-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Várd meg valamelyik leárazást. Én karácsony környékén rádobtam 1,99€-ért a fiókomra a Winter Sale-en. Annyit megért úgy is, hogy azóta mindössze 3 órám van csak benne.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
parandroid
félisten
10 EUR a játék, és 18 EUR a sok dlc. Azaz ha kell minden, akkor 28 összesen. Nem tudom, a dlc-k mennyiért szoktak menni, az alapjátékot én 24-25 EUR körül szoktam látni akciózva, annyiért sokalltam. 10 EUR már baráti ár érte, gondolom karácsonykor sem lesz olcsóbb. Bér ezen az alapon váárhattunk volna jövő karácsonyig, addigra már biztosan, ugyanakkor megvehettem volna tavaly is, még drágábban.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Anonymus X
tag
Alapvető szabály, hogy ami Steamen fent van, az nem feltétlenül aktiválható is oda. Olyan játékoktól meg felesleges ezt elvárni, amelyeket olyan kiadók adnak ki, mint a Ubisoft vagy az EA, akik a saját digitális rendszerüket erőltetik. Annyit érdemes megjegyezni, hogy új Ubisoft címek legalább kerülnek fel Steamre, még ha Uplayesek is egyben, de ezek is csak Steamről véve Steamesek.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Agyzuzo
addikt
Nem veszi be, az első rész idején még nem volt Uplay. Az, hogy Steam-en fent van az teljesen független a uplay-től...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
cskamacska
addikt
Giana Sisters Twisted Dreams + Rise of The Owlverlord 5,6 font GamersGáton -1 sor DRM free
Továbbra sincs egy központi játékos-beszélgetős topik. Minden olyan jól ki lett szervezve, szerintem lassan a dílek is kaphatnának egy száraz, off mentes témát, napi félszer ápdételve, hogy a fillérszeretők kicsi szíve is megnyugodjon, ez pedig maradhatna Az Nagy Félremegbeszélős Játéktopik.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
DeFranco
nagyúr
Jó, akkor hordj már ide légy szives napi 40 bestbuyt.... hihetetlen, hogy mindig ezen megy a nyavalygás, hogy mennyi az off meg annyi az off.. ott a szűrő plugin, használd. Vagy iratkozz fel hírlevélre, vagy csekkold azt a 10 oldalt naponta egyszer magadnak. Hihetetlen.
Ez nem egy kávéautomata, ez egy fórum. Itt van egy közösség, és a közösségben az emberek beszélgetnek néha... szörprájz, szörprájz.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest