Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
de kérlek te linkeld be miről van szó, én ezért nem írok neki.
az asus versennyel kapcsolatban most nem értem ezt a reakciót, ezekszerint nem olvastad el a verseny szabályzatát. rampage 3 extreme egyáltalán nem indulhat mivel ez 1156-os verseny és az oc elit indul rajta , nem pusztán szórakozásból.
úgyérzem kicsit kezd elmenni megint a dolog, az : ezt énis megcsinálom kevesebb pénzből, több szerencsével ,, irányba ami meg kell mondjam nem igen tetszik.
over pedig egymaga fog tuningolni vácon szóval megint csak nem értem a hsz-ed...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel 1700-as Procik
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen AM4 Procik
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest