- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD FX
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Túlélőhorrort reggelizik az új AMD Software
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
szeretném a segítségeteket kérni!
Sajnos sose mélyedtem jobban bele az excel rejtelmeibe, na jó az igazság az mikor 10 éve tanultam akkor se nagyon foglalkoztam vele, és azóta valahogy sose kellet függvényeznem.De most holnapra kellene valamit a munkahelyemen alkotni de lövésem sincs hogy álljak hozzá, feltételezem egy Excel expert usernek csak egy kis khm ... +kézimunka"
?szóval a mellékelt képen az excelből van kiollózva a kép (excel filet nem lehet csatolni?)

remélem látható
szóval van 3 termék azokhoz rendelve a max szerszám kapacitás együtt és külön stb. (vannak közös szerszámok +Termék 2-3 közös gyártósor stb. ez bonyolítja a dolgot)
Kellene valami olyan HA függvény (vagy más) ami a PO-kat (rendelések) nézi/jelzi hogy végrehajthatók-e van e elég kapacitás stb. Kell nézni Termék1-2 öt egymáshoz a Termék3 hoz ill együtt. Remélem érthető mit szeretnék, ha van kérdés várom (bár most indulok csak haza 1-2 óra míg tudok válaszolni + igazából nem a területem ez a kapacitás számolás és igazándiból át se látom a dolgot.)
Persze tudom jó lenne valami prioritási sorrendet is megadni a termékek közt(?) de ezt nem tudok. Ha csak valami képlet vázat adtok amin eltudok indulni/feltudom mutatni holnap annak is örülnék egyedül ma délután semmire se megyek!
Nagyon köszönöm (életmentés szintű segítség)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bioshock 2 Special Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?
Fferi50