Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Szolíd 10 órás install. Éjjel 2-re elkészült.
Alapvetően egyáltalán nem játszom new age bloat-szennyet, szóval nem vészes.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Tudná valaki linkelni azt a modot, ahol a lámpa fehér fényű és nem zöld, mert nem találom sehol?
Marhára idegesít már ez a zöld fény és semmit se látni tőle.
Köszi!
Egyébként nálam a Vogue ENB van felrakva+True storm.
Sokkal jobban néz ki a játék tőle és nem vesz el az fps-ből sem.
Ajánlom annak, aki még nem próbált grafikai módot.
-
Gyula84
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
igen annyival vagyis 1megabittel az ugyan annyi
sokan nem veszik figyelembe, hogy bitben adják meg a net sebességet amivel semmi gond sincs 
-
Sonja
nagyúr
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Az meleg. Én nem hiszem, hogy tudnék ilyen nettel létezni a 40-50-60 gigabájtos játékok korában.
A 30 megabites (3.6/sec) UPC csomagom van már harmadik éve, de már rettenetesen tele van velük a tököm különféle okokból, bővíteni meg a hűség miatt nem akarok, mert benne van a pakliban hogy DIGI-s területre költözöm nemsokára.
Már azt is nehezen viselem, ha 2 órát kell várnom valamire Steamen, Originen.@G4ula84
A fájl letöltés, p2p stb. letöltés sebessége. 1 mega az még komolyabb, 2006-ban volt olyan netem. Az 125 körül szed valahogy, nem? Be is sz*rnék.

-
twi452
senior tag
Én meg elkezdtem sims-ezni közben..

Azért rengeteg időt bele lehet ölni "csak úgy" is a játékba ha kicsit belefárad a küldetésekbe az ember
Rászántam magam, hogy elfoglaljuk a kastélyt és elkezdjem kiépíteni az új bázist..
Pedig eredetileg az volt a terv, hogy Diamond city lesz az otthonom és mindent ott intézek..de hát na így sikerült
Befalaztam a lerombolt várfalat úgyhogy kellett egy rendes feljáró a falra.. építettem egy kis kunyhót köré akkor már.. ágyakkal stb 
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Egy külső hangkártyát még majd tervezek valamikor, max. 30-35 ezerig - persze, ha olcsóbb, az nem hátrány.
M-Audio külső egységet, hacsak nem kapok jobb ötletet. Akkor már elővenném a Cubase / Ableton / Reason-témát is kicsit. Mondjuk ahhoz egy legalább 50 rongyos fejes sem ártana, ha már stúdiómonitorokra nem futja.Konzolt 90%-ban meghagyom a jRPG / sRPG / japán beat 'em up és VN hegyeknek. Oda zsír a gamepad is.
Mittudomén. Direct download vagy FTP esetén szerverfüggő, ott megfelel. Torrent az max. 600-620 KB/s le és durván 60 KB/s fel.
Steam most éppen 635 KB/s-kel szed. Mert a készítők nem tudtak többlemezes kiadást csinálni PC-re, ha már Blu-ray-re nem telik. -
Fitzgerald
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Tavaly július környékén egy közepes laptopon játszva én is a PS4-en gondolkodtam, a Witcher 3, és a Fallout 4 miatt elsősorban.
De végül újra a PC mellett döntöttem. Ivy i3-al meg GT740m-el szerelt laptopon nem az igazi a játék, bár meglepő hogy hány mai játék elszaladt rajta HD-ben, egészen magas minőségben.
240 rongyot költöttem szeptember óta a gépre, és ugye ez még csak a középkategória.
Mondjuk nálam ott lóg ki kicsit a lóláb, hogy a hang legalább olyan fontos számomra mint a kép, így a VGA után a hangkártyám a legdrágább alkatrész a konfigurációban.5mbit az azért kemény...annak mennyi a valós letöltési sebessége?
-
válasz
micafighter
üzenetére

-
Bad Pritt
félisten
Felhőbe nem ment amúgy? Nem mernék mérget venni rá, de Skyrim meg Fallout 3 mintha mentett volna felhőbe is...
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Most ilyen monitor van
PPI legalább több mint 24” FHDben 
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald
üzenetére
5 mbit.
Tökmindegy, türelmes vagyok.
Októberben (na jó, nem; még 2008-ban) találtam ki, hogy muszáj játszani vele, ha megjelenik. Csak októberben mélyült el a dolog, úgy igazán. Aztán eljutottam oda, hogy PS4 amúgy is kell, de ott nincsenek modok, 1st person dolgokhoz fos a gamepad és 30 alá droppol az fps = meh ---> SONY új üdvöskéje majd akkor, ha megjelenik a FF XV - és ha úgy alakul, hogy van rá keret, amit remélek.
Ezért öltem 150+k-t (-20k régi cuccok eladása) a gépbe (jó, ebből csak 75 igazán F4-related, de akkor már úgy voltam vele, hogy komplett refresh, másra is használom a PC-t, meg egy-két régóta áhított "sallang" sem árt) és vártam még heteket, a mai napig.
Egy esetleges reinstall már semmi.
-
válasz
micafighter
üzenetére
Ismételd el azt a felbontást légyszi

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A "szopás" alatt remélem, az újratelepítést érted.
Amúgy megjött.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Ha mondjuk 2 meghajtód van, és C: csak a Windowsnak van fenntartva, E: meg minden másnak (pl. Steam, meg az összes telepített játék), és csak a C:-t formázod Win reinstall előtt, akkor az E:-n ugye megmaradnak a dolgok, és nem is fogja újra leszedni a Steam, csak lecsekkolja indításkor hogy megvan-e minden. Mentéseket bemásolod a My Documentsbe oszt cső.
Ha a C:-n volt a Steam meg a telepített játékok/alkalmazások, az a szopás.
Én a rendszerparticióra évek óta nem teszek semmi mást a Windowson kívül, éppen ezért.
Amiket Mod Managerrel tettél fel modok azokkal nem tudom mi a helyzet, sosem csináltam ilyet.
De szerintem azokat újra kell installálni ilyenkor. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Negyed órán belül itt a futár.

Szerintem nem várok hétvégéig, feltelepítem még ma.
Gondolom, a modokat menet közben is szépen lehet adagolni. Viszont van egy gyökér kérdés; hamarosan OS reinstallt tervezek. Namármost, ha feltelepítem, Steam leszedi azt az 56 TB-ot pluszba, játszok vele, aztán majd újrarakom a Windows-t, akkor ha a save file-okat biztonsági mentem, majd visszamásolom őket a procedúra után a helyükre, ugyanúgy menni fog mókolás nélkül, ugye? Persze Steam-nek újra le kell majd szednie azt a 86 TB-ot.
Nem volt még Steam-es pusztulatom, csak azé kérdezem.
Ill. a modok és save file-ok viszonyát illetően kell figyelni valamire?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ja, most nézem a konfigodat. Igen, kéne még oda az a +4 giga ram, meg legalább egy bármilyen i5 Sandy Bridgetől felfelé. SSD-ből én nem profitáltam semmit ebben a játékban, más lehet hogy igen.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
micafighter
üzenetére
Azért egy R9 280 némileg a GTX 750 Ti SC előtt jár teljesítményben.
Mindenesetre bíztató.
-
Devas
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
i3-as procival egész játszható:
Youtube video -
Kareszovics
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ahogy én olvasgattam, nálam a legfőbb problémát az ősöreg proci + ram páros okozza, illetve ha azokat nem is tudnám cserélni akkor egy SSD legalább az aktuálisan játszott cuccaim alá illene.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az meg bőven overkill ehhez a játékhoz, egyébként meg 60-70%-on pörögnek max a magok, szóval nem ez a probléma.
-
twi452
senior tag
Nálam is szépen fut r9 380-on egy "olcsóbb" i5 4460-as procival 50 fps alá max diamond city-be mászik be de ott se vészes meg ott nincs olyan nagy akció hogy nagyon feltűnne a dolog és egyedül az árnyékok távolságát húztam le kicsit a többi maxon van ha jól rémlik
godray-t én is kilőttem mert az okozta a sok képernyőillesztő leáll majd helyreáll dolgot a 380-nál, azóta hogy kikapcsoltam még nem jött elő.
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
CPU sem árt alá. INkább az kell, nekem 270 OC-vel nem akadozik.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az a vicc, hogy nemrég váltottam a legerősebb 280X oc-re, ami persze nem egy csúcs kártya manapság, de azért még mindig a tisztességes középmezőnyt képviseli, alig több mint 15%-al marad el egy 290-től.
De még ez is kevés ez alá a szar alá, úgy hogy a godrays ki van kapcsolva, és a shadow distance is csak mediumon van.
-
Kareszovics
addikt
Én most még az Achi hunteres, fast traveles karaktert viszem még szerintem bőven nincs vége és 105 óra. Aztán a tapasztalatokkal felvértezve úgy is kezdek egy mindenhova gyalog menős, kutya seggébe benézős emberkét.

Ja meg addig fejlesztek gépet is valamennyit.

-
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére

-
válasz
micafighter
üzenetére
Jogos, vannak kivételek. Tényleg a 81-be be se mentem még
Beröffentem a játékot! -
twi452
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Pedig vannak jópofák még ha rövidek is pl a Silver Shroud
Folyamatosan mosolyogtam azokon a párbeszédeken amiket lenyomott a karakterem
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hát csak a vault 81 az 2 óra gameplay, mondjuk attól függ mennyire éled bele magad, én szeretek szétnézni, mindenkivel beszélni, de végig is lehet rohanni rajta.
Abott house szintén van 2-3 óra nehézségi szinttől függöen. És ez csak kettő mellék küldi a sókból

-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Holnap gyün a cájg egy Rage társaságában.
Hétvégén install leszen. Remélem, nem fölöslegesen öltem egy rakat pénzt a gép refreshbe.
-
twi452
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
The M2216 Standalone Assault Rifle
Különálló úgyhogy nem cserél le semmit

Viszont egyelőre csak konzol-ból lehet magadnak odaadni, későbbi update-be bekerül majd, hogy kereskedőknél illetve mindenféle npc-nél is előfordulhasson természetesen ellenfeleknél is
van már pár jobb fegyver mod a sok ökörség mellett.. csak meg kell találni őket

pl
The AK-2047 Standalone Assault Rifle
és mi lesz majd ha rászabadulnak a tehettségesebb modderek majd a creation kit-re, ha egyszer kiadják

-
micafighter
nagyúr
Fuh azt a fegyver modot belinkeled nekem?
Nagyon állat
Gondlom az assault rifle kinézetét cseréli?Az öltözékemnél nekem e még a pont elmegy kategória, kicsit több lenne már nekem se tetszene
De szerintem ez igy nagyon állat, kézre viszont nem heavy combat armor-t tettem mert az már szerintem idiótán néz ki, de ez viszont nagyon tetszik nekem 
-
twi452
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
-
micafighter
nagyúr
-
twi452
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Gondolom semmi nem változott a beta patch-hez képest csak átírták a verziószámot

Annak meg nagyon örülök, hogy Hothtrooper kezelésbe vette a fallout 4-et is

Skyrimhoz is jó öltözeteket csinált és megígérte, hogy itt is csinál majd egy teljes vanilla ruházat átszabást idővel
Ez amit most tett fel meg tényleg olyan jól néz ki mint a promoban

itt az én Diamond City Powercouple-m romantikusan padon ücsörögve a csillagos égbolt alatt

-
Ryder62
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
"Improved "ESDF" keys remapping support while in Workshop mode"
Ez pontosan mit jelent?
-
micafighter
nagyúr
Tetszik

Kijött az új patch, a végleges, nem béta!
Fallout 4 1.3 Steam Update
posted by JessBethesda @ 08:03PM on February 01, 2016
Fallout 4 1.3 Update - February 1, 2016New Features
New ambient occlusion setting, HBAO+ (PC)
New weapon debris effects (PC NVIDIA cards)
Added status menu for settlers in your settlements
Added ability to rotate an object you are holding with left/right triggers and pressing down on left thumbstick lets you switch the rotating axis
Improved "ESDF" keys remapping support while in Workshop mode (PC)Gameplay Fixes
General memory and stability improvements
Improved performance when looking through a scope
Fixed issue where player could warp to a different location when aiming
Companions can no longer get stuck with radiation poisoning
Fixed an issue where Vault 81 residents would not dismember correctly
Big Leagues perk now displays calculated damage correctly
Fixed issue with third person camera not displaying properly after exiting certain crafting stations
Fixed an issue where subtitles would occasionally not update properly
Effects will properly be removed on companions when items are unequipped
MacReady’s Killshot perk now calculates headshot percentages properly
Fixed an issue with NPCs getting stuck in Power Armor
Fixed a rare issue with companions getting stuck in down state
Second rank of Aquaboy now calculates properly
Fixed an issue with resistance not always lowering the damage correctly when added by mods
Enabled number of characters available when renaming an item (XB1)
Fixed issue with player becoming dismembered while still alive
Robotics expert is now usable in combat
Stimpaks can now be used on Curie after the transformation
Playing a holotape found in wilderness while switching point of view no
longer causes the screen to blur or controls to be lockedQuest Fixes
Fixed an issue with "Taking Independence" where the minutemen remaining from the battle against the Mirelurk Queen would not gather in the Castle
Fixed an issue where invulnerable characters would get stuck in combat
Fixed an issue where Preston would send player to a settlement instead of a dungeon as part of a Minutemen quest
Fixed an issue where Synths could attack the Castle while the player was friends with the Institute
Fixed an issue where killing a caravan would leave a quest open
Fixed an issue where Dogmeat would stay at Fort Hagen after "Reunions" was completed
Fixed an issue where the player couldn't talk to Desdemona to complete "Underground Undercover"
Fixed an issue where the player could get stuck exiting the cryopod
Fixed an issue where the player could no longer get Preston as a companion
In "The End of the Line," fixed an issue that would prevent the player from killing the leaders of the Railroad
Fixed an issue with Minutemen quests repeating improperly
Fixed an issue where the player couldn't get back into the Railroad headquarters after being kicked out of the Brotherhood of Steel
After finishing "The Big Dig," fixed an issue where Hancock would no longer offer to be a companion or help with the "Silver Shroud" quest
Fixed an issue with obtaining the Dampening Coils from Saugus Ironworks before going to Yangtze
During "Unlikely Valentine," fixed an issue where the player could be blocked from entering Vault 114
In "Confidence Man," Bull and Gouger can now be killed
During "Taking Independence," fixed an issue that would prevent the radio transmitter from powering up
In "Human Error," fixed an issue where killing Dan would cause the quest to not complete properly
Fixed an issue with "Tactical Thinking" where leaving dialogue early with
Captain Kells to reprogram P.A.M. could cause quest to not completely properlyWorkshop Fixes
Fixed a bug that would cause settler counts to appear incorrectly
Fixed an issue that could prevent the player from setting up a supply line in settlements with a high population
Improvements to snapping pieces together while in Workshop mode
Fixed an issue that caused powered items to stop functioning permanently if its power source was ever removed
Player can now build workbenches in their Diamond City house
Building wires no longer uses up copper
Fixed issue with certain settlement attacks not generating properly
Fixed an issue with settlement happiness calculations
Settlers assigned to weapons stand will now stand next to it
Diamond City house now shows provided power
Repairing items will now correctly consume resources
Fixed an issue where companion would ignore commands at workshop locations
Fixed an issue with crops appearing destroyed after saving and reloading -
twi452
senior tag
[MOD]
Itt gondolkodtam el reggel amikor megláttam nexuson... kell indítani majd egy lone wolf sniper merc karaktert is.. wow
Wasteland Sniper by Hothtrooper44
[/MOD]
-
Man0gatya
aktív tag
Cricket meg tud halni? nincs ott ahol lenni szokott

-
Gyula84
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
majd két év után visszatérünk rá

-
micafighter
nagyúr
Az a része spoiler szerintem hogy megtudjuk hol az institute és építünk majd egy gépet amivel eljutunk az Instituteba. Nyilván lehet sejteni de annyira nem nyilvánvaló hogy el fogunk oda jutni, sőt eleinte az is rejtély hogy merre van egyáltalán, azt se tudja senki. Az hogy a gépet hogy kell építeni már részletkérdés. Ha így fogalmazol hogy gondod van a gép megépítésével amihez valamelyik frakciótól segítséget kell kérned azt már nem is kéne spoilerbe tenni én véleményem szerint, a legspoileresebb rész kimaradt, és aki járt már ott az tudja miről van szó
. -
válasz
micafighter
üzenetére
Igazad van, sorry. Abból indultam ki, hogy ez csak annak lehet spoiler, aki megkezdi az adott küldit (előtte nem kerül elő szinte semmi a témában az Institute-on kívül (Courser Chip, Beam Emitter), de az Institute léte ugye alapismeret), és mivel ez a küldi eleje, ezért, ha már elkezdte, akkor nem lehet neki spoiler.

-
Kareszovics
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Esküszöm nem kötekedésként, de 104 óra játék után én még nem tudtam miről ír.
De most már mindegy is. 
-
-
Cheesus
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
De miért nem lehet úgy mint eddig a Spoiler tag mögé írni az odavalót, a többit pedig ON-ba? Pl. nekem is már lassan 70 órám van a játékba, aztán még nem igazán haladtam a főküldivel (azért Diamond City-be már eljutottam), viszont nem tudok mindíg leülni elé. Namármost azért mert már x hónapja kinn van a játék inkább töröljem a topicot a kedvenceim közül, nehogy belefussak valamibe?

-
-
Gyula84
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
még mindenki végig nem viszi
(szóval őrőkké) én pl 12órát játszottam elrohantam diamond citybe és kész 
-
válasz
micafighter
üzenetére
Meddig tartjuk a spoiler alertet?
-
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül azt a parancsot ami removelja a épithetőség akadájázását az adott itemre?
-
Amikor a Courser chip alapján össze kell pakolni a cuccokat, hogy eljussak az Institute-ba, ott mi a megoldás? Amikor össze kell kötni a két tányért meg a platformot meg a Beam Emittert a sok generátorral. Nem nagyon látom a logikáját sajnos.
Má megvan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
twi452
senior tag
Majd otthon most már lemérem stopperrel

Az biztos h a korábbi hdd-s verzióhoz képest legalább háromszor gyorsabb lett
-
Most néztem egy X-box videót a Minutemen vs Brotherhood harcról. Szegény masina majd be szart, össze vissza akadozott a játék. Én visszakértem volna a pénzem, ha ilyet tapasztalok

-
válasz
Fitzgerald
üzenetére

-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
nem hetero
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem baj ha csúnya vagy, csak nagy kufferod legyen, fekák azt szeretik.

Amúgy hetero a Piper jah, nekem már megvót. Meg szerintem másoknak is, szóval én már inkább nem nyúlnék hozzá a helyedben.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Gondolom, karakteralkotás során lolit nem lehet indítani, várni kell a F3 mintájára CotW modra.
-
frizso
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszi

Este ki is próbálom!A flört nagyon tuti a játékban,
Hankook épületétől nem messze van egy földalatti bár, abban egy dögös vörös ruhás énekes csaj akit sikerült már elvinnem a közeli hotelba 
Azzal is egyetértek, hogy ez nem egy mindennapi tucat játék, amin csak végig kell rohanni és jöhet a pipa! A játékban a részletekig menően ki vannak dolgozva a beszélgetések, a karakterek, a mellékküldetések (a látványvilágról nem is beszélve)....már már annyira, hogy meg merem kockáztatni, hogy ezek végigjátszása nagyobb sikerélményt nyújt mint csak a fő szálat végigvinni.
-
Devas
őstag
Elindítottam a játékot, majd 1 perc 14 másodperc múlva már a mentett állásommal játszottam.
CPU: i3-4170
RAM: HyperX Fury 2x4 GB DDR3 1600 MHz
HDD: WB 1 TB Black FZEX (SATA-III, 64MB Cache, 7200 RPM) -
Fallout4Pref.ini fájlban átírod a iPresentInterval=1 sor végén az egyest nullára és mented. Az ini fájl meg itt lesz kb: C:\Users\[name]\Documents\My Games\Fallout4\
Ja és vagy állítsd írásvédettre vagy utána ne piszkáld a játékon belül a beállításokat, mert magától visszaáll az eredeti értékre.
-
frizso
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
frame unlock-ot hol és hogy tudom beállítani?
Köszönöm
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
én elkezdtem HDD-re telepítve és átraktam SSD-re. nagyot javult a töltési idő.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Wut? 3 PERC egy load game? Meg frame rate-hez kötött? Wut 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sokan nem veszik figyelembe, hogy bitben adják meg a net sebességet amivel semmi gond sincs