Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz Dilikutya #95496 üzenetére

    Egyetlen kirívó példa az Alien CM lehet, mert a többi játék nem lett szó szerint gagyi, kvázi nem olyan hibái voltak mint a CM-nek. Arkham Knightot nem értem miért kell felhozni példaként, nem lett rossz a játék, én Rocksteadyben bízok annyira hogy nem tesz le gagyit az asztalra, újságok / és játékportálok is jóval megjelenés előtt írták hogy eddigi legjobb Batman rész az amit Rocksteady csinált (még személyesen is tesztelték).. Most hogy optimalizálatlan ezt lehet orvosolni, ráadásul viszonylag hamar.

    CM-nél szó szerint nem azt kapták a játékosok amit bemutattak nekik, magyarán átb*szták őket keményen, mintha egy N*ke pólót vennél (nem olcsón) és kapnál egy vacak kínai koppintást.

    Voltam úgy hogy csalódtam egy preorderelt játékban, mert nem azt hozta amit vártam , kvázi BF3 (ráadásul tele volt azokkal a hibákkal (sőt még többel is) mint a Bad Company 2 - melyektől agyf*aszt kapott a játékos), és megfogadtam nem veszek több Dice játékot soha többet, mert már egy kaptafa, de azért én is túlzásnak érzem azt a kijelentést h egy darab preordert nem szabad venni, és ráadásul buzdítani rá másokat :U

    Egyébként a Witcher 3as bandára vagyok picit pipa, mert nem azt adták amit ígértek (grafikai szinten), és volt valami belőle?! 1-2 napig volt hangos a net tőle aztán meg elültek a kedélyek... pofátlan dolognak tartom hogy kivették a játékból azokat a grafikai beállításokat amiket a 2012es E3-on mutattak be, így egy kiherélt játékot adtak ki (grafikai téren), és szvsz úgy néz ki mint egy agyonszínezett mese, holott felnőtteknek szóló játékként reklámozzák (és ennek ellenére veszik, és állítólag nem lett rossz)

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák