-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nyilván, már csak azért is, mert én csak mögöttük ültem, és persze nem is próbáltam minden percben megkérdezni, hogy miképp állunk, milyen órajelen fut most a gép, stb...
Lesz összefoglaló a Gamestarban - sőt online-on is -, illetve minden bizonnyal a srácok is megírják majd, ők hogy látták a versenyt. Egyébként én maximálisan leborulok előttük, a nyolcadik hely számomra egy teljesen jó helyezés, a rendezés bizonyos kellemetlenségei - OCX Tweakerről csak a második napon értesültünk, a Windows folyton újraaktiválást kért, a probléma megoldását magunknak kellett megtalálni, stb. - nagyban hozzájárultak ehhez az eredményhez.
Tudom, hogy nincs olyan, hogy ha, de ha ezek nincsenek, akkor bizony a versenytársak tátott szájjal figyeltek volna SuperPi-nél.No, de ez van. Legközelebb majd jól odacsap az OCTeam Hungary!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest