Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Holgyekurak. lenne egy trivialis kerdesem, excel 2007 angol verziojaval kapcsolatban.
Adott egy bohom nagy excel tabla, rendelesi sorokkal,rengeteg cikkszam rendelt, lefoglalt, es elerheto mennyisegi adatokkal. Nem jovok ra az istenert se, hogy kell conditional formattingal egy uj oszlopba mutatva elernem, hogy
megnezze,hogy a rendelt es lefoglalt mennyiseg megegyezik-e. Ha igen, akkor 0-t szeretnek kapni ertekkent az ujonan beszurt oszlopba. Ha nem, akkor a rendelt es lefoglalt mennyiseg kulonbseget. Probaltam mar mindenfelet, neztem Lynda.com-os Excel 2007 tutorial videot kulon a conditional formattingrol, de rohadtul nem ertem.
Koszi a segitseget
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- ASUS routerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50