moddal ami nekem kellett, és megvettem a fegyvert a modért. Ha megvan a mod, azt rá tudod pakolni a fegyveredre, nem kell hozzá INT meg Science perk. Csak a mod épitéshez kell a Science. Charisma-t érdemes több okból is kicsit húzni, én a Local Leadert is fejlesztettem igy tudtam a bázisaimra tenni boltokat. Gyakorlatilag a saját fegyver boltodban annyi modolt fegyver van hogy onnan maxra tudod fejleszteni a fegyvereidet nulla Science perk-kel is. Ugyanez igaz a páncélra is. Mire felfejlesztettem a Science perkemet addigra már szinte minden fegyveremet maxra modoltam igy. Egyedül a Power Armor fejlesztések miatt csináltam mégis a Science perket.
(#4751) [oWn]f4te: INT-el több XP-t kapsz, 10-es INT-el kb +30%. Az INT ágon a legutolsó perk a Nerd Rage, egy nagyon erős harci Perk, aminek egy gyengébb változatát adja egy Legendary páncél tipus. Ott a Nuclear Physicst amivel tovább tudom használni a Power Armort (a power armor F4-ben egészen más mint az előző részekben. Nem páncél helyett veszed fel, hanem egy olyan páncél amibe belebújsz. A müködtetéséhez egy Fusion Core-nak nevezett elem kell ami folyamatosan merül a power armor használatod mértékében). Hacker perk kell a terminálokhoz. Ott a Scrapper perk amivel több nyersanyagot kapok ha lebontom nyersanyagra a tárgyakat. Ott a Science és a Gun Nut ami fegyverek, páncélok, power armor modolásához kell, illetve a bázisépitéshez. Például a Water- Industrial nagyon jó viz és pénz bevételi forrás, de 1-es szintü Science kell hozzá, és ott vannak még a védelmi tornyok ami minden településedre kell.
-
micafighter
nagyúr
Sebzésben a fentebb emlitett perkek segitenek az adott fegyvertipusnál.
VATS pontosságban segit:
-a Perception attributum,
-Sniper perk 3-as szintje, (Perception, 8.-sor)
-Penetrator perk (Perception, 9.sor) -> ez a fedezéken keresztül történő lövésnél növeli a pontosságod
-Concentrated fire (Perception, 10.sor) -> ez az egyik legerősebb perk VATS-hoz, minden egyes lövésed ugyanarra a testrészre egyre pontosabb lesz. Érdemes mellé magas Agility is mert az Agility meg a VATS-ban felhasználható Action pontjaidat növeli, vagyis magasabb Agility-vel többször tudsz tüzelni VATS alatt. Továbbá egy fegyver használatának az Action pont értékét nagy mértékben befolyásolja a fegyver súlya: könnyebb fegyverrel többször tudsz lőni VATS alatt mert kevesebb Action pontot használ fel. Ez a lényege a fegyver súlyát csökkentő modoknak egyébként.Közelharci fegyvereknél hasznos még a VATShoz a Blitz perk (Agility, 9.sor), a Gun-Fu a VATS sebzésedet növeli (agility, 10,sor), a Bloody Mess perk MINDEN fegyvered sebzését növeli (Luck, 3.sor), illetve ha sokat használod a VATSot akkor jó lehet még a Luck ágon a Critical Banker, a Better Criticals, és a Four Leaf Clover perk. Ez a három a Luck ágon van és együtt igen erősek.
-
frizso
senior tag
Sziasztok!
Nagyon új vagyok a Fallout világában, de eddig 15 óra játék után piszkosul tetszi!
Tudnátok abban segíteni, hogy melyik emberi csoportok azok akik elvileg barátságosak?
Meg lehet valahogy győzni a magányosan vagy kisebb csoportokban bóklászó baráti embereket, hogy csatlakoztanak valamelyik telepemhez?
Attól félek, levadászok olyanokat is akiket meg is lehetne téríteni, védeni!
A karizma befolyással van a meggyőzőkészségemre?
Köszönöm a segítséget!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az INT csak a fegyvermodhoz kell?? Nemá..
-
válasz
micafighter
üzenetére
Szerintem a perkek szintjei nincsnek jól belőve. Egy átlag kazuár level 30-on befejezi a fő szálat. És mivel egy csomó perk special-hoz van kötve, kb ötvenszer végig kell játszani, hogy mindent kipróbálj. Ennyire meg nem jó a játék. Mi a szarért kell science.t hatos int-hez kötni? Ha én csinálok egy alacsony int-es karaktert, nem tudok fegyvereket moddolni. Kalap szar az egész. Ha meg magas az int-em, tuti valami más szenved ez miatt csorbát, közben semmi máshoz nem kell, csak a fegyverekhez.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igazság szerint nekem a Fallout 1 és 2 rendszere tetszik.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Synthwave
üzenetére
A perk rendszer eléggé átalakult az F3-hoz képest, kicsivel egyszerübb lett, de szerintem átláthatóbb, igy összességében tetszik mert továbbra is rengeteg féle képpen tudod fejleszteni a hőst. Eddig például a SPECIAL értéked fix volt, amin csak bábukkal meg 1-2 spec esetben tudtál növelni, de ezért nem volt érdemes az elején 10-el kezdened semmiből. Ez már egészen más az F4-ben, itt érdemes egyet kinézni és 10-el kezdeni, itt ugyanis szintlépéskor egy perk pontot kapsz amiből tetszöleges perket növelhetsz, vagy a SPECIAL értékeidet is növelheted a kapott pontból ha úgy látod jónak. A perkek táblázatba vannak rendezve, legfelül a SPECIAL értékek, mindegyik SPECIAL érték alatt pedig 10 perk, tehát 10 sor van a SPECIAL értékek alatt. Például az Agility alatt található legalsó perk a 10. sorban van, igy ahhoz 10 agility kell. A 8. sorban lévőhőz 8. Az Endurance ág alatti perkeknél ugyanigy megy csak azoknak a perkeknek a feloldásához adott értékü Endurance kell. Az első szintjét a perknek a hősöd szintjétől függetlenül bármikor fel tudod oldani ha elegendő SPECIAL értéked van hozzá, de a 2. és a további perk szintek megtanulása már a hősöd szintjéhez is kötve van. Szerintem egy átgondolt, átlátható rendszer az új, nekem speciel tetszik, bár az F3 is tetszett. Ugyanakkor biztos vannak sokak akniek a régi jobban tetszik, meg gondolom azok is sokan vannak akiknek az új tetszik jobban.
A fegyverekhez kapcsolódó perkekre visszatérve ezek a kategóriák vannak, és az öket érintő perkek:
Non-Automatic Pistols: Includes all weapons that benefit from the Gunslinger perk.
Non-Automatic Rifles: Includes all weapons that benefit from the Rifleman perk.
Automatic Weapons: Includes all weapons that benefit from the Commando perk.
Heavy Guns: Includes all weapons that benefit from the Heavy Gunner perk.
Melee Weapons: Includes all weapons that benefit from the Big Leagues perk.
Punching Weapons: Includes all weapons that benefit from the Iron Fist perk.
Explosives: Includes all weapons that benefit from the Demolition Expert perk.
-
pomk
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Tudnál kicsit súgni melyik perkek növelik?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A szanaszét butított párbeszéd-rendszer már némi szkepticizmusra ad okot.. Mert ez, a rávonatkozó képzettségek, főjellemzők és perkek egyenesági folyományaként egy NAGYON fontos, szerves és feeling része volt a játéknak (és minden wRPG-nek).
Ennek a hiánya baromi hervasztó, szóval megvan az egészséges kétkedés.
-
micafighter
nagyúr
Ez sem egészen pontos de tényleg nincs mitől félni. Nem itt nem elég egy perket kihúzni mondjuk energy és akkor minden energy fegyvered erősebb lesz, mert itt más kategóriák vannak. De nincs szint limit és ha akarod kimaxolhatod mindet, de mondom én offenzív perk nélkül játszottam eddig 250 órát és nem volt gondom legnehezebb nehézségi szintnél nehezebben sem. Nem mondom hogy könnyű de lehet boldogulni.
-
pomk
őstag
Valóban, a perkek csak a sebzést növelik. Én a VATS-ban a találati esélyt keveslem energia fegvyerek vs. fizikai fegyverek terén.
Viszont így globálisan átgondolva ez betudható annak, hogy a fizikai fegyvereim már szinte maxra vannak fejlesztve, míg energia fegyverekhez 1-2 modot raktam fel. -
twi452
senior tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
micafighter
üzenetére
Traps kimaradt.
Kezdek félni.. A párbeszédet már tönkretették..
-
micafighter
nagyúr
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem pont így van, itt kicsit máshogy kategorizálnak. Amúgy én offenzív perk nélkül játszottam survivalon nehezitö moddal, nem volt vészes. Nyilván jóval könnyebb offenzív perkekkel amik egekbe viszik a sebzésed de nem létszükséglet. Csak ha oneshotolni akarod a deathclawokat.
Mindjárt hazaérek és küldök egy képet a kategóriákról .
-
pomk
őstag
Átnéztem perkeket, azok nem a fegyver sebzéstípusa alapján kategorizálják a fegyvereket, hanem az alapján hogy pisztoly, puska, stb. Így a fizikai és az energiasebzésű fegyvereim találati értékét tuti nem perk befolyásolja. Ezek alapján már csak a fegyvereken lévő fejlesztések változtathatják. Jól gondolom?
Más:
MacCready továbbra sincs meg. Az összes településen és a Third Rail bárban is megnéztem.
Egyéb ötlet hol lehet? -
OFF:
Underrail? Izometrikus poszt apokaliptikus röpögö/hekkendszless? Nem látok topikját. -
Csapoati
nagyúr
-
pomk
őstag
Energia fegyverek - pisztoly és puska egyaránt - célzási pontosságát mi befolyásolja? Gondolok itt laser, gamma és gauss tipusú fegyverekre. Fizikai sebzésű fegyverekkel elég jó a találati arányom, de energia fegyverekkel min. -30-40%.
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Castle-ban nem tudok generátort és ágyat építeni, ez mitől lehet? Pedig minden nyersanyag meg van hozzá.

-
ati888
senior tag
Hello!
Az Institute megtámadta a Castle városomat, és annyian jönnek, hogy nem tudom kiírtani őket, a védelem amit kiépítettem nem ér sokat, pedig ide halmoztam fel a fegyvereimet (elég sokat). Ez ilyen? Vagy jobb lett volna az Institute mellé állni

Ati
-
pomk
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi a tippet, Sanctuary-ban ezt már végigcsináltam.
Irány a többi település!
-
-
Chabe89
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Te legalább végigtoltad.
Én kb. a nem mentem még tovább. Egy hónapja lassan el sem indítottam a játékot.Battle of Bunker Hill-nél -
DEV_NULL
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Hm. Van benne valami. Nálam is egész hamar kifulladt a játék. Skyrimmel valahogy tovább elvoltam...
-
pomk
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
PS4-en játszom, ez kimaradt.

-
pomk
őstag
Elvesztettem MacCready-t és sajnos sehol sem találom.
Goodneighbour-ban már kerestem, ott nincs. Sanctuary-ba szoktam minden parkolópályára tett kísérőt küldeni, de sajnos ott sincs. Hol keressem szerintetek? Van egy adott hely, ahova visszamegy? Vagy elképzelhető, hogy mellékattintottam és nem Sanctuaryba küldtem? -
Fitzgerald
veterán
válasz
DEV_NULL
üzenetére
A Morrowindben vagy 12-13 éve nagyon nem találtam valami növényt ami kellett volna, úgyhogy a TES Construction Set-el beraktam magamnak a mapra egy olyan helyre ahol könnyen megtalálom, kb. ennyi.
Amúgy én meg most végeztem a játékkal, elvesztettem az érdeklődésem kb. 10 nap után tavaly.
Brotherhood vonalat csináltam meg, de kb. a harmadától nem is érdekelt már a játék.
Majd ha túl leszünk a huszonötödik peccsen, meg lesz hozzá 5 dollárért season pass, akkor talán adok neki még egy esélyt. -
twi452
senior tag
Én szegény kutyót teleportáltattam vissza mert elhagytam valahol és nagyon nem volt kedvem megkeresni a küldetés után

-
SaGa59
őstag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Az egy tcl-en kívül (ha sikerül valami olyan helyre bepottyanni, ahonnan nem lehet kimászni sehogy sem. Nem a csapdákra gondolok, hanem a rosszul elhelyezett tereptárgyakra, amik közé be lehet szorulni) mást nem szoktam, csak új játék indításakor a set timescale to 6-ot...
-
Én spec folyamat konzolozok. Igaz hogy csak piszlicsáré dolog miatt - a tiszta időt szeretem
NEm az igazi a szemem mánna és nem akarok jobban megvakulni. -
brumi1024
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Az semmit nem von le az építkezés időigényéből és macerásságából, hogy a nyersanyagot nem hosszú-hosszú órák alatt teljesen manuálisan szedte össze, hanem konzolparanccsal hozta össze. Nem sok kihívás van a fast-travel-(töltőképernyő)-épületbe bemegy-(töltőképernyő)-cuccokat összeszed, kimegy-(töltőképernyő)-fast travel-(töltőképernyő)-workbench, T kombinációban, de cserébe végtelen idő és baromi monoton. Már csak ahhoz is kellett egy mod/script, hogy ennyi elemet fel tudjon pakolni, ugyanis a koros motor nem igazán bírja.
-
-
DEV_NULL
őstag
-
-
Rossi
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mivel csak ezeken a kártyákon jelentkezett a flickering.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De az építkezés is olyan hogy nem muszáj ezzel foglalkoznod ha nem érdekel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már csak mászkálok és lelövök mindent ami mozog.