Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
Sziasztok
Van nálunk egy rendelésfelvevő táblázat amihez már nagyon sok segítséget kaptam tőletek amikor készült.
Tavaly szeptember óta tökéletesen működik.Van benne egy összesítő lap amit naponta többször is nyomtatnak, akár óránként.
Ezt szeretném megszüntetni, hogy csak erről a lapról egy PDF készüljön egy másik PC megosztott mappájába, és ne kelljen feltétlenül nyomtatni.Barkácsoltam hozzá az alábbi makrót, de azt nem tudom benne megoldani, hogy a készülő PDF file neve tartalmazza a mai dátumot és az óra percet (pl ilyen formátumban 2017.03.30.11.25.pdf)
Jelenleg ha az A44 cellába kézzel beírom így a dátumot és az órát akkor működik, viszont ha =MOST() -al akarom megcsinálni akkor Run-time error hibát kapok.
Próbáltam a barátom (google) által kidobott mások által írt makrókból ilyet vadászni de csak nem sikerült magamnak úgy módosítani, hogy jó legyen
Szóval a kód a következőSub PDFment()
'
' PDFment Makró
ActiveSheet.ExportAsFixedFormat Type:=xlTypePDF, Filename:="\\TICKETNYOMTATO\Megosztott\Rendelés\" & Range("A44").Value _
, Quality:=xlQualityStandard, IncludeDocProperties:=True, IgnorePrintAreas _
:=False, OpenAfterPublish:=True
End SubÁt tudná ezt valaki írni úgy hogy ez ilyen legyen a készülő file neve 2017.03.30.11.25.pdf
Előre is köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Alienware 17r4 olvass
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50