Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
SityiSXT #58644 üzenetére
Az nem "konzoligénytelen"???Már bocsi...
Nézd meg pl. az NFS:HP-ot 60 fps-sel (120-ról ne is beszéljünk), meg nézd meg ezt a borzadályt 30-cal. Majd meglátod miről van szó. Ha nem látsz különbséget, akkor még tudok ajánlani egy hasonló stílusú játékot:
[Nincs sok különbség ugyebár] -
válasz
Kérlek nézzél már meg (ha van rá lehetőséged) egy autós játékot 30 ill. 60 FPS-sel is.
Aki azt mondja nincs különbség, az hazudik.
Van nem egy játék, aminél mindegy, hogy 30 v. 60 FPS, ez pont nem az a kategória.Az meg, hogy unlockolva a 60FPS-t gyorsított felvételként megy a játék, annyira röhej, hogy le nem tudom írni.
Beszéljen helyettem TB. -
maross
nagyúr
válasz
Hat ha en megvettem volna ugy hogy nem tudok rola, es az arcomba toljak utana a 30fps, nagyon-nagyon kiakadtam volna. Elhiszem hogy valakinek eleg a 30fps, az a velemenyem, hogy NEKI A LEGJOBB (+gepet se kell upgradelnie olyan surun), de ez sokaknak a jatszhato-jatszhatatlan kategoria mezsgyejen egyensulyoz. Nem mondom hogy nem jatszanam vegig igy is, de biztos hogy atkoznam rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Új Gamer - GIGABYTE Z790 EAGLE + Intel I9 13900KF + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új GAMER félgép - MSI B450M-A Pro Max II + Ryzen 5 5600 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest