- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ugyan nem voltam napközben net előtt és nem tudom mit kellett törölni a topic-ból így engedd meg hogy bármiféle előzmény ismerete nélkül a válaszodra reagáljak.
mielőtt elkezdesz lefikázni egy világszerte elismert tuningert aki jelenleg a gigabyte-nak dolgozik (nem pedig power user), ellenben magadat polírozod egy olyan eredménnyel, ami bios beállítástól függ mindössze, a többi a hw-en múlik - közben saját tapasztalatod subzero-ban nincs, nem vezet sehová sem, főleg ha kiforgatod a szavaimat. "és mivel ebben a topicban beszélgetünk nem kell más értékrend szerint ítélkeznem." ezt rád értettem, aki everest stabil eredményt akar egy 3dmark stabil eredménnyel összehasonlítani, a kettő között kb akkra a különbség mint a cpuz valid és a 06 stabil között. 660-on te az életben nem fogsz 3dmarkozni léghűtéssel. és mivel tudom, hogy erre az lenne a válaszod, hogy ár/érték stb arány tuningos vagy (nekemis volt olyan cpu-m ami 1.8v-n ment 6G-t 3D-re feljebb viszont hiába adtam vcore-t nem ment semmivel se többet, most akkor ez mekkora jó, a 2v-on 6.2G pedig mekkora béna eredmény már), nem teszed ki az alkatrészeidet ilyen veszélyeknek, viszont ez a topic nem arról szól, ezért nyitottam. várom a 700 fsb-s eredményed!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi