Új hozzászólás Aktív témák

• finest

addikt

válasz ZS3NI #39287 üzenetére

A Max Payne 3 fogyasztható, messze nem olyan gáz a sztori és a graf, mint ahogy a videóban beállítják. Nekem sokkal több bosszúságot okozott a bugos automatikus frissítéseivel, a rockstaros bejelentkezős drm-mel. A játékról annyit, h a multival egyszer eljutottam az 50-es szintre, kétszer végigtoltam a single playert és azóta elő sem vettem. Messze nem akkora durranás, mint az első Max Payne volt tíz, tizenkét éve, azért olyan szűk 3,5k-t éppen megér.

*Szerintem attól hülyegyerek a teszt szerzője, mert agonizál a sztorin, mintha eddig Max jobb fej lett volna, szerintem pont nem volt, most a részeges halálosztó pont oda csúszott le, ahová való, az újgazdagok testőre lett Braziliában. Nem tud ezzel a karakterrel azonosulni, panaszkodik, hát mega LOL, ki akar, ráadásul tps, a játék sem akarja elhitetni. Ki van akadva, h egy kontinensnyi embert nyír ki Max, mintha az előzőekben másként járt volna el. Ezzel szemben megemlít két grafikai bugot, amelyeknél jóval idegesítőbbeket is láttam, de egy szót sem szól arról, h milyen lineáris az egész, ami azért igen csak gáz manapság. Az első Max payne a speciális effektek miatt volt érdekes, ma már a bullett time, a szűkös rombolhatóság és a fröcsögő vér nem visz el egy játékot többszörös végigjátszásig. Szerintem ehhez pl.kevés a fegyver, és túl hasonlóak is a korábbihoz képest.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

Új hozzászólás Aktív témák