- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz parandroid #70297 üzenetére
Én nem merném.
Feltételezem nem küldik el postán a Microsoft Windows S/N licensz cimkét. Anélkül meg semmit sem érsz.Gondolom ha innen vennéd, egy levél a kóddal, ill. a Paypal fizetés visszaigazolásod lenne csak.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz parandroid #70297 üzenetére
teljesen megbízható ha a microsofttól származó változatot telepítesz, itt meg lehet nézni az iso fájlok neveit, ezekkel nem lehet gond. de ettől nem lesz legális windows licenced, csak működő.
/s
-
parandroid
félisten
Nem játék, de a windows topikban is csak annyi választ kaptam, hogy szürke kulcs. Mennyire megbízható forrás operációs rendszer tekintetében? Ti rábíznátok a rendszert egy ilyen Windows 8-ra?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Crytek
nagyúr
válasz dejaris #70294 üzenetére
Én úgy vagyok vele ha megveszem acsi legyen benne az legalább megkülönbözteti a wareztól.
dejaris: Nem villogok velük mivel a játékok 99%-ában olyan szinten el vannak rejtve amiket ha fizetnének se lenne kedvem megkeresni. De legalább van bennük valami ami más mint a warez.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #70281 üzenetére
Szerencsere nem kotelezok a dlc-k multihoz sem. En meg biztos nem varok egy evet vele. Az evi egy teljes aras jatekvasarlasomat lovom el ra.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Pangelus
tag
GMG-n most ugye csak egy 10% 25% Voucher fut de azok is csak £10 szórás felett jól tudom
Kisebb vásár alatt most nincs amit megeszik?[ Szerkesztve ]
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
nagyúr
-
-
warcat
veterán
Az EA akció tegnapi volt,de csak Észak-Amerikának,a mai GMGs dolgok már láthatóak Isthereanydeal-en, főleg csomagok lesznek.
EA: It's in the crate!
-
-
Mate
nagyúr
válasz SityiSXT #70270 üzenetére
Akkor csak jönni fog Azt hittem azért akarja a Codemasters akciót, hogy leakciózzák a Grid Autosportot
De aztán leesett, hogy simán csak várja a Codemasters akciót és azt ,hogy megvehető legyen a grid atusport.
(#70271) x_o_n : Bethesdának elvileg ma vége és jön a következő.
-
SityiSXT
őstag
-
Lackki
őstag
GMG-n a ma EA sale lesz jól látom?
Remélem lesz Codemasters is és végre megvehető lesz a Grid Autosport.[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
dokken
tag
Giveaway of the Day - 4 Elements Premium
-
szami777
addikt
mentem vele 1-2 kört, nem rossz egyáltalán, csak rossz a balance és előjön egy kis lagg is.
F2P-nek elmegy. Nem vagyok teljesen otthon az ingyen játékok piacán, de szerintem nincs sok vampire vs human multi játék“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
djculture
félisten
Egyszer mi is így fogunk járni ha megunjuk a játékokat : [link]
Csak a fiókokat egyszerűbb lesz eladni[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Ha valaki lusta lenne regisztálni,viheti az enyémet:
BEGOFE-226-CAVOLA-221!
(Aktiválási leírás a fentebbi linken)
-
-
Crytek
nagyúr
Indiegala megint több pakkot (Blood Knights bundle) adott a Happy Hour alatt így van +6 db.
Ha valakit érdekel jelezze!Next PC Upgrade: 2022
-
A Witcher 2 is DRM free volt a GOG-on az első nap, hogy megjelent.
(#70239) sagem: első nap lesz Steames verzió is, azt egy kiadó sem hagyhatja ki, mert ott van a legtöbb bevétel.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
djculture
félisten
pc guruban már megint bundle van : Men of war trilogy
-
nagyúr
válasz KubanitoS #70243 üzenetére
Ez mondjuk azért szerintem már túlmutat a DRM jellegen... inkább a felhő alapú szolgáltatások közé sorolnám, mégha minimális is a mérték.
De a legtöbb játék nem tudna így sikeres lenni szerintem, van 1-2 aminél ezt eltűrik, mert amugyis online a játék jellege (co-op, vagy multi) amihez kell a net, de minden más esetben eddig az ilyesmi megbukott és offline módot csináltak hozzá vagy kivették ezt.
Ráadásul a D3 is elégé döcögősen indult emiatt... óriási kockázat ez egy játék sikerében és nem vállalják be többségében a kiadók.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
KubanitoS
veterán
válasz wjbhbdux #70242 üzenetére
Azért a Diablo 3-at ne vegyük ide. Ott nagyon okosan ki van találva a rendszer, gyakorlatilag nincs mit feltörni, hiszen a Blizzard szerverektől kapja a kliensünk az infókat, hogy milyen tárgyak essenek, mit generáljon le a játék, még a karakterek is ott tárolódnak. Értelmetlen lenne az egész, ha sikerülne is megkerülni a rendszert, a játék az élvezeti értékét vesztené el szerintem.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
djculture
félisten
válasz wjbhbdux #70240 üzenetére
Hogyne:
Folytatódik a SimCity-sztori, tegnap kiszivárgott egy belsős memó, amiben a Maxis teljes felelősséget vállal a játék nem éppen zökkenőmentes rajtjáért. A memó létezését azóta hivatalosan is elismerték, ebben Lucy Bradshaw, a fejlesztőcég vezetője elismeri, hogy "a kritikusoknak és a vásárlóknak minden joguk megvan arra, hogy hibátlan élményt kapjanak kezdettől fogva". A Maxis az ígéretei szerint mindent megtesz, hogy helyreálljon a rend.
A memó azért is érdekes, mert itt hangzik el először a fejlesztők részéről, hogy nemcsak Amerikában, hanem Európában és Ázsiában is hasonló problémák állnak fent. Az EA eddig azt kommunikálta, hogy nálunk minden rendben van, azonban már a Gamekapocs-olvasók is egytől-egyig arra panaszkodtak, hogy nem tudnak játszani a szerverek túlterheltsége miatt. A memó szerint 700 ezer várost építettek a játékosok 24 óra alatt.
Leáll a marketingkampány
Egy másik kiszivárgott, azóta csakugyan megerősített levél szerint az Electronic Arts leállítja a játék online marketingkampányát. A kiadó arról értesítette a partnereit, hogy deaktivált minden szöveges és képes hirdetést, és arra kérte a hirdetőket, hogy ők is távolítsák el a másolatokat a saját hirdetési felületükről. Az EA szerint ideiglenes döntésről van szó.
Bradshaw később egy játékosoknak szánt közleményt is közzétett, amiben újra elismeri a hibát. Mint mondta, az első napokhoz képest jelentősen javítani tudták a szerverek teljesítményét, azonban a helyzet továbbra is rossz - folyamatosan dolgoznak rajta. Szerinte sokkal több játékos vette meg, és kezdett el játszani a SimCityvel, mint arra számítottak, és amivel még a bétában sem találkoztak. Ígéretei szerint minden SimCity-vásárló kap egy ingyenes PC-s játékot az EA kínálatából, erről március 18-án kapnak értesítést.
Mai napig fos amúgy az a játék annyival oldották meg hogy létrehozták az offline módot
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Szerintem jóval egyszerűbb az indok, a GoG a CD project átalakulófélben levő boltja/szolgáltatása, s a Witcher egyértelműen remek húzónév/promóció a bolt számára
Valószínűleg idővel kijön majd DRM-es (Steam) verzió is a játékból, már csak azért is, mert a GoG Galaxy ugye pont arról szól (elvileg), hogy összehozza a különböző kliensen játszókat
bár most nézem, hogy már 2013-ban bejelentették, hogy DRM free lesz a játék a GOG-on keresztül, illetve a DVD-s kiadás sem tartalmaz majd DRM-et, szóval csak nekem volt újdonság
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
rajottek hogy ugyis kint van 0 day warezban, ezen mar nem sokat fognak bukni. igazan levedeni csak ugy lehet, hogy muszaj neki folyamatos szerverkapcsolat, es nem kamubol, hanem mert szerver oldalon szamolja a tortenesek egy reszet. De ugye ide olyan szerverpark kell, hogy a jatekosok ne legyenek idegesek hogy miert full lag minden...szoval ez is penz.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
addikt
Több gondjuk volt a DRM-el, mint hasznuk (valami frissítés nem ment, problémázott, összeakadt, szóval szenvedtek vele hogy kijavítsák), úgyhogy inkább kidobták az egészet a francba. DRM-el együtt is feltörik, úgyhogy tökmindegy. Viszont aki meg eredetit vesz az így biztosan nem szív. Szerintem ->
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
djculture
félisten
Ja végül is jobb milliókat rákölteni a védelemre hogy azután azt szivjon aki játszani akar és fizetett érte. Egyes országokban egy csomó játék tiltva van szerinted ott hogy játszanak ezekkel? Szoktam ezt azt venni kinaiaktól náluk a bf4 és diablo3 is tiltva van de röhögve játszanak vele hegesztettek bele lan módot.
[ Szerkesztve ]
-
-
sagem
addikt
válasz regener #70210 üzenetére
Humm, fura, 100% DRM free Witcher 3 a megjelenés napján. A készítők így is panaszkodtak, hogy mennyi warez letöltés volt a Witcher részeknél, hát, azt hiszem ezzel sikeresen rátesznek még egy lapáttal.
Jó dolog a DRM free, nem ez ellen kárálok, csak furcsa annak fényében, hogy nem esett jól nekik a korábbi részek wareza
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
bajtokarpi
őstag
válasz wwenigma #70228 üzenetére
Szia!
Ezt írták:
"Ce jeu doit être activé sur Origin. Activez votre jeu dans l'application Origin à l'aide du code d'activation inclus dans cet email.Si l'application Origin n'est pas déjà installée sur votre ordinateur, merci de suivre les instructions suivantes :
1) Téléchargez et installez Origin en cliquant ici
2) Connectez-vous si vous possédez déjà un compte Origin, sinon créez-en un
3) Cliquez sur le menu Origin en haut à gauche.
4) Sélectionnez "Utiliser un code produit".
5) Saisissez le code d'activation de votre jeu. Le jeu sera ajouté dans la section "Mes jeux" sur Origin."Ebben azt írják, hogy originen keresztül történik az aktiválás.
xsanyi77, remek, kezdhetek levelezgetni, de utálom
dadawa, ott sem működik :-(
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
törölt tag
válasz bajtokarpi #70227 üzenetére
-
szami777
addikt
válasz wwenigma #70228 üzenetére
Létezik olyan fifa 13, ami nem regisztrálható be?
Szerintem az Origin a ludas, vagy a gamesplanet, de elvileg minden kódnak jónak kell lennie Originbe.
(#70227) bajtokarpi
Live chat segíthet, mostanában elég sok baj van Originnel[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bajtokarpi #70227 üzenetére
Én nem látok semmilyen origin logót, nem kaptal egy letoltesi/intaller linket mailben vagy weboldalon rendelésnél nincs?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bajtokarpi
őstag
válasz Sediqwe #70211 üzenetére
Szia!
Köszi a linket Fifa13. Be reggeltem az oldalra, megkaptam a termékkódot, de az Origin azt írja, hogy a megadott termékkód nem érvényes. Origin-termékkód beváltása, ide írtam be. Kicsit kezdek ideges lenni, de szerintem mindent jól csinálok. Akinek van ötlete szívesen veszem.
Köszi
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
wjbhbdux
veterán
válasz DeFranco #70009 üzenetére
ha a GFWL-be nem tudsz belépni menj el az xbox.comra, lépj be ott egyszer és fogadj el minden szerződési feltételt amit kiír.
a témában fejlemény, hogy mégsem nem áll le a GFWL, tovább él a GoW, HALO2, GTA4, stb multiplayere.
/s
-
szami777
addikt
GMG sale 2. nap
Semmi extra, azért ha sale van, ne már 35% legyen a leárazás...
A multibuy rész is felejtős 3 bundle játékot kaphatsz 10 fontért.
10% voucher: IFDSUM-MERSAL-E10OFF , viszont a kredit meg akkor felejtős.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Zebu
addikt
válasz Darth-anyán #70220 üzenetére
Azért ez távol van attól....
-
eami
veterán
akkor nem is tudom át merjelek e irányítani a bundle topicba, ahol akár $1ért több játékot is megkapsz
-
Zebu
addikt
Kár, hogy csak játékokra vannak ilyen akciók. Érdekes lenne még alkalmazásokra, vagy oprendszerekre is!
-
Zebu
addikt
Bakker nem jó, hogy megtaláltam ezt a topicot.... minden kis pénzemet elcseszem. Ennyi játékkal nem tudom mikor fogok játszani...
-
Sediqwe
csendes tag
Fifa 13 -> 3 euró!
SZTÍM : http://steamcommunity.com/id/sediqwe
-
regener
veterán
Ha megvan az 1 VAGY a 2 akkor:
€33.99Ha megvan az 1 ÉS a 2 akkor pedig:
€31.99[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Arkennys #70207 üzenetére
Ha kuporgatok újra, sosincs meg a mostani gépem. Es igy jutott kicsi gaméra is.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Arkennys
addikt
válasz cskamacska #70203 üzenetére
Jó, tény, hogy én is inkább kuporgattam a gépre, mint használtat vegyek bármiből is. Így ismerem mi történik vele, volt e bármi gond, nincs semmi mód a sikamikálásra. Gyanítom, következő is így lesz összepakolászva amikor eljön az ideje. Erre én is érzékeny vagyok, aztán majd az idő megmutatja, tudok e félretenni fejlesztésre új cuccokkal. Egyszerűen nem bízok másokban egykönnyen.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
crysis88
tag
válasz Shepherdke #70182 üzenetére
Szia. Igen van benne Magyar nyelv.
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
SAABPEPE
tag
Én ma vettem egy Wach Dogs Season passt ezzel a kóddal UK3A0U-YOVK88-88EMC8 és gmg credittel fizetem szóval hogy nem jó a promo kód és a gmg credit egyszerre ez nem igaz
-
cskamacska
addikt
válasz Arkennys #70146 üzenetére
Személyes átvétel(ha nagyon olyan a helyzet, adásvételi firkálmánnyal, nem láttam még csalót aki elő merte volna venni a személyijét). Persze én innen székesfőváros mellől könnyen beszélek, de éppen volt már nem is egy jobb ajánlat megyeszékhelyről.
Használt hardveren egyébként simán lehet annyit spórolni mint két-három tucat bundlin(bár írhatnék ezret is, mert a legtöbb bundliszökevény csak pluszegysor, életben nem vennénk meg őket teljes áron), a fő alkatrészek mint processzor, alaplap, bővítőkártyák, és memória meglepően strapabíróak, ha nem voltak macskakövön húzva, vagy nem a kutya szájában tárolták, semmi kárát nem látod garanciaidőn belül a már más által birtokolt átvételéből.Használt eladom-veszek tevékenységgel abszolút minimál pénzből fent lehet tartani egy játékra is kényelmes gépet, és a jóember teljes tévedésben van, ha százezreket akar egyszerre ráverni, ilyen mentalitással áll neki, előbb lesz új nadrágja, mint használható gépe.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest