-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz cskamacska #7797 üzenetére
Elég durva, hogy több, mint négy ezer forintot el mernek kérni egy DLC-ért.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
kovsol
titán
Back to Karkand (csak kód) akkor már írjuk ki a hazai árat is, mert ez még olcsóbb
May the Force be with you!
-
djculture
félisten
Az szép.
-
cskamacska
addikt
Rendes tőled , de per pillanat drágább Origin boltjából direkt megvenni a BF3-at(több mint 15000 forint ), mint itthon dobozosan megvenni(8500 forintért már kapni), majd hozzá neten venni a Karkand DLC-t(kb 4200 forint GamersGate-en, vagy Direct2Drive-on, Originen ez is drágább, kb 4700 forint ).
Origin, szegény, még a kanyarban sincs, ami az akciókat illeti.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
voozu
csendes tag
-
voozu
csendes tag
Megvettem a humble packot és a shank nem müködik :\ azt irja "csatlakozás a kulcsszerverhez sikertelen" csak nálam van gebasz ? :\
http://steamcommunity.com/id/p0c0klol
-
Ha valaki akar venni Battlefield 3-at Originen, van egy promó kódom, ami ingyen hozzáadja a Get Back to Karkand DLC-t a vásárlásnál. Csak új vásárlásnál érvényes!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
válasz SenorGrande #7783 üzenetére
Negatív.
-
SenorGrande
senior tag
Most is van Desura kulcs az új Humble Bundle-ben?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
A Shank (Humble Bundle) regisztrálható Originen is.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
JSaN
addikt
válasz blackvinyl #7780 üzenetére
Hat nem tul eros gep, akkor a jade empire-t javasolnam, magyarul jelent meg. Verekedos RPG, kontorlerel is jol jatszhato.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
blackvinyl
tag
Sziasztok!
Játék ügyben szeretnék segítséget kérni. 9éves unokaöcsém kap egy Logitech F310 kontrollert karácsonyra.
Konfig: 754 Sempron 2400-2600, de lehet, hogy Athlon van benne, ATI 9550, 1GB (2x512 DDR1) memória.Lövöldözős/Stratégiai játékot szeretne, amivel tud játszani. Metint/Metin2-t nagyon vágja, valami ahhoz hasonló, nem 18+ os-t tudnátok ajánlani nekem?
Ha kontrollert is lehetne hozzá használni hozzá, az mégjobb lenne.Köszi, Laci
Olvasd el (végig) mielőtt privátot írnál. Köszi! http://bit.ly/1e0TBbE
-
-
bozont
veterán
válasz $p@rr0w #7761 üzenetére
Pedig a Cave Story az nagyon ott van, gyerekkoromban rengeteg hasonlóval játszottam, imádtam és még most is az ilyen és hasonló játékokat.
Amúgy ha valaki még nem jött rá, rákattintva a játékokra előjön egy rövid leírás és youtube videó az adott játékról. Onnan már nagyon jól látszik miről is van szó.
Részemről ez az eddigi legjobb Indie Bundle, nem csak a Shank és Cave story+ miatt, a többi is tetszetős. -
kovsol
titán
Gratuitous Sapce Battles is nagyon jó játék szerintem amúgy, nekem már megvan korábbról. El lehet vele lenne hosszú órákon át, mert az űrhajók fegyverzetét, shieldjét és a hajtóműveket is mi állíthatjuk össze.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
chatran
őstag
Én is megvettem az első Humblebundle pakkomat. Remélem hamarosan a Limbo is közte lesz.
-
Scholes9
nagyúr
Na már folyik is lefelé a Shank
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
KubanitoS
veterán
Nagyon király ez az új humblibumbli pakk, meg is vettem gyorsban.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
HS 2142
őstag
válasz gtamate2 #7764 üzenetére
Én úgy emlékszem humble-nál mindig egybe volt, csak ha valami utólag adtak hozzá, akkor esetleg az kapott külön kódot. (Az indiegala, indieroyal kódok viszont külön voltak.)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Balazs_
senior tag
Ha már best buy (is) a topik címe; valaki nem tud Dragon Age Origins Ultimate Editiont olcsón? Tudom lesz 5 font direct2driveon, de most nincs valahol leárazva?
-
Scholes9
nagyúr
-
Ilsyde
őstag
Ollie korábban már írta hogy a Cave Story egy igazi klasszikus, ez volt a legelso indie játék ami felkeltette az emberek figyelmét és ennek koszonheto hogy ennyire beindultak az indie játékok.
Ez a Cave Story+ amolyan extra kiadás finomításokkal stb. hiszen az alapjáték egyébként ingyenes.Leírások alapján valami igényes torténetu és zenéju, Metroidhoz vagy Castlevaniához hasonlító platformjátékról van szó. Már évek óta tervezem hogy nekiesek úgyhogy megvettem az egész csomagot
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: King Bounty: Armored Princess
Őrület a hét közepén: The Witcher 2[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
$p@rr0w
őstag
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
nepszter1
addikt
Borderlands 2,5 Font
-
törölt tag
válasz cskamacska #7751 üzenetére
helflájf = Health-Life
-
gtamate2
veterán
GG-n 3-at fizet 4-et vihet akció van. A legolcsóbb van ingyen.
*Sn0w
-
dokken
tag
Gamersgate Two Worlds 2 £4.99 vagy €6.23
-
cskamacska
addikt
válasz TazLeacher #7741 üzenetére
Grammarnáculás félórája után inkább elmélkedjünk el azon a pikáns tényen, hogy mégis hogy a rákban kapott a GameStar Steam-et nélkülöző Half Life 2 változatot kedvenc játékdílerüktől.
Ez jó, mert nem kell net a futtatásához, rossz pedig minden másért. Modok, vagy, vagy nem működnek ezzel a vadkeleti változattal(onlány modok biztos hogy nem), frissítési állapot kérdéses(HL2 idén is kapott több javítást), és teljesen bizonytalan hogy valahogy hozzálehet-e hekkelni a további epizódokat.
No meg milyen kiadói tortúrát kellett átvészelnie szegény helflájfunknak, hogy végül ilyen hiányos állapotban kerül a nagyközönség elé. Én még azt is meg merem kockáztatni, hogy egy még a Sierra-Vivendi időkből származó 7 éves változatot kaptak a cseh-ukrán játéknepperektől.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
chatran
őstag
-
-
djculture
félisten
válasz TazLeacher #7746 üzenetére
"szólók" Kötözködni én is tudok...Részemről a témát befejeztem, nem ide való.
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz TazLeacher #7746 üzenetére
Ezért adnék pirosat, ha lehetne....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz djculture #7745 üzenetére
1. Az, hogy nem tudsz ragozni, az nem helyesírás, hanem a magyar nyelv ismeretének hiánya.
2. Ez nem odafigyelés, hanem igényesség kérdése. Ha 10 gépet javítasz, akkor sem p*sálsz be, legalábbis gondolom.
3. Arra nincs időd, hogy normálisan írjál, de arra van, hogy HL2-vel foglalkozzál? Érdekes.
4. 10 gép javítása közben teli szájjal ordítozol, és odafingasz a másik orra alá? Mert ez is egyfokú bunkóság, amikor így írsz valahova.
5. Bár manapság ez már nem ciki, lásd: köztársasági elnökünket.
Én már egy ideje nem szólók ezért, mert egyszerűen egész nap a po*ámat kellene jártatni, mert olyan szinten eligénytelenedett az emberek többsége. Csak akkor szólók, amikor már lényegében a másik félnek áll feljebb.
-
Crytek
nagyúr
GoG.com-on most minden féláron van megszeretném venni a Fahrenheit nevű játékot most csak ~694FT.
Kérdésem valaki megvette már onnan vagy akár egyik ismerőse? Az érdekelne a magyarítás jó -e a gog-os verziohoz!Next PC Upgrade: 2022
-
-
djculture
félisten
5 mega akkoriban elképzelhetetlen adatméret volt.Még a nagyfloppy-t is nehéz volt megtölteni adattal
Nem mostanában volt még én is első szakmámat végeztem mikor ezekkel nyomultunk meg a monóchrome monitorokkal. [link]maross mester ,feltalálod az időgépet és milliárdos csákó leszel
[ Szerkesztve ]
-
-
gtamate2
veterán
Nektek indul az APB Reloaded? Én ma töltöttem le, most akartam volna játszani vele de csak egy fehér kb 400*400 pixeles ablak jön be bal felül és ennyi..
*Sn0w
-
-
-
BigBlue69
őstag
válasz Kareszovics #7711 üzenetére
Hát végülis nekem nem is kellenek a pluszok..De akkor is.. 9 forint.. KLezdjük azzal azt h irom be?XD
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
válasz gtamate2 #7716 üzenetére
Egész pontosan kettő van meg a hétből.
Hehe, már az egész internet az új HIB-ről beszél.
[ Szerkesztve ]
-
válasz HS 2142 #7714 üzenetére
A Gratuitous Space Battles nagyon jó szerintem, amolyan tower defence az űrben, csak hogy itt a tornyok helyett űrhajók vannak, amik mozognak is.
A Cave Storyt nem ismerem, de mindenki odavan érte, mint a legjobb platformer.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
BigBlue69
őstag
-
Na, a hamarosan induló Humble Indie Bundle 4 tartalma:
Super Meat Boy
Shank
Bit.Trip Runner
Jamestown
Nightskyátlag fölötti fizetésnél:
Gratuitous Space Battles
Cave Story+Ez nagyon jó lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest