- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz DrTechnoid #97396 üzenetére
Ha az volt a cél, hogy irigyeljünk: sikerült.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tobb ilyen joember kellene nekem, ramferne egy kis gyogyfurdo
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
tipuka
addikt
örülök neki, de attól mi még nem leszünk gazdagabbak.
-
tomsolo
addikt
minden mecénásnak örülünk ebben a topikban
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
őstag
válasz FollowTheORI #97395 üzenetére
Szerencsére nem mindenki Ha úgy adódik, akkor persze én is spórolok ha lehet, pl egy kedves trader segítségével, de ha mindenáron kell egy játék akkor megveszem. Az átlagkereset többszörösét keresem egyedül, nem túl szűk keretek között sokmindent megengedhetek, és meg is engedek magamnak. Ha kedvem van egész nap szaunázgatok , gyógyfürdőkbe, termálvizekbe járok, saját kocsival odautazok ahova kedvem tartja, és így vagyok az online életben is, most például egy gépet rakok össze magamnak, mert pár játék sajnos már eléggé legyorsulja a mostanit.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
nagyúr
-
Źşë'
addikt
válasz warcat #97392 üzenetére
egyébként ezt nem értem, kezdenek felkúszni a day1 árcímkék a konzolos nextgen árkategóriákba... és ez azóta mióta megjelentek az újabb konzolok... és azokra a közel 20ezres játékok... és veszi a nép mint a copy-paste call of dutykat
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
warcat
veterán
Bizony,én is tunkoltam pár órát, jól is ment a dolog lehet aprítani rendesen de aztán unalomba fullad a dolog.
Azon meg csak -kicsit keserűen persze- nevetni tudok,hogy mindezért 14 000 forintot(hazai "kedvezményes" ár) akarnak kérni,ami egyből 20k fölé megy,ha a később érkező térképcsomagok is kellenek,elmehetnek a p.csába.
A nálunk ki tudja hányszor többet kereső angolok is erről beszélgettek,és még ott is az volt az álláspont,hogy 20 fontos kategóriában lenne a helye azért amit kínál.EA: It's in the crate!
-
tomsolo
addikt
válasz DrTechnoid #97385 üzenetére
Mivel mindkettő ingyenes - alapban tartalmazza játék.
Az egyik egy plusz kaszni, a másik egy RockStar nevű buggy.
-
sixpak
nagyúr
válasz DrTechnoid #97385 üzenetére
Nálam is ugyanígy volt...
Amúgy ennyit simán megért a játék, mert nagyon szórakoztató.
Bár most a Battlefront béta miatt hanyagolom egy kicsit...mondjuk nem kéne, mert csak felhúzom maga rajt.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
őstag
válasz MoVieFaN #97381 üzenetére
Nem is bírtam ki, 5780 forint volt jelen árfolyamon. Érdekes módon két dolgot tapasztaltam :
1.) A játék neve aktiváláskor Mad Max Preorder volt, viszont a library-ban már csak Mad Max
2.) 2 darab DLC is megjelent , ellenben ha rákattintok a Find More DLC in store gombra, semmilyen további DLC-t nem jelenít meg vásárláshoz.http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
őstag
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz DrTechnoid #97376 üzenetére
OCT-COUPMAIL-HOT20 kuponnal £13.18
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
eami
veterán
válasz DrTechnoid #97379 üzenetére
azt hinné az ember hogy Square Enix a kiadója, annyira akciózzák máris
-
őstag
Akkor nem kapkodok vele, lesz ezen még több is ha rögtön a megjelenés után ennyit engednek belőle.
-
tomsolo
addikt
Gamesplanet -19,9€
-
bullseye
addikt
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
i2k
őstag
válasz micafighter #97372 üzenetére
Én is azt gyanítom - és bizton állíthatom, hogy nem lő mellé senki, aki azt reméli, hiszi, hogy jók lesznek a DLC-k... csak baromi drágák
//Season Pass ugye épp ezért ajánlott.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz djculture #97370 üzenetére
Azt meg külön tegyük hozzá: még a készítők sem tudják, hogy mi lesz benne...
//Szerk.: Mármint a Season Pass csomagban...
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz micafighter #97366 üzenetére
Ebből várhatóan csak a crack-elt példány nem lesz Steam-es!
Viszont hozzánk megint az orosz/lengyel régiózáras változat fog eljutni. Jó eséllyel megint külön lehet majd kapni a dlc-ket a "keleti" és "nyugati" verziókhoz. Értsd: a "nyugati boltokban" már 6-12 hónapja negyed áron kapod meg a dlc-ket, mire a "keleti" példányokhoz egyáltalán elkezdik akciózni.
-
micafighter
nagyúr
válasz RedMan #97364 üzenetére
Köszi a választ Én szerintem a dobozos is biztosan regisztrálható lesz steamre. Vagy rosszul gondolom? Mert ha a dobozos is steames, akkor hasonló áron inkább a dobozos
(#97362) orichalcos örvendetes hogy erre is figyelnek
(#97360) djculture és az is hogy te is figyelsz
[ Szerkesztve ]
-
RedMan
tag
válasz micafighter #97146 üzenetére
Én innen vettem meg a Fallout 4-et: [link] Jelenleg 22%-os akcióban 53€ és erre lehet lőni 25%-os kedvezményt a OCT-COUPMAIL-PRE25 kóddal, így 39,50€. Nem nagy akció, mert kb. ennyi a boltban is, de ez legalább tuti steam key (nekem ez fontos).
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz micafighter #97359 üzenetére
Ha nagy a kép, modik úgyis linkesítik, nincs ezzel semmi gond.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
djculture
félisten
válasz micafighter #97359 üzenetére
137 KB (141 008 bájt) a kép nem egy panoráma kép több száz megában Szoktam ügyelni erre mert én is fosadék géppel (athlon 64 2800+ 2 giga ram)is szoktam fórumozni ami a rengeteg képtől képes megállni mint a cövek..
[ Szerkesztve ]
-
-
arty
veterán
válasz djculture #97342 üzenetére
graffal volt a legkevesebb gond a korábbi wrc-k esetén szvsz ... (ps2esnek semmiképp nem nevezném, de nyilván erősen tulzol)
de már nem para, mert van dirt rally, ha rally játék kell
---
(#97348) cskamacska
"még megboldogult danih oldala "
mi let vele amugy?
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tomsolo
addikt
Darkes Dungeont majdnem megvettem, de elolvasva pár kritikát inkább megvárom vmi bundliba.
Azt mondjuk nem nagyon értem miért kell minden második indie játéknak megkapni a táblás, rouge címkét, ez sajna az esetek többségében azt jelenti, hogy nem volt idő/tehetség mentést fejleszteni vagy vmi jó sztorit kitalálni.
A Skyhillről se olvasok sok jót, sajna ez ua az a kaptafának tűnik, hiába thumbs upos játék.
És ha már itt tartunk ne feledkezzünk meg a Skyshine Bedlamról amiben sikerült mindama jó dolgot kiherélni amitől jó lehetett volna, hiába kellemes grafika, ha játék közben elvérzik.
Viszont ez a CRYPTARK jónak tűnik, szemezek is vele.
Heti örli eksszez blogunkát látták.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz grizlisandor #97350 üzenetére
a név gondolom nem mond sokaknak semmit, aki nem ismeri a név történetét annak egy kis sztori
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cskamacska
addikt
válasz rx8pencz #97343 üzenetére
Az odáig rendben van, hogy magyar hátsóba magyar cédékúcsbótot, de ezmiez a mostani players.hu dizájn? A 90-es évek CD másoló szakmunkásainak szóróanyagát idézve, egy szál fehér lapon némi szöveg, kici ócó, rendelni sok tőlünk, nagy öröm. Még annyira se tellett tőlük, hogy egy rendes frontend mögül verjék át a vevőket, mint a gamager.com-on.
Házi, megbízható seftereink közül még megboldogult danih oldala is jobban össze volt szedve, ha pedig mindenképp a minimál dizájn kell, fogja meg a piócás embert, azt érezni fogja hogy javúl.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Heavyrain
őstag
válasz rx8pencz #97345 üzenetére
Ebben a topicban is van pár infó,érdemes végigolvasni.
-
addikt
-
Heavyrain
őstag
válasz rx8pencz #97343 üzenetére
Vannak róla tapasztalatok a Jelentsd a csalókat topicban.
Soha nem értettem, miért vásárolnak az emberek ilyen helyről (nagyobb értékben).
Ráadásul viszonylag magasak is az árak...Egyébként,ha ez számít valamit:
domain: players.hu
domain-használó: VIRTO KFT.
domain-használó: VIRTO KFT.
cím: Nagy Lajos király útja 125 III/11.
cím: 1149 Budapest
cím: HU
telefon: +36706727938[ Szerkesztve ]
-
rx8pencz
tag
Srácok rendelt már valaki a players.hu-ról? Én 2 hete rendeltem (mivel ismerősöm rendelt még tavaly tőlük,és nem volt velük gondja),és azóta sem kaptam meg a kódom,holott azóta folyamatosan kapcsolatban vagyunk mailen keresztül,és már vagy 6-szor megígérték,hogy másnapra elküldik..
PSN: istone94
-
djculture
félisten
-
-
tomsolo
addikt
MOndjuk kiváncsi vagyok, hogy a WRC mikor adja fel végre - nem is emlékszem talán jó részre. Ez is 5 perce jelent meg és már gyűlölik.
-
tomsolo
addikt
Saints Row IV - Game of the Century Edition - 4,99€
Ez elég baráti ár a full négyesért.
-
tomsolo
addikt
Jó ez a Tell Tale sale. Kiderült, hogy nincs egyetlen játékom se tőlük.
-
cskamacska
addikt
Ha már cédékúcsbót a téma, előkukáztam egy poligon cikket róla: The truth behind those mysteriously cheap gray market game codes
"Upon further investigation Robinson told us that, oddly enough, the key that Polygon purchased was one she had sent to a YouTube press contact to promote her game." - pfff
és az csattanó
"But the fact remains that someone in the chain of resellers is lying to us, so back we went to ask them to tell us the truth.R stands by his story, and says he has the PayPal invoices to prove it. He bought the code from D, but given the current situation he says that he'll no longer be using D as a source.
D has not responded to requests to talk with Polygon since our initial conversation last week. R says that he can't reach them either.
C maintains that he didn't sell a code, per se, just a link to a code generator at the Humble Store. Therefore, he can neither confirm nor deny that the code we purchased was from him. He has since pulled down the Steamgifts.com page where he says he traded away his copy of Gravity Ghost and says that he's unable to confirm that he traded it to a user named D.
In fact, C says he's never heard of them before."
Egyébként a közösség direkt belerángatása előtt is kb. így ment a dolog, minden olcsó forrásra lecsaptak a cédékúcsbótok. Az egyik legelső kulcspara, a G2Play féle CoD: Modern Warfare 2 kulcsbezárás is úgy történt, hogy a rendkívül megbízható ruszki? beszállító a normál régióugrott kulcsokhoz mellékelt egy tisztességes mennyiségű kamionról pottyantat is, csak a miheztartás végett.
más
Ez sem semmi: "R told us that he makes between 1,000 and 1,500 Euros in total revenue per month on his store, or between $1,100 and $1,700. During the holidays, he says, that can rise to more than $2,200 per month."
Ahogy a cikkből lejön, R még csak nem is nagyhal, csak a nyíltan elérhető morzsákat takarítja be. Persze olaszoknál azért nem nagy pénz ez, de keletebbre ahol annyi lehetőség sincs, azért nem olyan rossz. Na fel a kezeket, ki keres otthon gépnél ülve 600k nettót ünnepekkor. Csaba meg a mester sefterek nem számítanak.Említették még tavaly a régi szép Steam kemény lock eljövetele előtt, hogy a régiós okoskodásra már konkrét e-commerce réteg szakosodott a favorizált országokban, a G4 és a Pingwin nyugatra legitként nyomuló teteje a jéghegynek, azért is régiózárnak egyre elkeseredettebben a kiadók-fejlesztők, és nem a drágán vett maradék ajándékaimtól féltik a Steamgifts-et.
tldr: A seftelt kulcsok, és a CSGO kések a netes kereskedelem új motorjai.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Dilikutya #97333 üzenetére
Semmit mert nem is kell utána adózni a hong kongi törvények szerint. Hong Kong adórendszere territoriális, tehát csak a Hong Kongi tevékenység eredményét adóztatják 16,5%-os kulcssal, külföldre értékesítés esetén nincs semmiféle adózás.. Kína nem hiába hagyta meg miután az Angolok visszadták, legnagyobb off shore paradicsom. Azt is figyelembe kell venni ha egy ottani cég átvág akkor semmi esélyed a pénz vagy cucc visszaszerzésére ..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz KubanitoS #97330 üzenetére
Nagyvonalakban annyi, hogy okt1-től minden külföldi vásárlás esetén a vevő ország áfáját fizeted. Azt ugye nem kell mondanom hogy magyarországon ez az ár negyedével (+egy pici) növeli meg az árat. Én 2 dolgot vettem onnan, és én mindegyikre kértem.
-
KubanitoS
veterán
G2A-n akartam életemben először vásárolni és most láttam, hogy van valami áfakötelezettség. Ez most mi lenne konkrétan? Kell ezzel foglalkozni?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
őstag
Nembaj, sokkal jobb hír viszont hogy a Frozen Free Fall kártyás lett , és szinte már minden funkciójában - így a menüben is !!! - használhatjuk az egeret
-
válasz tomsolo #97327 üzenetére
Nem azt mondtam hogy mindent, aze' kell szegenyeknek is nemi penzmag. De pl Heroes of Storm, Hearthstone, es par aprosagot igen + par korlatozas starcraft/warcraft/diablora. Ami erdekes, hogy utobbival gyakorlatilag elismerik, hogy arulhatjak tadzsikisztani sefterek a cuccaikat kinguinon is, némi szabalyozassal. A masik erdekes amin csak lestem, ilyet arulnak emberek [link], regi wow world chatet idezi . kar hogy out of stock, lehet ezt is lehuzatták
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
djculture
félisten
[link] Riot kitiltotta a G2A-t minden League of Legends rendezvényről.
-
Buuster
tag
1 db OlliOlli2: Welcome to Olliwood -50% Steam kupon vihető tőlem privátban! November 2-ig jó. Így 7,50€-ra jön ki(kb. 2300 Ft).
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #97319 üzenetére
Nem nyúltam mellé. 20 év termése a lista, aminek a fele nincs PC-n, vagy nem is normális játék. Azért egy House of the Dead-et a Dead Island-el egy helyen sorolni... Az utóbbi évekből meg csak a Left 4 Dead, Dead Island, Dead Rising, Dying Light van, az Evil Within pedig nem zombis. How to Survive, State of Decay esetleg, bár azok nem AAA címek.
Dead Space sem zombis.
Dínós meg csak szemét van.Hány fantasy MMO meg kommandós játék jut ezekre, a fos rogue like cuccokat, pixel retro rpg-t nem is számítva?
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz cskamacska #97316 üzenetére
Ezek közül mi is van PC-n? És melyik ami az utóbbi évek dömpingjét hozza? Resident Evil, House of the Dead ráadásul 20 évesek.
Dawn of the Dead? Az iOS játék? Typing of the Dead? Az Evil Dead sose volt zombis, ráadásul konzolon nem tudom, mennyi van belőle, PC-n csak egy übergagyi konzolport...
Martian Gothic? Wiki listáról van, vagy emlékszel is rá? Mert én nem.PC-s topikban vagyunk, nem? Hidegen hagy, mi történik a konzolokon.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crytek
nagyúr
válasz cskamacska #97316 üzenetére
Cold Fear-t sajnálom nagyon,hogy nem készült vagy folytatás vagy valami felújított HD Remake!
+ Nem hiszem el ,hogy az Alone in the Dark-ot így kukázták[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
cskamacska
addikt
válasz Dilikutya #97308 üzenetére
Azt állítani hogy AAA zombikból hiány van, csöppet erős.
House of the Dead sorozat
Resident Evil kettő tucat része
Alone in the Dark sorozat
Shadow Man
Evil Dead sorozat
Cold Fear
Dawn of the Dead
Martian Gothic
Dead Rising 1-2-2,5-3
Prototype 1-2
Call of Duty WaW, Blops, Blops 2, Blops 3 rendkívül népszerű zombis módjai
Nazi Zombie Army 1-2-3
Left 4 Dead 1-2
Dead Island 1-2 meg három spinoff
The Walking Dead 1-2
Plants vs Zombies 1-2
Typing of the Dead
State of Decay
Deadlight
Necrovision
Dead Space 1-2-3 is kvázi ez
Killing Floor 1-2
Evil Within
Day-Z stadalone eléggé AAA bár soha nem fog elkészülni
H1Z1
Zombi(U)Természetesen a lista nem teljes, és vannak még bőven játékok(horror játékok szinte elengedhetetlen eleme) amikben vannak zombik kisebb-nagyobb szerepben, ilyen-olyan formában(Doom 1-2-3, Half-Life 1-2, Blood, Wheel of Time, Fear, Clive Barkers Undying, Clive Barkers Jericho, RtC Wolfensteinek stb).
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
-
Dilikutya
félisten
válasz Lackki #97311 üzenetére
De engem a szemét nem izgat, csak a normálisak, komoly fejlesztőktől. Zombis is mi van? Left 4 Dead, Dying Light, Dead Island, esetleg a How to Survive. Dínós még ennyi se.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Kareszovics #97310 üzenetére
Na neeee... Amikor írtam, még 8 óra volt kiírva. Akkor +1 hónap ezek szerint...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Még 8 óra és játszható a Van Helsing Final Cut!!! Ne feledjük, akinek megvan mindhárom rész, az ingyen megkapja.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Dilikutya
félisten
válasz Lackki #97306 üzenetére
Téged is megkérlek: sorold fel azt a marha sok AAA játékot, ami zombi vagy dínó témában készült! Indie szemét valóban akad, bár dínós program még így sincs túl sok, komoly meg pláne.
-
maddionmax
senior tag
válasz Lackki #97306 üzenetére
Jó, de azért mindig vannak kivételek. Ott a Dying Light zombi fronton, amire nem mondható, hogy nem tették oda magukat. Dino meg, csodálkozom, hogy az új Jurassic Park után nem jött több szemét a témában.
Persze igazad van, ezek sláger témák, de azért a minőségre és az innovációra is költhetnének forrásokat a kiadók.
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz maddionmax #97305 üzenetére
Dino és a Zombi mindig beválik a játékpiacon... elég csak megnézni a steam eladásokat.
Borzalom.Privátot hamarabb észreveszem
-
Dilikutya
félisten
válasz maddionmax #97300 üzenetére
Ősember és T-Rex!? Mondjuk működhetett volna egy B kategóriás sztoriként, mint a Blood Dragon, de ahogy néztem a trailert, ez komoly játék lesz. Ami nem baj, mert érdekesnek tűnik, végre megint egy friss, új ötlet. Nekem tetszik, nem zavar, hogy igazi története nem lesz, csak túl kell élni a vadonban, a Far Cry 3-ban is többet kalandozok a dzsungelben, a küldetések azóta se haladnak.
-
Crytek
nagyúr
Közben Caffeine - Season One is megjelent!
-
Crytek
nagyúr
Aztán majd jönnek a mamutpáncél dlc-k....
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest