Új hozzászólás Aktív témák

• Zájec

veterán

válasz Achill3uS #982 üzenetére

kár hogy nincs már meg , na mindegy....
    assziszed nem tudnék egy 3Dmark-os eredményt is mellékelni... :U

az én eredményem sokkal precizebb, nézd már meg hogy ö mekkora NB feszt adott, de nem csak abból, hanem a PLL-böl is.. nálam 1.5v nála meg 1.8v... nem kicsi a külömbség, de a CPU termination is kevesebb nálam... szóval ezeket is nézd barátom,, szerintem az ember AUTO értékeket állitott be , ezért adott ennyit a lap.. egy kicsit szánalmas egy power usertöl , lusta megkeresni az aktuális feszt... na jó,, ez béna..

szóval nem magyarázd meg hogy az övé az jobb... :N

a két lap közötti külömbség meg nem sok... igaz hogy kevesebb fázis van az UD3-n , de nem az a fö befolyásolo tényezö... de ezt neked nem kell mondani ... (lásd biostar 6 fázis ) az böven elég hogy mindkét lap gigabyte és p45-s...

"és mivel ebben a topicban beszélgetünk nem kell más értékrend szerint ítélkeznem." ja , ezt ismerem... csinálunk egy CPU-z valid-ot és már kész a csoada... az hogy mennyi fesszel készült az meg másodrendü,, szerinted, de nem szerintem..... ez érdekes elmélet , hiába hivatkozol itt a topikra,, úgynéz ki kibúvot keresel ezzel.. ;]

de kapok a kezemközé egy UD3-at, tuti lönék neked valami hasonló eredményt...
    akár egy 700fsb -t is... :D

Új hozzászólás Aktív témák