-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz Corleone33 #130216 üzenetére
Jó cucc csak nem Rage ennyi az egész... Ez kb egy Bulletstorm 2
Rage 1 ezerszer jobb volt...(számomra mindenképpen)[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
reelc
veterán
válasz Corleone33 #129470 üzenetére
Kicsit utánaolvastam, és már tudom mikre gondoltál.
Pl. San Andreas: kiszedték a moddolhatóságot, és bizonyos felbontások támogatását.Ezekről nem tudtam, csak a zenék kivételéről.
Mert nem játszottam ezzel a szériával. -
Mr.Csizmás
titán
válasz Corleone33 #129471 üzenetére
ja, amit írt kollega. valahogy beváltani, de sanszos hogy a régi mailt kellene megtalálnom
szerk.: meg is van, chrome elmentette úristen ebbe még a classic hotmail idején léptem be utoljára
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
reelc
veterán
válasz Corleone33 #129470 üzenetére
Azért arról már volt szó, hogy a tartalom kivétel - gondolom a zenékre gondolsz - joglejárat miatt történt.
Nem ez az egy cég kötött fura szerződéseket, lásd pl. a Marvelt, vagy a Hasbrot. Amikor tömegével lettek leszedve a játékaik Steamről.
Ami a magasról sz*rik rá másik része: egy kiadó se vállal élettartam garanciát a frissítésekre. Ugye a játéknak azóta több része is kijött."Vicc hogy mint a Bethesda játékok esetében, itt is a közösségnek kell összebarkácsolnia azt amit a RS elgányolt és szokás szerint sokkal jobb minőségű munkát tesznek le az asztalra"
Ezzel így nem értek egyet.
Nagyon kevés AAA játékot kiadó cég van ami single player játékot gyárt, és emellé moddolási lehetőséget is a közösség kezébe ad. Ha a community megkapja a lehetőséget, igen kreatív tud lenni, és nagyban hozzájárul a játék "életben maradásához" sok-sok évvel az utolsó hivatalos patch után is. Őket nem köti a céges irányvonal, határidő, stb., jobban kreatívkodhatnak, ráadásul a játékra építenek, nem ők maguk csinálják. Más lehetőségek. -
Źşë'
addikt
válasz Corleone33 #129471 üzenetére
volt idő mikor elfogadta a steam a dvd tokban lévő kulcsot, most nem tudom hogy hogy van, lehet már nem
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
kigyi_23
addikt
válasz Corleone33 #129458 üzenetére
Beléptem facebook-al és van 6800 hmm coin-om érdekes.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Corleone33 #129431 üzenetére
Közben meggondoltam magam, beszerzem őket, és majd kártyapénzből megveszem akciósan a dlc-ket... :)
-
FunPro
őstag
válasz Corleone33 #129430 üzenetére
Ami önmagában is élvezetes, az nem fog bekerülni havi bundliba.
Vagy ha olyan és bekerül, akkor ahhoz pedig olyan dlc-k vannak, amik amúgyis érdekelnének, ha tetszik az alapjáték.
Persze, most AAA címekről beszélünk. Bármikor jöhet egy olyan bundle, amiben van annyi indie játék pl., hogy bármikor megérje a 12 dodót.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Crytek
nagyúr
válasz Corleone33 #129431 üzenetére
"mostani felhozatal se kétdolláros Indie titleök sokasága"
Ebben igazad van mert van amelyik 3$-t is megért valakinek Ez a bundle "átka" ami egyszer benne volt arról soha nem mosod le hogy filléres bundleszökevény. Aki meg át tud aludni 1 teljes hónapot, hogy kimaradjon belőle az a kőkeményen IJ kategória
Next PC Upgrade: 2022
-
TheNewDawn
addikt
válasz Corleone33 #129104 üzenetére
cdkeys.comon rámész a black fridayre és megtalálod
-
NyMRooD
őstag
válasz Corleone33 #129058 üzenetére
Ugyan az szivárogtatta ki?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
BigBlue69
őstag
válasz Corleone33 #16966 üzenetére
És privebe kaptam egy Fallout NV vagy 3-at + valami fps packot
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
BigBlue69
őstag
válasz Corleone33 #16960 üzenetére
És traden szemtelenül sokat adnak érte.. "viszonylag"
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
HS 2142
őstag
válasz Corleone33 #14833 üzenetére
Ráadásul a dobozon megtévesztően PC DVD állt, kibontás előtt én is furcsálltam, hogy egész vaskos. Ennek ellenére a telepítés normálisan lezajlott.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest