- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
matteo_szg
üzenetére
"Attól miért kell félni, hogy az Intel korrigálni kénytelen bizonyos termékcsaládok árait?" Hát én személy szerint azért, mert itt a balkáni Budapesten elég sok tevét kellett legeltetnem ahhoz, hogy meg tudjam venni a magam 2db 7700k-ját, amiből a gyengébbik tuningosat így is eladni kénytelen voltam. Nyugtatóbb tudat lett volna/lenne, hogy adott esetben egy év múlva a tuningossága miatt relatíve kis bukóval ki lehet majd szállni belőle egy következő generációra váltásnál. Hiába lesz golden, még az őrült tunerek sem fognak 1,5x-es piaci árat fizetni, ha annyira nagyon lecsökken az általad említett kidolgozott művelet után egy új ára mondjuk egy ilyen procinak.
1-es pont: még kevesebb figyelem jut majd ránk, kis tunerekre, amely kategóriába beletartozik a teljes ország a példámban, mert ma már nagyobb részt tesz ki egy eredmény létrejöttében kb egy jó proci binnelése, mint a tweak tudás és az egyéb mögé rakott emberi tartalom együttesen.
2-es: erre írtam a fenti véleményt.Javuló AMD bin: én is ezt szeretném, jöjjenek csak a nagy órajelek, mert mint az tech kedvelő ember én is azt kultiválnám, de ez meg majd csak még nagyobb pofon lesz azoknak, akik a binnelésben/jókorra időzített eladásban pénzkereseti lehetőséget is látnak-láttak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Intel I5-9500
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8400 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest