Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Holgyekurak. lenne egy trivialis kerdesem, excel 2007 angol verziojaval kapcsolatban.
Adott egy bohom nagy excel tabla, rendelesi sorokkal,rengeteg cikkszam rendelt, lefoglalt, es elerheto mennyisegi adatokkal. Nem jovok ra az istenert se, hogy kell conditional formattingal egy uj oszlopba mutatva elernem, hogy
megnezze,hogy a rendelt es lefoglalt mennyiseg megegyezik-e. Ha igen, akkor 0-t szeretnek kapni ertekkent az ujonan beszurt oszlopba. Ha nem, akkor a rendelt es lefoglalt mennyiseg kulonbseget. Probaltam mar mindenfelet, neztem Lynda.com-os Excel 2007 tutorial videot kulon a conditional formattingrol, de rohadtul nem ertem.
Koszi a segitseget
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50